26

Анонимен

преди 1 година

Инструкция на МВР : "....Всичко съмнително да се топва в един леген с вода да му изгорят токовете евентуално. Ако е на открито да се препикава със същата цел...."

25

Анонимен

преди 1 година

До краси - Въпросът си е абсолютно адекватен, за разлика от коментара ти. Точно МВР трябва да знае как изглеждат съмнителните пакети. Нали това им е работата. Учителите според теб на това ли ги обучават в университетите, да разпознават съмнителни пакети? Ега_ти наглостта полицейска. Някой друг да проверявал за съмнителни пакети. А някой полицай ще дойде ли да свърши моята работа (или тази на учителите). Занимавам се със счетоводство. Или чакат да им пусна инструкции хахаха

24

Анонимен

преди 1 година

До Nekompetenten....ДАНС четат книги всеки го знае

23

До 18

преди 1 година

Не мисля че е толкова просто, ако беше по цял свят учителите щяха да проверявят за бомби, най-малкия проблем е че ще трябва да обикалят всички стаи, чинове, бюра и тоалетни, по-големият проблем е, ами ако наистина има взривно устойство и то избухне кой ще носи отговорност за това, учителите ли, защото така излиза

22

Анонимен

преди 1 година

И учителите щели да проверяват заедно с полицаите за съмнителни пакети. А полицаите ще преподават ли заедно с учителите математика например? Егати тъ_пите инструкции. Откъде накъде някой друг ще върши работата на полицията? Нали затова им се плаща. Да не говорим, че учителите нямат компетенцията да го правят и ако утре гръмне някоя бомба, която била в пакет проверен от учител, сигурно и в затвора ще го вкарат, защото не си е свършил работата. Фуражки сър. Под тях няма никой.

21

краси

преди 1 година

Да не би пък МВР да знае как изглеждат? Малко глупав ми се вижда въпроса. Дизайна явно е според въображението на бомбаджията, но да се уточним, става въпрос за заплахи. Нещо като телефонния тероризъм. Да гази господ от реални заплахи.

20

Гиб Мелсън

преди 1 година

Примерно 30 училища и гимназии в един областен град. По 20 стаи примерно в училището. 600 стаи. Колко полицаи трябва да бъдат изпратени за да направят бърза проверка на всички стаи? И какво разбира един полицай от взривни устройства освен ако не е от специални части? И влиза полицая в стаята и почва да пита учениците коя раница на кой е? Учениците особено малките си гълтат граматиката и почват да обясняват на чичкото полицай. Инструкциите са много правилни, просто учителите ги мързи да дишат.

19

Анонимен

преди 1 година

Те даскалите по принцип искат да не ги закачат за нищо. Най голямото усилие им е да отидат до банкомата да си изтеглят заплатите, които са от 2000лв нагоре

18

кът

преди 1 година

карпуза, как да изглеждат

17

Гиб Мелсън

преди 1 година

до 15 Проверка не означава да пипаш. Ако видят изоствена чанта, раница питат учениците дали е тяхна. Ако не е на никой тогава викат полицаите. Полицаите не са някакви супермени да могат да проверят хиляди училищни стаи в един областен град и накрая да намерят някоя раница, която в крайна сметка да се окаже, че е на Иванчо или Пешо.

16

Анонимен

преди 1 година

Тогава ушевите да дадат заплатите си на учителите щом те ще вършат тяхната работа.

15

Анонимен

преди 1 година

"Честито, колеги! Само сапьори не сме били" Ха ха ха Остроумно! За какво ни е МВР тогава щом си разпределя задълженията на този и онзи? Че дори на министъра не му е неудобно да го каже. Комично е !

14

Анонимен

преди 1 година

Сигналите за бомби във всички нормални държави се проверяват от обучени за това полицаи, не от даскали

13

Анонимен

преди 1 година

Това е меко казано пълен абсурд, представям си как госпожата по бг вика Горе ръцете и задържа лошия бомбаджия, знам че не е смешно ама...

12

Гиб Мелсън

преди 1 година

Те ги мързеше ковид мерки да спазват. Масово учениците ходиха на училище с кашлица, соополи и никой не ги връща, защото учителите ги мързи дори да гледат а това да претърсват съмнителни пакети е буквално фантастика. Няма как да накараш човек,който го мързи да диша да ти претърсва съмнителни пакети. Наскоро сина ми влезе в час по български а всички други от класа избягали, че били последни два часа да си ходят.Учителката вместо да кара час със сина ми му казала, че не е частен учител и изчезнала

11

Анонимен

преди 1 година

А в плановете за реакция при такива ситуации, които пише всеки директор - що НЕ написахте "Не знаем как изглеждат тези неща"? А?

10

тро?

преди 1 година

Модернизирайте съдържанието на учебната програма.

9

Morski

преди 1 година

То и аз не знам как изглежда ,но ще да прилича на нещо подобно на онзи дето взриви цялата държава с едно юмруче и малки злобни устни !Който по служебному ( заради една скапана Конституция на БСП) ни управлява БЕЗКОНТРОЛНО вече две години!

8

Анонимен

преди 1 година

Ето как изглеждат = като чанта, сак, торба! Как иначе ще изглежда?

7

Анонимен

преди 1 година

Пишеш в Гугъл "бомба" и избираш "Изображения" има доста, дори и Ким Чен Ун на снимка, сигурно и той има пръст в цялата тази работа.