263

Митко палаузов 11г

преди 1 година

Защо забравяте пyмaka васко далаверата чалгопартиев ?той го издигна чеченския ахмак! А какво правим с другите приносители на упадъка и простотията печелещи кеш и невнасящи никакви данъци? Например баце сандер и кака столче имат над 400 000 фена ***!

262

Аноним

преди 1 година

но това е само условно МОЖЕ

261

Анонимен

преди 1 година

Тези няма да лежат и ден, помнете ми думата - Тошо Куката и Чеченеца като рецидивисти са ефективно в затвора и с двата крака, може да не е за много - Тошо за 2 години, Чеченеца за 1 година, но ще лежат. Данаил и Тихомир ако са с чисто досие като за първи път може да им дадат условни присъди. Отделно Комисията за защита от дискриминация и Държавната агенция за закрила на детето как ще им сипят да ядат... Повече няма да посмеят даже да погледнат дете или човек със СОП, този път яко загазиха!!!

260

Между ин Булгаристан

преди 1 година

Тези няма да лежат и ден, помнете ми думата. Работата отива на условна или пробация в най-добрия случай. Повдигнали им обвинения за хулиганство, при положение, че може по още 10 члена от НК. А за всички, които се опитват да изместят фокуса към родителите или твърдят, че момчето доброволно се е съгласило, само ще кажа - ДЕТЕТО Е НЕПЪЛНОЛЕТНО И ЗА ДА УЧАСТВА В ПОДОБНО НЕЩО СЕ ИЗИСКВА СЪГЛАСИЕ НА РОДИТЕЛЯ, НАСТОЙНИКА ИЛИ ЗАКОННИЯ МУ ПРЕДСТАВИТЕЛ. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ Е НЕЗАКОННО!

259

Varg

преди 1 година

Не 5,а до 5 години.

258

Анонимен

преди 1 година

Преди време щяха да ги нашият на кол пред градските порти и толкова.. Сега занимавате целия български народ с тия извратени ***.15

257

Анонимен

преди 1 година

До 268Дай боже в мъжкият та да му излезе късмета

256

Анонимен

преди 1 година

Да ги затворят и всичко ще си дойде на мястото.Степенуваха идиотщината си докрай и нека Прокуратурата си свърши работата!

255

Анонимен

преди 1 година

Туй нещо Тротинетката в кой затвор ще го вкарат в женския или в мъжкия?

254

Ez12

преди 1 година

Два скапани наркомана и един грозен травестит с тротинетка взели да се гаврят с момчето за повече лайкове в соц. мрежи като си мислят че са нещо особено.. За такива *** затвор и яко бачкане вътре

253

Скалата

преди 1 година

Хвърляйте ги тия в затвора. Кво го мислите

252

Анонимен

преди 1 година

Обществено полезен ТРУД ! Нищо никой няма да спечели , ако полежат няколко месеца , трябва да има обществено полезен Труд , тогава ще се научат !

251

Вай, вай, това Емили

преди 1 година

Били ги окошарили за 78 часа. Къде ли са сложили Емилито? То не се е преобразило на жена по оперативен път. Физически си е мъж и затова би трябвало да е при мъжете. Но след като така успешно се издокарва с роклички и други дамски аксесоари и се държи като глезена, префърцунена женичка, какво ли ще му се случи в мъжкото отделение?

250

Анонимен

преди 1 година

Вдно яреме поне ... Кат имаше истински мутри и бяха мъце, ако ги видеха ей таива, просто щяха да извадят патлака пата пата и да гоноправят и ТОЛКОЗ!

249

Анонимен

преди 1 година

До Голем! (244) Не, не е истински мъж, а само се опитва да създаде впечатление, че е мъжкар. Ама не е.

248

Анонимен

преди 1 година

До 260 Олеее ... Хорааа.юю тоя е хомофибииин

247

Някои са избрали

преди 1 година

свой печеливш номер в живота - да се правят на Maй.Myнu, защото някой им дава пари за това. Но когато минат всички граници, самозабравяйки се и въобразявайки си, че всичко им е позволено, те заслужават да влязат в панделата за по 5 години, но не за да "лежат" и ние да ги храним, а за да се трудят в някоя каменна кариера, та ха дано Куката и Чеченеца да разберат що е това да бъдаш мъж наистина, а не само да се правиш на такъв. На Емилито пък може да му се наместят чивиите и да се очовечи.

246

Анонимен

преди 1 година

Не би трябвало да лежат,би трябвало да чукат камъни някъде.

245

Да напомня

преди 1 година

Българският Хелзинки комитет предложи Емито преди време за награда. Била защитник на човешките права. Егати правата , егати защитниците

244

Плешивия вожд

преди 1 година

Бах ти групичката тия са като от филм на Марвел фриикове