13

public enemies

преди 1 година

Ясно е че Киро и Кокоро са хора на Радев, никаква коалиция с Тиквата и избори нон стоп докато набутаме Боко в панделата :)

12

Обективно

преди 1 година

Радев е един твърде Ограничен човек, но НЕ му личи. Ако беше прозорлив - щеше ли да сътвори тази каша, в която сме сега??? Изключнам да го прави умишлено, защото би било престъпление. Не случайно 2 политически лидери му искат импийчвънт. Но Бойко го защити.

11

Анонимен

преди 1 година

До Кольо - Кольооо, Бойко не го пробва, Бойко отвори вратите за всички. За всички, които искат, щото такъв е моментът. А, ако наистина, недай си боже, се издъни министър, даден от президента, какво трябва да го прави Бойко, да го хвали ли? И сега, заради спокойствието на президента, заради капризите на детската му градина, ще се мотаем сто години без управление. Радев има добри попадения, но и много грешки направи.

10

До 3

преди 1 година

Напълно съгласен съм с вас.Всъщност целият хаос го предизвика вдигнатият му юмрук пред тълпата ,в деня в който ни приеха в чакалнята на Еврозоната. Видяхме какво стана ! И сега този който едно мисли,друго говори и трето върши продължава да подклажда хаоса с езуитската си позиция

9

Анонимен

преди 1 година

Като знае какви ги е зассрал, как ще даде..

8

Ганьо

преди 1 година

До защо. Ами то винаги има нелицеприятни коментари - за всеки и за всичко. 90 процента са такива. Типично за ганььо.

7

123

преди 1 година

Хора, радев работи за копейкин, осъзнайте го по-бързичко, моля.

6

Винету

преди 1 година

До Кольо. Викаш никой не го иска, а? Затова ли отново е първи на изборите. Така и ще си умреш със злобата към ГЕРБ, а тях пак ще ги има.

5

ЗАЩО?

преди 1 година

Интересно,че беше махната рубриката "На какво е готов Борисов".Там имаше нелицеприятни коментари, някои доста обективни за Борисов. Това не е ли цензура? И тези се уплашиха.

4

Анонимен

преди 1 година

Каква е разликата - с кабинет и без кабинет, малко стана ясно - че никаква конкретна работа не върши никое Правителство. Всеки бара нещо да направи далаверата. Сега какво толкова е станало - нормална ситуация.Да си продължава служебното провителство и това е единстненното безаварийно решение

3

Изнервен

преди 1 година

Уф, ама той Бойко го предложи само като идея. Като не иска Радев, не иска. Баси, как от всяка муха правят слон.

2

гостенка

преди 1 година

Характерното за Радев, за което дори медиите го упрекват е, че в Европа говори едно, тук друго. Никой не смее да попита радев дали е доволен от резултата на вдигнатия си юмрук!!! Нито една медия не смее да го попита, защо ли? Някой освен мен задава ли си този въпрос! В крайна сметка след падането на служебния кабинет тези хора в него са свободни сами да решат съдбата си след това. Те не са слуги на Радев, а свободни хора.

1

Кольо

преди 1 година

Бойко го пробва бе дали ще поддаде и после като стане нещо Бойко ще се обърне и ще каже този министър го назначи президент, негов човек е питайте него ..... Хахахахахах боко няма да ти минат номерата. Вече всички те значт какъв си И НЕ ТЕ ИСКАТ!!!!!Защото на никой не му се влиза в списъци за корупция заради теб!!!!!!!