92

До 74

преди 1 година

Произвеждахме откровени *** за руския пазар. Едни маратонки без връзки, нямаше как да си намериш. Имаше режим на тока, 80те, толкова бехме добре. За кола чакаш 8-10г, за апартамент около 20г. Два пъти на почивка се ходеше по базите на предприятията, иначе друг път. Сега ходя на почивки, колкото ми скимне, стигал съм до 6 пъти за по седмица

91

Анонимен

преди 1 година

Украинците воюват за свободата и земята си... Само нашите изветрели русофили продължават с пропагандата на злодеите в Кремъл, които през годините на миналия век погубиха десетки милиони руснаци и украинци...

90

До 95

преди 1 година

Времето ще покаже, пък вие вярвайте на краввефермата

89

Бай Дрън

преди 1 година

Що ли тая статия ми намирисва на опит за оправдание и липса на реална офанзива от Украйна? Много удобно да се подхвърлят съмнителни документи и да се каже, че променяме плановете. Но края на април е близо, чакаме и май за да разберем ще има ли офанзива или не.

88

Анонимен

преди 1 година

Ами ако украинците още не са разбрали, да обясня. САЩ си наеха подизпълнител да воюва вместо тях самите с Русия. Хем няма жертви американци, хем има бонус отслабват икономиката на цяла Европа и изграждат монополно положение в редица сектори. Единственото което е нужно е само да наливат пари на подизпълнителя, а той от своя страна ще се бие гордо до последния украинец. Е и вие като си наемете фирма да ви свърши някой *** работа в къщи ги следите как разходват парите ви, нормално, просто бизнес

87

Анонимен

преди 1 година

По черноморието в България , жените пропищяха от разводи , украинките похитиха мъжете им . До къде ще се стигне , не се знае , явно ще има убийства !

86

Анонимен

преди 1 година

Какво да кажем ние в Бг , след като всичко се подслушва ---ОФИЦИАЛНО !Защото няма на кой да се оплачеш !Даже Цацаров беше предупредил служителите си от ВСС да не пишат нищо и да внимават какво говорят по телефоните си ...

85

Ясно е!

преди 1 година

Оправдание за неосъществяването на пролетното настъпление на укрите - Ето за това "изтече" некакво инфо, УЖКИМ секретно

84

Анонимен

преди 1 година

Според МЗО , най-много СПИН има в Украйна !

83

Анонимен

преди 1 година

До Хора... Да не е имало мандръсане , ако може , по именно !

82

Анонимен

преди 1 година

Укрите защо си мислят, че са нещо различно от пушечно месце и евтин материал за американската поррно индустрия?

81

Анонимен

преди 1 година

САЩ слухтят и техните политици, чрез пет очи(САЩ, Канада, Великобритания, Австралия и Нова Зеландия) слухтят се едни други и споделят информацията, понеже на техните служби е забранено да подслушват техните политижи, САЩ слухти Канада, Канада слухти САЩ и така всеки слухти другия, споделя информация, доносничи и т.н.

80

Хора,

преди 1 година

някой да усети заметресение я Овча Купел? Манете ги тея американци.

79

Анонимен

преди 1 година

тия защо си въобразяват че са нещо различно от разходен материал- те меркел постоянно си я подслушваха и тя си траеше- а глу-пен-дерите се разочаровали

78

анонимен

преди 1 година

краварки интриги,кои вярва на тези глупости

77

ПроСоТо

преди 1 година

СМЕХ !!!!...ИЗВЕЯНИЦИТЕ от Киев били "разочаровани" ?...Ама как си представят тая работа:..-Некой да налива милиарди в "кацата без дъно" Украйна,и да не се интересува какво всъщност се случва с тия милиарди?.....Май е време Зеленясалия да изпере тениската си..Или най-добре да абдикира...Все ще намерят негов ПО-ЧИТАВ заместник..

76

Анонимен

преди 1 година

Wall Street Journal проведе глобално проучване на цената на всички природни ресурси по страни. Русия 75$ трилиона, САЩ 45 трилиона, Саудитска Арабия 34.4 трилиона, Канада 33.2 трилиона, Иран 27.3 трилиона, Кирай 23 трилиона, Бразиля - 21.8, Австралия 19.9, Ирак 15.9, Венецуела 14.3 трилиона. Няма нито една западно европейска страна. Норвегия притежава само 1% от световните запаси на газ и вече привършват.

75

Анонимен

преди 1 година

Клуб самотни сърца. Има видео в ютюб на Далай Лама как утешава нашто момче Филип Кирково когато Пугачова го напусна. Някой да вижда западно европейска страна на снимката ?

74

Анонимен

преди 1 година

До 75 0 Аха, да, но в случая с Окраина - сценката е малко по-сложна! Някой налива Х милиарда долара там, с уговорката 1/2 от това ВЕДНАГА да се върне към него и дружките му. И така.... тази 1/2 сдействително се връща и затова този, който налива хи4 не му дреме как се харчаст отаналите кинти и дали въобще се харчат или крадат или кой знае какво там )))

73

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен ------- Колкото и да се плюнчим кой кого следи,нищо от това нямаше да се случи ако краварите не бяха организирали преврата през 2014.