254

АНТИ-ГЕРБ powers

преди 1 година

Жалко. Никога не разбрах каква е драмата с Тръмп. Аз лично го подкрепях, но когато видях, че ГЕРБ също го подкрепя, но за сметка на това не подкрепя Байдън - тутакси промених позицията си. Защото с политиката на Тръмп не съм запознат, но съм запознат с политиката на ГЕРБ. А тя е тотал щета. Това ме накара да спра да подкрепям Тръмп и да се обърна към Джо Байдън. Просто кражбите и корупцията на ГЕРБ са твърде голяма хапка, за финната ми демократична ми същност. Простете ми.

253

Ужас

преди 1 година

Да се готви неговия целуниръчко и козирувчик - управленеца с отпуснатата белоруска ръка - лойко тиквата. Белене го очаква.

252

kkk

преди 1 година

само тръмп

251

БЪЛГАРОФИЛ

преди 1 година

КОГАТО ПУТИН АРЕСТУВА НАВАЛНИ,РУСОФИЛИТЕ РАЗПРАВЯХА,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА РЕД И ЗАКОНИ. СЕГА АМЕРИКАНОФИЛИТЕ РАЗПРАВЯТ СЪЩОТО,КОГАТО БАЙДЪН АРЕСТУВА ТРЪМП. СТРАННА РАБОТА

250

Анонимен

преди 1 година

Да отива в Русия на спокойствие.

249

Анонимен

преди 1 година

А вие нали щяхте да опандизите Боко Тиквата, а? Нали уж копирате всичко от САЩ? Хайде, действайте, поне копирайте единственото хубаво нещо от САЩ, че не търпят тирани.

248

Да

преди 1 година

По коментариите им ще ги разбереш!

247

Анонимен

преди 1 година

Барозу и Юнкер да не отидоха да копат? Не отидоха в бордовете на директорите в няколко компании и какво толкова те са големци.

246

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 303 - да, така е. Само големи наивници продължават да си мислят, че сащ е демокрация

245

Анонимен

преди 1 година

Правилната дума е НЕВИНОВЕН. Не "невинен". От много гледане на запад забравихте родния си български език, купени журналисти

244

До 309

преди 1 година

Прав си. Плаща солидна сума ,защото се кандидатира за президент , а съдебните дела биха го лишили от правото на кандидат. А, изнасилването съществува в медицинското досие на Даниелс и тя не се е възползвали от тази сума, чрез този превод прокурорите разкриват цялата гадост на оранжевият бабуин.

243

Анонимен

преди 1 година

Банановата американска клоунада ще продължи с нов щурм и нови зони и набези на магазините от черните.

242

Анонимен

преди 1 година

СВОБОДА ЗА ТРЪМП! СВОБОДА ЗА НАВАЛНИ!

241

Републиканец

преди 1 година

Сьщите тези които сьдят тръмп - демократите утре ще ви накарат да приемете истанбулската конвенцияПротив която бе тръмп

240

До 308

преди 1 година

Човече мисли !!! Сторми Даниела го съди за ИЗНАСИЛВАНЕ !!! Той подписва документи да и платят и затворят устата ,за да не се стига до съд.

239

Хора мислете

преди 1 година

Днес е тръмп утре може да арестуват някой от вас , че е спал с приятелка или любовница

238

Дончо тъпото

преди 1 година

Е, бива ли да е толкова елементарен, А?! За едното е....не да се самоунищожи. Отпечатъците му са по всички документи свързани с плащането . Жалка картинка, но най жалкото е, че не осъзнава ,че вече е политичеси труп.

237

Ха ха

преди 1 година

Що за обвинение , че си спал с жена по взаимно сьгласиеСмешни като вожда си бай дзьн

236

Анонимен

преди 1 година

Навремето едни турци ей така си мислеха, че смазват съпротивата като обесиха Левски, само че след няколко години си имаха работа вече с множество водачи като Левски - Бенковски, Волов, Ботев, Каблешков ...

235

Анонимен

преди 1 година

Тези обвинения са опит да го отстранят от предстоящите избори. Ако го осъдят няма право да се кандидатира. С тези действия демократите се доказват че всъщност не са демократи а се държат като комунисти които искат да отстранят конкуренцията. САЩ не са демокрация ако бяха такава щяха да го оставят да се яви на изборите, но се опитват по всякакъв начин да го отстранят дори в края на мандата му опитаха неведнъж. САЩ са една пародия на демокрация. Всичко е една лъжа.