59

Анонимен

преди 1 година

Както ГЕРБ казваха за специализирания съд, "нашия съд с наще съдии". Ама отстрани много си личи.

58

Това не е редно

преди 1 година

Не знам доколко е вярно това за подкупа, но дори и да са взели тези 70 000, това не е чак толкова тежко престъпление, та да не пуснат жената да се прости с майка си. Омбудсманът не може ли да вземе отношение в случаи като този или има прерогативи само когато е ощетено цялото общество или голяма част от него?

57

О хо хо

преди 1 година

ПО НОСА на Иванчева има следи, ЗАЩОТО Е БИЛА С РЪКАВИЦИ, НО ТОЧНО С ТЯХ СЕ Е ПОЧЕСАЛА ЗА НОСА. Няма как да си невинен при наличие на следи от маркиращото вещество. Аз защо нямам - нито по носа, нито където и да е!!

56

До има разлика

преди 1 година

Да има! Както има и разлика ако откареш 70лв или 75000лв!Ако е пуснат нея, то тогава всички крадци трябва да ги пускат по твоята логика? Защо? От кога стана кражбата, малко престъпление! Ами то тогава, само убийците да вкарват в затвора, другите да си стоят по къщите, ко толкова станало!

55

За бога, братя,

преди 1 година

До 54. Неее, българинът милее за корумпиран премиер като Тиквата, за който има 470 страници материали в прокуратурата, а тя се тиши, но когато става въпрос за две политически необвързани служителки, гръмогласно Гешев даваше изявления срещу тях в медиите.

54

Анонимен

преди 1 година

Това е нечовешко. Човек умира само един път. Из..роди. Да им даде Господ същата участ. Амин!

53

WTF

преди 1 година

Само българин, може да милее за корумпиран бюрократ! Може би, защото вижда себе си в него!

52

Има разлика!

преди 1 година

До 51. Ами има разлика дали си убиец или си извършил финансово престъпление. Като излезе да погребе майка си кого в обществото застрашава?

51

Парадокс Бг

преди 1 година

Боко Шкафа трябва да е в затвора, а не тези две натопени жени.

50

Анонимен

преди 1 година

Ами по принцип, съвсем нормална практика е затворниците да не се пускат за погребение!?! Кое е учудващо в този случай? Затворник Биляна Петрова с какво е по различна от затворник Айше, примерно! Тя вече не е зам. кмет!

49

Не вярвам!

преди 1 година

Аз вярвам, че тези две жени са невинни и станаха жертва на мафията зад герберите.

48

В медиите

преди 1 година

"Мая Манолова заяви: През тези повече от две години в ареста и под домашен арест и двете бяха подложени на публично унижение за назидание на всеки, който би се осмелил да се противопостави на мафията в София. Целите на превенцията са постигнати. Оттук нататък ще се прекрачи предел, при който наказанието е изглежда като изтезание.

47

Защо, бе хора?

преди 1 година

Това е Жестоко, бе хора! Тя не е убийца!

46

Мнение

преди 1 година

Мръсната машина на ГЕРБ унищожи живота и бъдещето на тези две невинни жени и техните семейства!

45

Защо?

преди 1 година

Защо Гешев правеше хиляди изявления, предварително посочващи Иванчева за виновна? Нали всеки е невинен до доказване на противното! Целта на инсценираното дело е разправа с политически противник, избран от гражданското общество!

44

Извадка

преди 1 година

До 38. Още в досъдебното производство прокуратуата потвърди, че следи от маркиращото вещество, с което са били белязани парите за подкупа, са открити по носа на Иванчева, по повод на което Хаджигенов коментира пред съда, че подсъдимата вероятно е броила банкнотите с носа си, а не с ръцете си.

43

ФАКТ

преди 1 година

До Миролюб БенатовАз, като жител на Младост, както и техен съсед съм наясно с техните дела. Ти очевидно НЕ СИ.

42

Миролюб Бенатов

преди 1 година

А тая , когато краде пари пускаше ли сълзливи постове по медиите ? Всички в Младост знаят що за стока са и тая , и Иванчева. Скоро и св Толупий ще ***, че е онеправдан, и е жертва

41

Анонимен

преди 1 година

Га яде кифтета не рива

40

Истината

преди 1 година

Иванчева и Петрова станаха заплаха за корумпираните гербери и строителната мафия, защото се противопоставиха на безразборното презастрояване, бореха се за повече зелени площи и детски площадки в София, а самото им задържане бе превърнато в ужасяващ медиен цирк!