63

Спас

преди 1 година

Герджика е ляв тестис на Борисов. А Борисов е ляв тестис на Кремъл. Предаде България за 5 рубли и 20 копейки.

62

Пловдив

преди 1 година

До 44:Имаш нужда от спешно лечение,положението ти е много тежко.

61

Анонимен

преди 1 година

до 63 Българските "политици" от кой народ са? Това което си писал е в пълна сила за Българските "политици".-злобни, алчни, завистливи, неграмотни, невежи, мошеници и тарикати...... да добавя и алчни за пари и власт.

60

анализатор

преди 1 година

Защо го питате този дядка?Той е скрит гербераст.

59

Анонимен

преди 1 година

От политиците нищо не зависи, всичко си зависи от народа. ГЕРБ, ПП, Възраждане, БСП - ако ще и ангели да дойдат да управляват когато българина е злобен, алчен, завистлив, неграмотен, невеж, мошеник и тарикат който все търси лекото, нищо няма да се промени.

58

Пффф,

преди 1 година

изровиха още една мYмия от криптата... ГнYсн0,баце,мноооо гнусн0!

57

герП ВЪъъъън

преди 1 година

Ха-ха-хаааа.........хи-хи-хиииии...........хо-хо-хоооооо.........................

56

Анонимен

преди 1 година

В конституцията пишело че това е право а в закона задължение.България е потписала конвенцията за правата на човека а тя седи над конституцията дори.Там пише че - Човешкото право на избор е да избираш между деве опции както и да се откажеш от избор.Отказа от избор е основно човешко право.Така че господин ,,професоре,, ,,юрист,,В този свят не е възможно задължително гласуване чисто юредически. Колкото неуки са ни ,,професорите,, толкова неуки са ни и икономистите . Аз ли да образовам образоващите?

55

Анонимен

преди 1 година

Никакво правителство и народно събрание ще караме със стария бюджет. Никой не плаща данъци и всички крадът

54

Анонимен

преди 1 година

Затруднените икономики, разтърсени от инфлацията, предизвикана от войната, не накараха нито една от големите политически партии да заяви, че разходите за подкрепа на Украйна са твърде високи или че е време да се приемат исканията на Русия. Про-украинските политики преминаха успешно изборните изпитания в Италия и Швеция, където правителствата се смениха, но подкрепата за Киев се запази. Френският президент Еманюел Макрон отби съпротивата на крайнодясната опозиционна лидерка Марин льо Пен.

53

Анонимен

преди 1 година

Какво правителство на пп? Вие не видяхте ли как гледат като мишоци? Дори дб няма да им подкрепи глупостите. Асен каза, че тръгва да обикаля останали 2000 села, в които не са минали. Той направо се готви за избори нашия. А онзи кирчо измрънка, че като дойде мандата в тях, щели да опитат. С кого? Никой не иска да говоря с тях. Нито итн, нито Възраждане, с герб и дпс не искат, а бсп не иска й да чуе за тях, видяха ги колко са боси. Поведението им е крайно безотговорно. Както и на гласуващите за тях

52

Анонимен

преди 1 година

50 ГЕРБ е първа политическа силаглупако. Ненужни са шарлатаните и продажниците ПП.

51

Анонимен

преди 1 година

Русофилията - тя руши България

50

Анонимен

преди 1 година

Cвeтoвнaтa бaнĸa сериозно пoдoбpи пpoгнoзaтa cи зa БBΠ нa Pycия. Cвeтoвнaтa бaнĸa пoдoбpи пpoгнoзaтa cи зa бpyтния вътpeшeн пpoдyĸт (БBΠ) нa Pycия зa 2023 г. Oчaĸвa ce иĸoнoмиĸaтa нa cтpaнaтa дa ce cвиe c 0,2% вмecтo пpeди пpoгнoзиpaнитe 3,3%, cтaвa яcнo oт дoĸлaдa нa opгaнизaциятa. Cпopeд aĸтyaлизиpaнитe дaнни, зa изминaлaтa 2022 г. cпaдът нa БBΠ нa Pycия e 2,1%. B янyapcĸия дoĸлaд нa Cвeтoвнaтa бaнĸa тoзи cпaд бeшe oцeнeн нa 3,5%.

49

Анонимен

преди 1 година

34 ПП детронираха БСП. Нинова едва ли, иска да се събере с Кирил Петков, който я командваше, играеше на тъмно и прехвърляне всички негативи на социалистите. ПП открадна от БСП програмата им, част от гласовете, още от предишните избори.

48

Анонимен

преди 1 година

Развала на ЕС ще продължи грубо 10 години, може и по-рано, но не повече от 10 години. Ще бъде дълга агония, на запад ще го усещат постепенно и ще обедняват устойчиво, в България ще бъде ужасно, то вече е ужасно.

47

АнонимеН

преди 1 година

В ИМЕТО НА ДЪРЖАВАТА И НЕЙНОТО БЛАГОПОЛУЧИЕ ПАРТИЯ ГЕРБ ДА СЕ НАВРЕ В НА КУЧЕТО В АУСПУХА! ГЕРБ Е ВРЕДНА И НЕНУЖНА ПАРТИЯ И КОЙТО СЕ КОАЛИРА С НЕЯ САМО ЩЕ СЪЖАЛЯВА! ОДОБРЯВАМ ВСИЧКИ ВАРИАНТИ ДОРИ И СЪС КОМУНИСТИЧЕСКОТО ВЪЗРАЖДАНЕ В УПРАВЛЕНИЕТО НО ГЕРБ В УПРАВЛЕНИЕТО НИКОГА ПОВЕЧЕ!

46

Анонимен

преди 1 година

Ще стане това което искам Доган, другото са глупости.

45

Анонимен

преди 1 година

Русофилията - тя руши България

44

Анонимен

преди 1 година

Герджиков, царя ни оправи за 800 дни, твоя идол-тиква оправи България за 4380 дни и така цъфнахме, че чак вързахме инфлация 30 процента. За това говори!