80

Хаха

преди 1 година

До Някой си, Ти си малограмотник който не знае как работи икономиката мойто дете. Ако мислиш че в другите държави няма инфлация много се лъжеш ...

79

Анонимен

преди 1 година

Миков , защо коментираш чужда партия? Запомни: мразим ГЕРБ и Борисов! Накарахме всички партии да ги мразят и да бягат от тях. Продължаваме промяната, докато не ги заличим в политиката

78

Анонимен

преди 1 година

Ако ПП-ДБ направят коалиция с ГЕРБ, на следващите зибори никой няма да гласува за тях.

77

Някой си

преди 1 година

Хей УЖАС, в голяма заблуда си! Точно Подмяната е виновна за пропадането на държавата, заедно с вдигнатия юмрук на родоначалника на тия из_мекяри. За твой ужас, ако не караш кола да ти кажа, че бензина вече е 2.50 а дизела също е с лев надолу. Олиото съм го взел на 2.79 на промоция от ЛИДЛ, а по времето на тия шумкари беше 5 лева. И правилно си отбелязал, че откакто се появиха тия изедници един пирон в държавата не е забит, камо ли някой километър път да се направи.

76

Бай Дрън

преди 1 година

В България имаме политическа криза, защото не ПП е опозиция, а БСП. Обаче с 23 депутати може да си крякаща опозиция само, за си наемат пак Мая Манолова, която заместваше 50 депутата на трибуната. Другото с ърка оне Възраждане. Това е националистическа партия в голямата си същност, а такива партии вземат по десетина процента и няма как да управляват сами никога. Сбъркаността идва и от там, че лични дразги в ПП и ГЕРБ не позволяват да се усвои властта.

75

Мдааа

преди 1 година

До Анонимен, Аз пък не виждам как фенове на ГЕРБ и ДПС не виждат корупцията и кражбите им :-)

74

Анонимен

преди 1 година

ПП нямат никакъв печеливш ход. Могат само да се молят ДБ да не ги зарежат. Забравете за ПП, свършиха.

73

селянин с BMW

преди 1 година

До Анонимен 67 Няма да бъдат!В моето село хората им се подиграват!И си гласуват за Герб!Не подценявай обикновените хора!

72

Анонимен

преди 1 година

Възраждане са партия на омразата и на руския интернационализъм. Които с говорене и откровени лъжи тровят съзнанието на нашите родители и на още други поколения. Помнете ми думата Възраждане са една от патреотичните патерици на ГЕРБ. Как не се научихте? Такива бяха Атака, ВМРО, НФСБ, ИТН. Вижте, как гласуват в парламентарните комисии.

71

Хаха

преди 1 година

До Ралица, Ти и твоето семейство може да ходите да му изперете на Бойко дрешките тогава. Аз лично напускам държавата заедно с цялото семейство ако има правителство от този род. Поради простата причина че с Корумпета и крадци преговори не се правят !

70

Анонимен

преди 1 година

Всички партии в парламента,са опозиция на ГЕРБ! Най вече пък ПП! Не виждам как ще бъде подкрепено крадците ГЕРБ и от кого???

69

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам как феновете на ПП-тата не виждат тяхната некадърност и аматьорщина, а непрекъснато търсят оправдания за тях. Все другите им криви. Самосвалиха се, щото толкова си могат.

68

Анонимен

преди 1 година

Боли ме и ГЕРБ и за ПП ,за Русия и САЩ ,как не се появи един нормален българин,който да милее за България ,а не да е слуга на някого.То е ясно,че ще направят в "името" на България ,под чужда диктовка.

67

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 67 Възраждане е първата партия, герб-сдс и пп-дб са коалиции.

66

Ралица

преди 1 година

Аз и моето семейство и всички мои познати и приятели със сигурност никога повече няма да гласуваме за ПП и ДБ ако откажат да направят коалиционно правителство с ГЕРБ!

65

ГЕРБер

преди 1 година

Искаме правителство Магнитски, искаме правителство хартиена бюлетина. Това е естественото продължение на желанията на народа ! Комунизъм и робство завинаги, а светлото бъдеще може само БКП да осигури !

64

Анонимен

преди 1 година

До Диагноза българин То няма да има следващи избори, а ако има - ПП няма да я има, за да гласуваш за нея. А "работещото" правителство беше свалено, защото беше некадърно, и още по-лошо - работеше за себе си.

63

Хаха

преди 1 година

До до Диагноза антиБълг, ти верно си за диагноза. България сама не може да си направи инфлацията защото сме в борд малограмотнико. Разбери първо как работи икономиката и тогава пиши извращенията си тук

62

Анонимен

преди 1 година

Бокича, ако направи коалиция с ПП ще го млатят гербаджиите, ако не направи ще го бият краварите.

61

Димитър

преди 1 година

Аз не бих гласувал отново за ППДБ на следващите избори, ако влязат в коалиция с ГЕРБ сега. Но ако не влязат, бих гласувал за тях отново. Доколото разпитах приятелите ми, те са на същото мнение. Извод - твърдящият, че ще изгубят следващите избори без коалиция с ГЕРБ всъщност иска да се коалират, за да изгубят последователите си при следващи избори. Който както иска да го приема, това са фактите.