24

ЕС

преди 1 година

Народ не дал нищо на света освен омраза и болка. Изчезвай руско изчадие

23

Анонимен

преди 1 година

То вече ви попречи. Ако не беше Нато щяхте да сте окупирали цяла държава през 2022г... неприятен народ азиатски

22

Анонимен

преди 1 година

спрете му водката на вватенката

21

Анонимен

преди 1 година

До Така е .И като гледам руснаците са се трогнали нали

20

Така е ..

преди 1 година

Това е убийство , а не успех.Всички ви намразиха.Загуби Русия.

19

Анонимен

преди 1 година

До 17 Какво оръжие руско имаше в Ирак,бе Едни танкове копия на Т-72 щото сами са си ги правили.А я кажи имат ли натовските танкове шанс в Украйна като стане кал до колене.Има ли НАТО ,армия в Европа,ти като си член на това НАТО,ще отидеш ли да се биеш в Украйна,ще отиде ли някой войник да умира в Украйна за това НАТО.Щото Русия не е Ирак.

18

Зозо

преди 1 година

Тоя с Медведев пият някакъв вълшебен сироп и халюцинират яко :)))))))))))))))))))))

17

До spoko

преди 1 година

Това никога не съм го разбирал :) това, че е 150 милиона не значи абсолютно нищо. Явно логистиката не ти е силната страна. То и на тях не е де :) както се видя.

16

до 14

преди 1 година

Виждам, че от яд се чудите вече как да излезте отгоре ама нямате такава опция в този случай :) втората армия в света уж (за някой дори първата щот нали били руснаци разбираш ли) година и половина скоро ще стане не може да се справи с украинската амия която се води 15-а в света по последни данни. Американците изринаха Ирак който беше въоръжен до зъби с руско оръжие за три седмици. И вие тук си мислите, че Русия шанс срещу НАТО ? :))) не може да сте толкова наивни.

15

spoko

преди 1 година

На всички разбирачи и драскачи тук искам Първо а обърна внимани че Русия е 150 мл.души а в Украйна в момента живеят н повече от 30милиона.Второ Няма как Украйна колкото и да искаме да победи при тези обстоятелста.Ако Нато не даваше оръжия досега всичко да е приключило. И като пишете гледайте реалноста а не пропагандата на Еврогеювете..

14

Анонимен

преди 1 година

До 12 Е кой ти каза,че става въпрос за градове и села.Те ти държат 20% от територията и ти съсипват икономиката,а всички го харчат пари да издържат Украйна.

13

Анонимен

преди 1 година

До Криели се в градовете... И къде ти е фронта бе Е Бахмут и селата около него ,в Авдеевка,Маринка, Угледар и всички села наоколо ей там е фронта,а що този фронт е дълбоко в територия на Украйна,а.

12

Анонимен

преди 1 година

Една година и два месеца минаха от три дневната специална операция на великата червена пастмина :)

11

до 10

преди 1 година

Не знам защо коментирате теми по които сте толкова слабо информирани :) виждам, че четете главно глупости из фейса :) И какво значи не е постигнала нищо? Руската армия 9 месеца едно село не може да превземеи я изритаха от два големи града и маса територия :)

10

Анонимен

преди 1 година

Големи "успехи", Русия си е една много успешна държава като цяло

9

Анонимен

преди 1 година

До 7 И какво има това НАТО ,бе може ли да не можеш снаряди да произвеждаш.А и няма с какво да ги изстрелват.Нато една година въоръжава Украйна и нищо не постига.

8

до 8

преди 1 година

Ти да не си от стратегическото командване на руската армия? :))))))))))))

7

Анонимен

преди 1 година

До 5 ми като е така що украинците нищо не могат да направят на фронта,а се крият в градовете.

6

до 4

преди 1 година

Руснаците много добре знаят, че ако НАТО се намеси нямат никакъв шанс. За това и почнаха да се перчета с ядрени ракети сякаш само те ги имат просто защото конвенционалната им армия не става за нищо.

5

до 4

преди 1 година

Оф добре :)