68

FINAL COUNTDOWN

преди 1 година

НЕ СЕ ЗОРЕТЕ И НЕ СЕ ПЛИСКАЙТЕ НА МОКЪР ПЯСЪК. ПРИЗОВАВАМ ЦИК ДА ЗАВЪРШИ ПРОЦЕСА ДО 36 ЧАС ОТ ЗАВЪРШВАНЕТО НА ИЗБОРНИЯ ДЕН,КОЕТО Е 04:00 НА 04.04.2023!!!

67

Схемата

преди 1 година

Нали се разбраха още предния парламент ,че ще са в коалиция ГЕРБ, ДПС, БСП и за всеки случай ще включат и ИТН

66

Анонимен

преди 1 година

Няма смисъл да се гласува докато на Дондуков 2 има предател-руски резидент. България няма да влезе в Шенген точно заради това плешиво недоразумение и заради русофилите в парламента.

65

Анонимен

преди 1 година

СЕКА БОЙКО ДА ПРАЙ ПРАВИТЕЛСТВО АПЪК КИРО И ОНЯ С ЛОТКАТА ДА ПРОДЪЛЖАВАТ С ГЕЙ-БАРДАЦИТЕ.

64

няма

преди 1 година

копейката е на гребена на вълната като славчо и на есен ще при Генерало под чертата

63

Анонимен

преди 1 година

Изненада няма, Киро си е с по-голямо неодобрение дори от Боци, да има как за 2 години да те намразят хората има как.

62

Коментар

преди 1 година

Пъруритте в Чорлу и бънгалите пак ви натресоха Али баба и 40те разбойника и пак тиквата ще ви клати с 200 докато се оправдава че другите му виновни

61

Гласо-не-подавател

преди 1 година

България не вярва на избори: само 1 от 3 *** е гласувал - фалш. Т.нар. избори се решават от твърдия електорат с мантрите - "вярата е по силна от фактите" и с "гласувам за който плати повече". Пак ще ни "оправят".

60

Анонимен

преди 1 година

Кво стана след 12 години престъпно управление? Хората ви казаха че сте никакви!

59

Анонимен

преди 1 година

Всеки вариант с пряко участие на ГЕРБ в кабинета ще воведе до предсрочен вот още тази есен.Другите варианти също могат да доведат до предсрочни избори, но с по-дълъг хоризонт.Общо взето чака ни или нулев мандат или къс редовен кабинет.

58

Курдо Коленков

преди 1 година

ЛГДБПП така и не можаха да осъзнаят, че тиквената партия живее от ТЕХНИТЕ издънки. И че поради това, освен умно-красивите ИТ-та в София (които преди 2009та не са имали интимно окосмяване), за тях гласуват само роднините им, и то не всички...

57

ЯН АВТОГОЛОВ

преди 1 година

във близкото минало Червеният ПОЛЯК: ЯН ЯБЛОНСКИ след дълга суша донесе победа за "Левски" над "ЦСКА тире"................И АЗ я знам библейската Евксинско(Черно) море версия че името Българи дошло от ЯБЪЛКА то ест Ябълкари и прочие но нямам доказателства....................Онзи другия ЯН Собиески победил Османската империя и УНИЩОЖИТЕЛ на ПОЛША е червеният сценарии предвиден за България то ест Няма да има българи

56

Всички оръфляци

преди 1 година

и наpкомани които се отказаха от Чалгаря сега са при Копейкин.

55

Анонимен

преди 1 година

Споко бре! В посолството на САЩ вече са готови с правителството! Какво се вълнувате толкова? Каквото ни наредят от белата къща това ще е. Няма никакво значение кой за кого е гласувал. Баце вече е готов, от американското посолство са го аресАли, понеже е мн гъвкав дипломат. Сега ще има мобилизация в армията и ще бием Путин! Затова Зеленски не предприема контраатака. Чака нашите да дойдат! Нищо, че в момента Русия позорно настъпва!

54

Анонимен

преди 1 година

6 милиона извади крадливата мутра от чекмеджетата да купува гласове тия избори. Още какво чакате та не излизаме на площада?

53

ПП

преди 1 година

ПП и ДБ изляха милиони за медийна реклама и билбордове !По пътя от Пловдив до София 47 билборда за кирчовците срещу 9 за ГЕРБ ! Отвсякъде бяхме заляти с реклама , която струва пари ...много пари и пак се нaaкаxa !Взеха по-малко гласове отколкото поотделно , защото има избиратели на ПП които не понасят смpaдливия Христо Иванов или Ококорения Атанасов , избиратели на ДБ пък не харесват левичарството на ПП.Сега ще направят фелацио на Борисов по нареждане от американското посолство !

52

Анонимен

преди 1 година

Е до кога така ще си гласуваме? Вижда се, че не може да се сформира правителство. 5 поредни гласувания! Айде стига вече. Да се промени закона.

51

Анонимен

преди 1 година

СОЦ АГЕНЦИИТЕ ГЛАМАЛЕНЦИИТЕ СЛОЖЕТЕ СИ НАФТАЛИНА И ЗАСПИВАЙТЕ !!! ПО-ДОБРЕ ПРАВЕТЕ СОЦИОЛОГИЧЕСКИ ПРОУЧВАНИЯ ЗА ПАЗАРА НА ПАМПЕРСИ,ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ НА ПОЛИТИКАТА НЕ СТАВАТЕ!!!

50

Киро ближи рани

преди 1 година

Кирчо е в ступор! Лично Лена се е заела да му ПОВДИГА самочувствието,свири на тPoMпетя,па дано плюещата кобра се събуди. Ама на умрял у. как да помогнеш? Браво Боко,пак ги би!

49

Анонимен

преди 1 година

Те ще си идат ,откъдето са дошли,а ние дека ще ходиме.Един бостан с тикви.