15

Анонимен

преди 1 година

До Костас Караманлис Напълно съм съгласен с тебе Костас, защото вие в Гърция сте цъфнали и вързали. Скоро Турция ще ви вземе половината територия и тогава ще можете да се изявите в Румъния, както обещаваш тука.

14

Анонимен

преди 1 година

Тотални глупости. Няма ли вариант да сме с нас си ?

13

Румен

преди 1 година

До14. Колко пъти ще ти се обяснява. Да си неутрален е фантазия . Трябва и съседите да те признаят, след ООН. И какъв неутралитет , като всички около нас с военна сила далеч по голяма от нашата са в НАТО. И още много други факти трябва да си неутрален. Като на първо место е да няма централна власт а много СИЛНА НЕЗАВИСИМА МЕСТНА ВЛАСТ . Както е в Швейцария и Люксембург

12

Костас Караманлис

преди 1 година

Предлагам Гърция и Романиа да поемем контрола анд Билгария, и да сложи Гръцко-Румънски Мандат и ТехноКрати в Софиас .

11

Анонимен

преди 1 година

Този от съветско време ли го изкарахте?

10

Анонимен

преди 1 година

Взе да заприличва на сериал това.Вече същото го гледахме миналата година по телевизията.Да си избират някой Али Реза,който от време на време на казва култовата реплика "Лошо ми е" и да спрат с детските инати.

9

до 14

преди 1 година

кога станеш голем като Китай или Америка - тогава ще спреш да се гъ-зиш . До токгава - сваляш га-щите и си траеш

8

Анонимен

преди 1 година

И защо трябва да сме за Запада или за Русия, не може ли най-сетне да сме си за нас! стига с това гъзене на запад и на изток, ама и от такива бг политици, то е да това ще има още много да ходим на избори, та дано им уврат главите!

7

никой

преди 1 година

НИКОГА ПРОТИВ РУСИЯ!

6

Анонимен

преди 1 година

След избора на председател ще се разбере още ли сме турска ориенталска к0чина или сме българи-европейци.Това зависи от един доста повратлив човек, който често прецаква своите хора дори!

5

до 5

преди 1 година

при всички случаи със запада имам свобода , за разлика от сибирската иперийка . Не съм забравил затворените граници през комунизма . И празните магазини , и режима на тока и водата и трабантите и тнт "хубавини" от сиборската империя .

4

мак

преди 1 година

Виновни са тези, коит свалиха редовно правителство, за да угодят на нечий инат, грандомания, амбиции и отчаяние, че не са на власт. Оттам тръгнаха постоянните избори.

3

до 1

преди 1 година

Някакъв оксиморон се получава. Хем със запада, хем свободен свят. Няма такова нещо като свободни и независими със запада, и това се вижда вече кристално ясно.

2

Анонимен

преди 1 година

Хахах, този клоун кога го изровихте от нафталина. Скоро не се беше появявал по медии да се излага.

1

Анонимен

преди 1 година

Сибирската империя на злото е назад в тъмното мракобесно минало на България . От тук нататък - само и едиснтвено със запада и свободния свят !