255

Радев-матрьошка

преди 1 година

Радев е руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача Корнелия. Отваряш Корнелия, а от вътре изскача Путин...

254

Анонимен

преди 1 година

най-пекаpаните ще са пенсионерите, дето вземат пенсия 505лв.

253

Хм?

преди 1 година

До Анонимен274 Не намесвайте войната в казуса! По същата логика може и германците да кажат, че заради нас нямат увеличение на заплатите! Това са си наши, вътрешни неща!

252

шопендар

преди 1 година

А НОВИ,ПО ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ ЩЕ ИМА ЗА ...ВСИЧКИТЕ НИ НОВИ ИЗБРАННИЦИ,И ЗА ЦЯЛАТА ГВАРДИЯ СЪТРУДНИЦИ НА ПРЕЗИДЕНТА.ТАЯ ПОГОВОРКА-КАКВОТО ЗА ВСИЧКИ -ТОВА И ЗА АСАН Е ВАЛИДНА САМО ЗА ЕЛЕКТОРАТА 80%

251

Анонимен

преди 1 година

Няма пари за пенсионерите,защото пратихме близо милиард на укрите,безвъзмездно оръжие,плащаме 5-звездни хотели и чертежи на Ф-16.Гласувайте пак за тези,за да гладувате.Или пък не гласувайте,за да може да ви заробят да си давате пенсиите и заплатите на чужденци по нигерийски сметки.Честито!

250

Анонимен

преди 1 година

Без "вашите" 70 лв. ще отпразуваме големия празник!Елена Рьорих - "И като се наядете няма да станете по-велики!".

249

Анонимен

преди 1 година

Усещам , че скоро ще се случи нещо, което не се е случвало мнооого дълго време на наша територия. Тогава политиците ще имат изражението на бай Тошо от конгреса на 10ти ноември.

248

Анонимен

преди 1 година

Значи пак уредиха братята рoми, за българите една студена вода.

247

Анонимен

преди 1 година

Срам, срам, срам!

246

И

преди 1 година

До Анонимен267 Кое е справедливо? Тези, които са *** з-ци и са се уредили за депутати, индексиращи си заплатите четири пъти годишно, плюс бонуси за празници, да определят, че тези, които са бачкали и внасяли по- високи пенсионни осигуровки не заслужават нищо? Това ,ли е справедливо? Не говоря за болните, които по една, или друга причина получават ниска пенсия, но за тях си има социални грижи и трябва да има социална политика!

245

Анонимен

преди 1 година

Правилно и справедливо.

244

А

преди 1 година

До анонимен261 "Дайте на работещите! Деца гледат, че и стари родители!", а колко са по- възрастни родителите ви от вас, за да ги гледате/изключвам болните/? Тези "стари" родители не гледат ли децата ви? А тези "старци" когато бяха "работещи", не плащаха ли чрез данъците вашето обучение? И не забравяйте, че живота лети и както си в отбора на "работещите", изведнъж идва момент в който се оказваш в отбора на "старците", просто всичко е един кръговрат! Ще дойде време и вие да сте "старец"!

243

астора

преди 1 година

За 34г. тьй наречена демокрация роди, ИВАН КОСТОВ , ГЬЛЬБ ДОНЕВ, БООЙКО БОРИСОВ, ВОЛЕН СИНДЕРОВ, РУМЕН РАДЕВ , ЧЕЧЕНЕЦО , КУКАТА , ТРИТОНЕТКАТА Е ОЩЕ КАКВИ ЛИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ГЕРОИ. Аз не желая такава демокрация, а и едвали някой я желае

242

Анонимен

преди 1 година

Повдига ми се от разни експерти и политици.Все обясняват,че няма възможност да се помага на бедните.Алчността им е изписана на лицата.Лисунгери гадни.Все много знаят ,а държавата и хората все по бедни.

241

::

преди 1 година

Значи за бедните е .Не е за великденските празници.А някои, които не карат Великден ,а нещо друго , като байрами и т.н защо им са добавки?

240

Клошар

преди 1 година

Народееееее, крийте доходи. Колкото по малко си внесъл в тая държава, толкова повече ти дават.

239

анонимен

преди 1 година

Дайте на работещите! Деца гледат, че и стари родители! Стига сте раздавали на тарикати, дето цял живот това са усъвършенствували, как да се правят на бедни! Откъде знаете по колко жилища са скатали уж бедните?

238

Ами

преди 1 година

До Гого Имате работодатели, поставете си питането към тях!

237

Абе

преди 1 година

Много ме интересува тези, които гласуват в парламента, какви коледни, великденски, първомайски, гергьовденски, деветосептемврийски и т.н. добавки си гласуват? А и колко пъти годишно си актуализират заплатите? Защо не актуализират пенсиите от 01.01, а от месец Юли?

236

Гого

преди 1 година

Великден само за пенсионерите ли е празник?