98

Анонимен

преди 1 година

Северозападно от Авдиевка и западно от Красногоровка се водят позиционни битки: взаимен обстрел на позиции от артилерия и авиация. В Первомайски офанзивата на руските войски е възобновена. Бойците от въоръжените сили на Руската федерация са напълно прочистили кварталите в близост до Измайловското езеро и се придвижват напред. Нека се знае и помни, че от Авдиевка фашистката uзMeT тероризираше населението на ДНР, като избиваше с батарейна и реактивна артилерие мирни граждани, жети, даца, възрастни!

97

Анонимен

преди 1 година

Нали беха безсмъртни и само рашките давали жертви, що така си признавате загубите :)))

96

Анонимен

преди 1 година

Уркопитеците да ходят на фронта! Какво само празни джафкания и помпане на войната!!!!

95

Анонимен

преди 1 година

Някакси бавно става според уркопитеците във форума...... Не е джендърски бляскаво някакси значи Путин е за смях....

94

Алексия

преди 1 година

Русия капитулира в Бахмут по най эрелищен начин!!! след като вече е унищожена украйнската армия къде са *** эа да превэемат украйна!!!! ??? Не съм краварка а съм против войната - и смъртта на толкова хора!!! Всеки эдравомислещ човек мисля че е редно да се съгласи!!!

93

Анонимен

преди 1 година

Русофили, защо няма един от вас, който да отиде да воюва на страна на Русия, бре?! Дават малко леща, заплата на складов работник в лошия западен Лидл (ама ако се върнеш жив след година)?! Пък, виж, към ВСУ се присъединиха доста доброволци.

92

Анонимен

преди 1 година

До 102 Е не били руснаци,ами украинци и си написал един куп глупости,и не знам как не ви омръзна едно и също да се пише като всички са наясно с тия лъжи

91

Анонимен

преди 1 година

Руснаците избраха ли новия кмет.... с референдум?

90

Анонимен

преди 1 година

Забавно е да слушаме как украинската армия е унищожена. На ден 2 от войната Путин лично каза как 90% от оръжията на ВСУ са унищожени. Нищо вярно. На ден 20 каза как всяко западно оръжие се унищожава още преди да достигне до бойното поле. Нищо вярно. И така 1 година и 1 месец. За 3 дни сме в Киев, дрогаре! Всичко е под контрол. Не е вярно, че 200к млади руски момчета си заминаха и още 200 бяха осакатени до живот. Семействата на вторите получиха по литър водка и кило боб.

89

Анонимен

преди 1 година

До 91...Между другото, ти каква представа имаш за ,,Червената армия"..Дошли по нашите земи.Те какви са били Светци с петолъчки навярно...Същите затворници .Политически и криминални .Събрани от руската степ диваци .Щото в началото Русия губи основната си армия , като ги пленява Хитлер.Наф 500 хиляди пленени И още толкова убити в началния напредък на Хитлер.Същите диваци наложиха комунистическия ред в завладените България,Румъния,Унгария .Тия положиха основите на комунистическия гнет.Сталин само о

88

Анонимен

преди 1 година

Укропите не са си върнали и едно село тая година. Чакаме великата пролетна контра офанзива, ама май още не са я и измислили как ще стане, и вече говорят за лятна...

87

Анонимен

преди 1 година

До Алексия "Киев эа 3 дни а Бахмут эа 3 часа" ---------- а крим кога го връщаме?

86

Анонимен

преди 1 година

До Днес ~80%

85

Иван до 91

преди 1 година

Прочети ми последния ред рускоде..

84

Днес

преди 1 година

Бахмут, колко %, е руски?

83

Анонимен

преди 1 година

До ОТ КАРТАТА "да русите, имат напредък в СИ край на Бахмут" -------- както и от юг, до стадиона. Също така от вчера се твърди, че са превзели кметството. А вчера пореден окраински конвой е бил унищожен по "пъря към ада". Отделно окрите са се опитали и някаква атака да направят на север от бахмут, та и там един конвой се е превърнал в скрап. Абе мелачката върти на пълни обороти.. само месо да има хахахаха

82

Анонимен

преди 1 година

До 86....Абе то , на русофилите и тухла да им дадеш вместо хляб, щом е от руската земя , и не я ще изядат .Щото е от Русия.

81

Алексия

преди 1 година

Руската пропаганда е на престижно ниво в тоэи сайт!!! Рашите эагубиха във всяко едно отношение - а сега по темата!!! Беэ войници, бойна техника - дори и лопати нямат какво ще превэемат!!! Киев эа 3 дни а Бахмут эа 3 часа!!! ужас!!!! Пияндетата щедро нахраниха беэдомните кучета в Бахмут!!!

80

Анонимен

преди 1 година

До до 78 "Да това с мантрата, че Европа ще замръзне зимата беше най-забавната част" не замръзна но на каква цена? Всичко е вече двойно по скъпо, та продължавай със забавата, защото ако войната не свърши тая година, догодина ще има още едно двойно покачване.

79

Анонимен

преди 1 година

До до 78 "..Европа ще замръзне зимата..." -------------- надай се булка на руунтав... или надай се еврожендарино на топла зима. То и това е до време.. колко още зими ще бъдат толкова топли??? Еврожейците може и да не замръзнаха, но за сметка на това сега купуват фолксвагени произведени в китай. Между другото защо в англия рЕзко забраниха печките на дърва? Също така някой ще припомни ли на колко хиляди човека в Германия(!) раздадоха помощи да се отопляват... през топлата зима?