174

В.

преди 1 година

Спомням си инструктора. Дацата. Все едно от филма Дами канят. Някои курсистки. Някои маршрути. Малко от изпита. Гишета не помня. Да получиш книжка не е постижение. Някога връзкарчета не ровеха в данните на КАТ.

173

Въпрос към шофьорите

преди 1 година

Има ли някой, който не помни КОГА И КЪДЕ се е явил на изпит и къде е получил шофьорската си книжка??? Конкретната дата и ден е трудно да си спомнихчовек, обаче помни месеца и годината и особено самият изпит като стресова ситуация и къде фактически е получил книжката. Аз съм на 44 години, взех книжка преди 27 години и още си помня маршрута на изпита и от кое гише си получих книжката.

172

Вижте

преди 1 година

Предлагам 100 човека или повече, само с по един камък да го чакаме пред съдебната на излизане, е все някой ще го уцели по гнусната физьономия

171

А

преди 1 година

Бай Ставри ще го подсети.

170

Анонимен

преди 1 година

Както и никога не се е татуирал! Вервайте!

169

Анонимен

преди 1 година

Горките му родители на това същество. Те не са искали такова дете с изпържен от кокаин мозък. Горките хора, сигурно плачат цял ден

168

Хахаха

преди 1 година

има ли роднинска с Атанас Семерджиев???ако...дс и комунистите ще го отърват...както обикновено правят комунистите...убиват децата ви...и са невинни...имат си съдебна!!!САЩ и Свободният не са слепи...надяваме се!!!

167

Анонимен

преди 1 година

Значи Семерджиев не помни полицайката Симона, гаджето и полицая Мирослав, кой е возил в колата си, откъде има книжка. Той сигурно и себе си не би познал в огледалото, та затова се е татуирал така.

166

169

преди 1 година

След Освобождението имаше раздвижване. Амампосле пак се попна с това, да ина спокойно население ...

165

Тоя ма кара ...

преди 1 година

... да бъда подръжник на смъртното наказание :)

164

Анонимен

преди 1 година

Кога ще го бесим тоя ва?

163

Анонимен

преди 1 година

Този сам се описва като някакъв умствено изостанал човек, което означава само едно, той никога не трябва да кара кола щом толкова не помни. Хората които са изкарали книжки преди 30 - 40 г. прекрасно си спомнят кога, как и къде.

162

Анонимен

преди 1 година

До кога българите ще търпят тези подигравки от правосъдието. Всякакви убийци се освобождават след разиграване на какви ли не циркаджийски номера и това е от над десетилетие и всички мълчат. Днес може да не си засегнат лично, но утре никой не ти гарантира. В провинцията хората са тотално смачкани и оставени на произвола на съдбата.

161

Lina

преди 1 година

Нека позная : не ползва дрога, било е лекарството за акне, като на убиеца на М. Цветков?

160

Ни срам, ни очи

преди 1 година

Трябва закон за съдене на адвокатите, които учат престъпниците как да лъжат.

159

Радослав

преди 1 година

За толкова знакови убийства и дела се влачат десетки години по родните съдилища.То нацията забрави какво е станало, само роднините останаха преследвани от вечна мъка, а съдът още не е способен да излезе с финална присъда.Например убийството в Борисовата градина.2015 стана, края на 2022 го осъдиха на 6.5 години, като присъдата не е окончателна.Те повече години се влачи делото отколкото е присъдата.На Милен Цветков убийството и, то се влачи още по съдилища. Колко други такива знайни и незнайни има

158

Христо

преди 1 година

Нищо. Да му дадат 25г. без право на помилване за да полежи и да има достатъчно време да си спомни всички тези "подробности", които сега е забравил. Този определено на никой няма да липсва...

157

todor

преди 1 година

Докога ще ни занимавате с тоя боклу!! Пълна порнография е и съдебната ни система..на балами ви правят и не висрам за кирливи пари се продадохте всички !!!

156

Kuki

преди 1 година

След кастрация и електрошок ще стане кротък и няма да вкарва в риск и в разходи обществото.

155

Анонимен

преди 1 година

не помни катастрофата, не помни да употребява дрога