9

До 6

преди 1 година

А колко т.ъп трябва да си да ходиш на обучения как да мамиш пенсионерите и да им продаваш неща, които никога няма да използват и дори не разбират, че си им продал? Като те натискат отгоре да лъжеш и мамиш - ами драги има и друг начин да печелиш пари по честен начин и с чиста съвест!

8

Име

преди 1 година

Случилото се едва ли е просто ей така. Много хора си мислят, че жените са беззащитни, онеправдани. Моля ви, промити мозъци такива. В своя защита имат голям набор от номера, номерца и номерища. Голям набор от лъжи, манипулации, лукавост и какво ли още не. Запитайте се, мъже - вие имате ли такъв огромен набор от такива неща? И винаги се изкарват правите, все мъжете са криви, виновни, гадни. Е, всеки с поне един атом мозък знае, че това изобщо не е така. Затова се и стига до разни неща.

7

Анонимен

преди 1 година

Ако бяхми приели станбулската интервенциа, тва нямаши да стани

6

Анонимен

преди 1 година

Да ви е чрстита Промяната в София!!

5

Колко

преди 1 година

трябва да си т ъ п за да мислиш, че обикновения служител в офис и виновен? Такава е политиката спусната от ръководството на всички мобилни оператори. Но от Гa н ь0 какво да очакваш?

4

Анонимен

преди 1 година

С много луди се е напълнила територията. Особено такива дето са се набълбукали с филми от типа "Кръстникът" и после си фантазират и се изживяват като босове на мафия или поне че са голяма работа и никой не може да им пречи да равят каквото си искат.

3

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2. Чак толкоз че да утепаш некого е присъщо на животинките. И ние ли сме животинки ? Уж би трябвалп да сме ниво над тях. Даже им се смеем на боевете за женската на разни клипчета нали така ?

2

дидо

преди 1 година

Мобилките умело, преднамерено предлагат заблуждаващи оферти уж, много изгодни за същата цена. Като подпишеш се оказва , че си набутан поне от 20 до 40 лева. После стават нагли и груби и плашат с неустойки.

1

Анонимен

преди 1 година

Понеже няма държава и кзп,може и да е недоволен клиент,на който са му натресли поне пет нежелани услуги. Телевизийки, допълнителни канали, пакетчета разни по два три лева. И стават белите.