57

Стига бе,

преди 1 година

Цялото ТроЛлско войнство тръгнало да защитава Фелдфебела? Откакто спретна преврата ,държавата рови дъното, но русофилите се подмокрят от удоволствие , колко бил велик? Обикновен, повърхностен Примитив! Ако не беше Черепа, да купи всички медии, сега щеше да е никой!

56

Анонимен

преди 1 година

Президентът искал, а партиите какво искат, кой ще си сложи сам главата в торбата в тези времена!

55

КакДаВиУгоди

преди 1 година

Президентът имал желание 49-ото НС да не може да излъчи кабинет ----- Теза 1 ----Това се виждало от забързаното свикване на новия парламент ----- Теза 2 ---- Това се виждало от забавеното свикване на новия парламент

54

L.

преди 1 година

Страхотна логика - казвам без да съм Ники Кънчев - т.е. ако аз започна изречение с "д", то означава непременнто, че ще псyвам? Всички искаме час по-скоро редовно правителство, а не да даваме време на подмолни елементи да мътят водата.

53

Анонимен

преди 1 година

Ами не, не съм.Просто искам България и народа ни да минем максимално леко през тази ситуация. Теб, ако те стяга шапката, отивай доброволец.

52

до 58

преди 1 година

докато тъпанарите у нас не разберат, че пожарникар е една от най-достойните професии (както е в САЩ), няма да мръднем на йота... и ако Борисов "няма капацитет", то какво да говорим за идола ви Т. Живков - човек който не може да чете и пише. И това ви е големият лидер. Затова фалирахме три пъти-.

51

Анонимен

преди 1 година

Кукубенд парламент! Пуснете Чалгата! Тигре, тигре, хиена хиена! Кабинети, телефони, тонколони, монколони, клоуни, рапъри и мутрафони! Слава на Чалгария и президент Радо Шишарката! Как можете да си направите дърржавата на Чалготека, вие имате ли акъл?

50

До 57

преди 1 година

Ако си от ония двеста червени фамилии които дърпат конците във България,със сигурност настоящата ситуация би трябвало да те устройва,ако ли не,то си много заблуден!

49

Анонимен

преди 1 година

Да попитам този конституционен съдия харесва ли Бойко Борисов?Смята ли,че има по-голям капацитет от бай Тошо,на когото търкаше ушите?И не трябва ли начело на държавата да стоят образовани хора,а не пожарникари?(иначе с уважение към професията).Одобрява ли огромните кражби,кюлчетата и пачките,къщата в Барселона или зове да ги забравим?

48

Анонимен

преди 1 година

В сегашната международна обстановка, служебно правителство е най- добре. Караме е натовски колкото да не е без хич, но и не се хвърляме с главата напред в анти руски начинания с оправданието -"Ама ние сме от далеч и за малко.Нямаме мандат. Да дойде редовно правителство и тогава." Тупаме топката, тънка лайсна и далеч от разританите атове. Мен ме устройва:-)))

47

до 45

преди 1 година

До Анонимен, и какво значение има това,след като народа се къпе в мляко

46

Беновска пипа

преди 1 година

На криви политици президентът им пречи. Предишния път, като им даде много време, да не би да направиха правителство? Нали отново същите кукли на конци са и в този парламент.

45

Анонимен

преди 1 година

Абе вие не разбрахте ли,докато фелдфебелът е на власт и играе по свирката на червените гаулайтери разкостили България по времето на прехода,редовно избрано правителство няма да има!

44

До епичовец

преди 1 година

Даваш доопе и готово.....

43

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е да престанете да се упражнявате на гърба на президента.Не той е виновен,че 12 години ни управлява една мафиотска партия и сега никой не иска да има вземане даване с нея.Сърдете се на тия,които я подкрепят и заради които сме в тази патова ситуация.

42

Анонимен

преди 1 година

Имал желание, ама не искал.....

41

епичовец

преди 1 година

Някой зне ли как се става депутатин (ще почерпя) ? Гледам един 23 годишен сладур се вмъкнал, искам и азе!

40

Анонимен

преди 1 година

Кой вдигна юмрука и насъска хората към протест срещу законно избраното правителство,Кой се отрече от своето създание ПП и ги нарече шарлатани,Кой се конфронтира с партията която го издигна на власт БСП,Кой е генният инжинер на партии еднодневки като Български възход,Кой има изгода България да няма редовно правителство и да се управлява от марионетки-служебни кабинети,ами аз се сещам само за едни Червени Крадци които разграбиха България и сега се изживяват като олигархия.Лицето Радев е само маша!

39

Анонимен

преди 1 година

Вече и гражданите не желае. Правителство на всяка цена! ГЕРБ пак ще бъде Не допусната до властта! Българина е готов за избори!

38

Анонимен

преди 1 година

БА, има ли читави генерали?