21

Зърнарите

преди 1 година

са много алчни. Много алчни, много алчни.

20

Анонимен

преди 1 година

Как Украйна във време на война успява да произведе и да предложи пшеница без един лев евро-субсидия на цена 290 долара за тон,а вие супер-дупер производителите търсите цена между 360-400 долара за тон на вашата?

19

До 16

преди 1 година

Като си велик адвокат на нашите алчни производители, можеш ли да ми кажеш, какво правеха те есента, след жътвата, когато зърното беше намаляло, а цената на хляба летеше нагоре? Те драги ми адвокате, изнасяха тяхното зърно в Гърция и Турция на "добри" цени. А сега като се наводни пазара със зърно реват защото им се подбиват цените и не могат да ги вдигат безкрай. Аман от дървени философи.

18

мечо пуф

преди 1 година

До Анонимен 8 Ми като искаш да ядеш хляб от 2 лв защитавай си "родните" производители бе,хапльо!Колкото повече,толкова повече,нали така!?

17

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Украйна да изчезва като държава и всичко ще се оправи.

16

Анонимен

преди 1 година

Еми веднъж няма да си купят след края на сезона новата най-скъпата джипка и ще си продадат СУБСИДИРАНАТА от ЕС стока с нормална печалба!

15

Kak?

преди 1 година

Как без евро-субсидии , в условия на война Украйна успява да произведе по-евтино зърно и да реализира печалба? Как всяка година българските "зърнари" успяват да си купят кой Бентли ,кой Мазерати?

14

Анонимен

преди 1 година

Да евааа и тарикати,на единият му пречело агнешкото от Македония,на другият зеленчуците от Турция,на третия зърното от Украйна,на четвъртият млякото и картофите от Полша,и кво сега,не можем да дерем безпрепятствено-помагайте със забрани и субсидии?

13

Сата НАТО

преди 1 година

Както винаги, родните форумни продажници биха застанали на страната на всеки друг, но не и на българските производители. -----///------- Ми аз не съм производител. Аз схм потребител

12

Ехол

преди 1 година

Добре, нека протестират. На нашите производители на зърно, зеленчуци и т н. всичко и всеки им е виновен. Украинците, марсианците, европейците, сърните, катериците. Нещо което забелязах преди време. Един чичко зеленчукопроизводител, отглеждаше зеленчук в парник и го отопляваше забележете с духалки. Абсолютна неграмотност и тъпота.

11

Анонимен

преди 1 година

Шеметиии,не може борсите в цяла Европа да предлагат хлебна пшеница на цени 300-305 долара за тон а вие да искате за своето зърно цени от порядъка на 360-400 долара за тон!Миналата есен когато пшеницата се котираше на баснословни цени,вие се направихте на тарикати и я покрихте по складовете с идеята да направите още по голяма пачка,е направихте я цената на зърното се срина а на вас ви остава да ревете и да бършете сълзи и соополи!

10

До 8

преди 1 година

Всъщност са един двама безполови безработни

9

Анонимен

преди 1 година

Ааааааааааа пак си изберете Киро, не само пшеница и слънчоглед ами и други екстри ще ви докара от Укрия да подхапвате

8

нЕма бентли,

преди 1 година

нЕма пари,нЕма и за две цигари...

7

Анонимен

преди 1 година

Както винаги, родните форумни продажници биха застанали на страната на всеки друг, но не и на българските производители.

6

Урсула

преди 1 година

Колко струват тия нови трактори :)))

5

Анонимен

преди 1 година

Тоест, зърнопроизводителите искат аз да ям по-скъп хляб?

4

хах

преди 1 година

Има война - цените на хляба се вдигат безконтролно. Маха се ддс на хляба - цените падат леко и след това се вдигат. Почва внос на евтини зърно от Украйна - цените се вдигат. Спират вноса на зърномот Украйна - цените се вдигат. СПЕКУЛА!!!

3

Анонимен

преди 1 година

Това трябва да направи народа !Как при война с тежки оръжия ще вкарваш зърно от тази страна ?Това се казва директно или не си добре с главата или получаваш милярди да пробутваш

2

Шоп

преди 1 година

Трактора вдясно що е наобратно?