87

Банкеръ

преди 1 година

Парите на Русия биха свършили ако се печатаха в ЕЦБ или Федералния резерв.Вова им го вкара мекичък,като им поиска Рубли.Чудя се кога ще си поиска валутните резерви блокирани в западни банки.Предполагам ще ги иска в злато или рубли.Все пак това зависи от изхода на войната.Ако Русия я загуби западните банки няма да фалират,но иначе ще е катастрофа.

86

Анонимен

преди 1 година

Те и куршумите така им свършиха и от тогава стрелят със свършилите куршуми.... Така и с парите, ще харчат свършили пари

85

Анонимен

преди 1 година

Еми за последната година 250 мил. Само от газ за просто сравнение, България харчи годишно 2 мил.Правете си сметката

84

юлиян

преди 1 година

А,НЕРАЗУМНО...

83

(-_-)

преди 1 година

Да, дообре! Най-комичното е, че те имат 3% инфлация, а ЕС едно 20%.. А мвф е безгласна буква в Русия. Този инструмент за икономическо заробване не важи там!

82

Анонимен

преди 1 година

Ами то и при нас е така - "..... са посветени на военните усилия, лишавайки други части от икономиката от капацитет за растеж". Добре, че е износът на оръжие. Горе-долу се образува растеж, ама това не е растеж на икономиката!

81

Анонимен

преди 1 година

Настоящите пет от БРИКС сега допринасят с 31,5% от световния БВП, докато делът на Г-7 е спаднал до 30%. Очаква се BRICS да допринесе над 50% от световния БВП до 2030 г.

80

фсдфсд

преди 1 година

Без да чета нито статията, нито коментарите, знам че няколко българи с фруско мислене, са бъркали в чекмеджето на Путин и знаят, че ФРусия е пълна с пари.

79

Алекс

преди 1 година

До sdsf Руските кратуни са си все така кухи.Дали е 1986 или 2023 няма значение.

78

Анонимен

преди 1 година

Няма да фалира, стига сте се самозаблуждавали. По-скоро като гледам Европа обеднява, заради Украйна. БРИКС стават по-силни, надминаха Г7 икономически. Мислете с главите си, а стига сте слушали западна или източна пропаганда, четете от независими източници и си правете изводи.

77

Коментатор

преди 1 година

На много места из Расиа липсват основни стоки - захар, памук, картофи... Из Масквето все още не е така, но и там това ги чака! А за техниката да не говорим...

76

Анонимен

преди 1 година

До 70Путин започна тази война понеже ...../Не можеше да търпи "братска" Украйна да иска ЕС и НАТО, стандарта на украйнците достигна този на Мордора, а и най-вече за 20 годишното управление на Лилипутин в Киев се смениха петима президенти и да не би да вземат руснаците пример от украйнците и да сменат и него.

75

Анонимен

преди 1 година

То се е видяло че руснаците файда от путин никаква, само зарар има! Могат да го продадат на американците, да компенсират малко загубите!

74

Алекс

преди 1 година

Рашките ги знаем колко могат.Както се сгромоляса СССР,така и Русия ще фалира.

73

виж как

преди 1 година

До Анонимендолара спада от 79 на 60 % като резервна валута . а няма как да е стабилна когато могат всеки момент да ти я конфискуват ако не слушаш краварите

72

Анонимен

преди 1 година

Отивай в Украйна да воюваш за урките, или по добре отивай в САЩ, хем да видиш свят, хем да ти домъчнее за БГ, като видиш какво е там :))) Мишо Шамара все се връща у БГ, не знам защо, мейби "американската мечта" е мит, не ще да върти геврека нещо :)))

71

Анонимен

преди 1 година

До 63САЩ са толкова слаби в момента, че разчитат на това, че навремето наложиха долара за световна валута)))))))Долара е световна валута, защото цял свят(вкл. и Расия) тръгна да купува най-стабилната и силна валута на най-стабилната и силна икономически държава.

70

анонимен келеш

преди 1 година

Мачът започва след рекламите.Днес и само 300 руски трупа да има в Украйна пак е файда,както се казва:):):):)

69

Шуранайков

преди 1 година

Горивото на беге бензиностанциите все още пълни джоба на жужето, обаче ние сме пубери, а колко може да му напълни джоба един пубер? Потреблението на бълагрия доставя копейки за тавариш путин.

68

Анонимен

преди 1 година

Путин започна тази война понеже беше препълнил складовете с оръжие, което му пречеше. Фактически войната му идва безплатно. А това за нацисти и за защита на руснаци в Украйна е само оправдание.