45

Pen

преди 1 година

Ако не е правена от американски фирми не е безопасна централата :))

44

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 32 Нещо не си разбрал, явно си зле с гръцкия. Натовския център е бил на дълбочина 1500 метра и в него е бил Байдън. От Байдън са останали чифт тъмни очила.Слава на Украйна.

43

Анонимен

преди 1 година

Горките турч аля, чак сега имали атомна електроцентрала, ама не са се сетили, че са рискови :))))

42

Момчил

преди 1 година

Нищо добро от прокълнатите територии от стотици години!

41

Анонимен

преди 1 година

Има ако проукраински групи й "помогнат" както със северните потоци.

40

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 34 - Може би му е обещно оръцие, над кото Турция ще има контрол, за разлиак от "неналичното американско ядрено оръжие в Турция". Как се изменят нещата. Преди се предизвика една криза край Куба, защо САЩ имаше бомби в Турция и СССР реагира. Сега Русия може би, ще даде бомби на Турция. Ще видм, какво ще каже САЩ.

39

STOP GREEN DEAL

преди 1 година

Warnings about HYDROGEN ENERGY..Като експерт се наложи да проучвам инсталация за добив на водород чрез електролиза.Засега обработвам получените данни. ДА се забрани промишено производство до провеждане на поне пет годишни изпитания.. РИск от отмъстителен откат на водата. ДАнните са че водата е създадена преди милиарди години.. Елекролизата води до загуби над 60%. Изгарянето на водород да се проучи за взривове .МОже да се позлват много по успешно Електрически двигатели и батерии.

38

made is USA

преди 1 година

Естествено, че щом е руска ще има опасност, но виж, ако американци им я построят- няма проблеми. Демокрация, баце!

37

Фен на Ники Джъстис

преди 1 година

Щом технологията е руска, винаги има риск от втори Чернобил.

36

Анонимен

преди 1 година

В САЩ всеки божи ден има излизане на влакови вагони извън релсите, преобръщане, чупене, разливи на отровни всещества в големи размери, Дайте поне веднъж, със снимки, да се види как релсите са още с дървени траверсии и как всиско е преобърнато и начушено, включително в рамките на населени места. После си помислете защо се прави акцент върху автомобилния превоз...

35

Анонимен

преди 1 година

Чак сега имали некаква АЕЦ турците, иначе кадъните в БГ които друсат ориенталски кючеци се правят на много отворени :))))

34

STOP GREEN DEAL

преди 1 година

Постъпват данним, че широко рекламираните ФОТОВОЛТАИчНИ СКЕНЕРИ УВреждат тежко големи региони от въздушния океан. Уврежданията са ВИДИМИ вкл от дронове,самолети и сателити. ПОвишават рязко риска от природни бедствия вкл наводнения. Въпреки заповеди за писмени доклади за реално производство на ток годен за ползване . досега намаме получени официално подписани документи. НАкроманизирани тн ЗЕЛЕНИ нареждат харчене на трилиони за НЕдоказано безвредни технологии.

33

Анонимен

преди 1 година

Ако линията на разлома минава през територията на АЕЦа нищо не може да я спаси ще разкъса централата като салфетка.

32

Анонимен

преди 1 година

Ама те чак сега ли имали АЕЦ, горките тур чаля :)))) То иначе Турция е земертъсна зона, прави сте в статията :))))

31

Анонимен

преди 1 година

Гръцки вестник е публикувал информация, че руска ракета "Кинжал" е поразила натовски команден център в Украйна, който е бил на дълбочина 150 метра под земята. Загинали са повече от 300 души офицерски състав, сред които британци, поляци. Засега няма официални изявления от НАТО. Ако се обадят, става явно участието на НАТО в преки бойни действия. Не се съибщава точно къде е бил щабът, но се знае, че преди десетина дена е имало голямо преместване към Лвов и чак към Брюксел.

30

Анонимен

преди 1 година

Има съвсем реален риск с тези земетресения, гърците не случайно нямат АЕЦ, понеже са в земетръсен район, ама мечтите на Ердоган за турско величие могат да струват много скъпо! Лошото е че и ние ще го отнесем ако се случи

29

Анонимен

преди 1 година

Да му мислят еврейките. На тях им под носа. Браво на турските проектанти че не я сложиха в Одрин

28

Анонимен

преди 1 година

До до 15 - Турция се мачка целенасочено, защото икономически силан и независима Турция не е добре за някои хора. Колко десетилетия вече и се отказва, да са част от ЕС, макар, че ЕС няма нищо против, да позлва техни хора за работна ръка, да се позлав от евтината им икономика, както и да са им "щит" срещу Близкия Изток? Сега, след като Турсция реши, да си търси други бизнес партньори, всички са "surprised pikachu face" и почват веднага антикампания.

27

Анонимен

преди 1 година

Нашата е доста по-опасна. Не се знае кога ще гръмне. Тая поне е далече.

26

Анонимен

преди 1 година

Не, няма, защото след Фукушима много народ си зе поука.