60

Анонимен

преди 1 година

То вече е готово. Единствено ви подготвят за да повярвате, че го правят в името на народа и страната.

59

Анонимен

преди 1 година

Такова животно като експертно правителство няма, задкулисието става още по-голямо щото не се знае кой дърпа конците отзад, защо Гебр не се коалира с ДПС и БСП, ще имат мнозинство, до местните избори трябва да изкарат

58

Ю

преди 1 година

Проблем и то голям после защо младите и образовани българи бягали от България ми затова защото се назначават все едни и същи стари номенклатури комунист корумпирани ченгета ( милиционери) проблем който нито едно престъпно правителството досега не се справи въпреки че някой се опита да го внесе но не се прие защото ли

57

Анонимен

преди 1 година

..ох вече ми се гади като видя по тв социологът милионер а.райчев.. сменям юоментални канала, все еднл съм видял банкянски...я

56

Анонимен

преди 1 година

До 57Браво, честно заработени 10 лв от гербераст...ки ***

55

Данчо Лазаров !

преди 1 година

Не ама точно в този структури е пълно само с пенсионери които си стоят на топлите местенца и не мърдат от там щото система ги пази и ги държи на работа а да не говорим че вече пенсионери изгонени от едно място с преференции и връзки се назначават на д-р спускане от горе с големи връзки и въпреки че си вземат пенсия пак ги назначават като държавни служители е това ако не е проблем номер 1 в България то тогава кое.....!!!!!?

54

Анонимен

преди 1 година

В България ще има нормализация само, когато Кирил Петков бъде арестуван и изправен пред съда за престъпленията си срещу нашия народ!

53

Виктор

преди 1 година

Не на вече пенсионери да се назначават на работа в държавните структури и агенциите, така не може пенсия, заплата, бонуси!

52

Лъчо Мозъка

преди 1 година

То закона Игнатов създаде ГОЛЕМИ експерти. Оъ ъзои закон ще са и тези, които ще ни управляват.

51

Анонимен

преди 1 година

Той и фапписта Филов е бил голям експерт навремето

50

А,помним

преди 1 година

"експертният" проектокабинет на Габровски.До един калинки на ГЕРБ.

49

Анонимен

преди 1 година

По добър вариант от коалиция ГЕРБ-ДПС-БСП-ИТН няма. Всички са на един акъл за това какво може да се открадне. По въпроса за Украйна ще се споразумеят в името на финансовия интерес, който винаги е над всичко.

48

Анонимен

преди 1 година

Хъхъ, защо пък ГЕРБерастите си мислят че е задължително някой деуг да им изпере имиджа ор корупцията и безобразията в държавата. Хайде стига вече, никой не му е длъжен на Борисов нито на другите крадци от ГЕРБ,ДПС,БСП, Възраждане и ИТН !

47

кои са експертите

преди 1 година

Ексерите ще да са проф и доц по закона Игнатов. Стига сте мамили бе, ще врите в казана.

46

Анонимен

преди 1 година

Предлагам експертен кабинет с министър - председател Сашо Диков! Единствения доказано независим журналист в цялата българска история, който притежава дар слово, и не спестява кусурите както на свои, така и на чужди

45

И ТОЯ ЧИЧО

преди 1 година

ЗАПОЧВА С ОПОРКИТЕ КОИТО ЩЕ ИЗБАВЯТ 12 ГОДИШНОТО УПРАВЛЕНИЕ ОТ ЗАТВОРА. СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО МНОГО ДОБРЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА. САМО И ТЕ НЕ ПОЕМАТ ОТГОВОРНОСТ ЗА КОЙ КРАЛ КОЙ Е$@&А..Л. С ЕДНА ДУМА ПОКРИИ МЕ ТИ ПОСЛЕ АЗ ЩЕ ТЕ ПОКРИЯ. ЗА ТОВА НИКАКВО ГЛАСУВАНЕ. ЩЕ ГЛАСУВАМ ВИНАГИ ЗА ТОЗИ КОЙТО СЕ СПРАВИМ С КОРУПЦИЯТА И ДАЛАВЕРИТЕ НА ВЛАСТИМАЩИТЕ.

44

ха

преди 1 година

До Анонимен !Е, само хора не добре с ума могат да не харесват млади, умни и добри. Така че - хайде стига сте лъгали и крали този народ.

43

закононарушeния

преди 1 година

Доказани закононарушения не се санкционират в МОН, защото подателят бил анонимен, но закононарушения има и то десетки. Тези същите разпределят и парите за наука и казват кой е експерт и кой не. Хора, лъжат ви.

42

Анонимен !

преди 1 година

Колко избори трябва да има че да се разбере най накрая народа не ги щем тези от промяната

41

става по-зле

преди 1 година

То няма лошо, но сред тях има ли експерти? Или някакви с купени дипломи, неграмотни и;о станали професори с измамама? Наското подадох за такава измама в МОН и какво се случи, не може ли да разгледат измамамата за титлата, нищо, че има закононарушение - подарелят бил анонимен. Но смееш ли да не си?