78

НОСОРОГА ДА ОТГОВОРИ

преди 1 година

Христо Иванов да отговори само на един въпрос с ДА или НЕ! Ако спечели с Киро Простото ще ни вкара ли във война с Русия ,ако Кравария пожелае?!! Кратко и ясно,ДА ще помогнем на Украйна с жива сила,НЕ ще защитя българския народ от евентуално въвличане във война срещу Русия!!! Гласувам за мравояда,ако каже НЕ на участие в конфликта и против него ако ни хвърли в месомелачката!

77

Анонимен

преди 1 година

Аз лично смятам, че по времето на ГЕРБ живеех по-добре. Затова ще гласувам за тях.

76

Анонимен

преди 1 година

Смилете се над бедния Христо, жена му плаща наем от 1539,87 евро. за апартамент и гараж в Брюксел.Мъка ,мъка. Дайте власт , едничка власт ,за подобри, щастливи Христовски дни .

75

Изправи се.МУТРИ ВЪН

преди 1 година

Свининова със своите 6% измислила изразът "партиите на войната" докато изпращала снаряди за Украйна. БСП зомбитата повтарят само като папагали нейните фрази.

74

Българин

преди 1 година

На България и трябва правителство, което да обеси национални предатели като това на снимката.

73

Анонимен

преди 1 година

До 65 Грешнико болен. ГЕРБ и СДС ще управляват винаги нищо не зависи от вас болшевики болни русофили, България е Демократична държава и завинаги ще се управлява от Демократи а това са ГЕРБ и СДС, а мечтите ми са Господ Исус Христос да дойде утре и да установи завинаги Божието Царство и нова земя а тази да изгори като лист хартия

72

_-_-

преди 1 година

Грозен още ли не си се метнал на някой снаряд и да те натирят в уС-Райна.

71

Гербер

преди 1 година

До финансист. Всичко добре си го написал, ама накрая пак до Борисов си опрял. И ти ли лягаш и ставаш с него? Ама то само с голо антигербаджийство не става бе, пич. Защото с всичките им кусури ГЕРБ управляваха по-добре от другите. Доказано

70

Гошо

преди 1 година

Ицо, само един Въпрос: какво ше стане с теб и тези около теб ако си отиде Сорос? Аз знам отговора, а ти? Гладните с.ерат....

69

Изнервен

преди 1 година

Баси клишето. Ама то на думи и с лозунги е лесно бе, глиган грозен. Нали бяхте на власт, накъде я задвижихме България?

68

Финансист

преди 1 година

България си имаше правителство. При това, напълно редовно. Сега отново си има, макар и служебно. Няма да е лошо, ако страната ни опита да е и без правителство Както бед НС можем, така да опитаме и без правителство. Може и без президент генерал да се оправим. С шапкари като тези, и политици като този, ще е по-добре, ако изобщо не е провеждат избори. Само пари дават тези от държавата и БНБ. А пък, те парите им все не стигат. Накратко написано, България е фалирала държава. Заемите на Борисов.

67

Тонката

преди 1 година

То ти си заплахата за Балгариа

66

Анонимен

преди 1 година

Ако Маджо,Нексо,НПОтата ,министър на Бойко,майка рускиня комунист,кажете ми този не е ли посредник по сделки?

65

ясно

преди 1 година

за партиите на войната. не мерси

64

Путин е виновен!

преди 1 година

Нека да гласуваме за други партии, а ПП"ШАрлатани" и ДъБъткойни да духат супата!!!

63

Коалиция ДПС ПП ДБ

преди 1 година

Гласувайте за мъжелозци ,продажници и наркомани и ще живеете без дом и родина , но ще сте щастливи! Сменяме МОСКВА С БРЮКСЕЛ !

62

И СИ ГРОЗДОВАТ

преди 1 година

И СИ Т..Ъ & $П И СИ ДУ$&Е ЗА КРАВАРИ ТЕ. ТИ СИ &) ПРЕДАТЕЛ ПОПУЛИЛИСТ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВУВАЩИТЕ СЕ ОТ НЕЩАСТИЕТО НА ДРУГИТЕ. МРАЗЯ ВИ ВСИЧКИ ПОПУЛИЛИСТИ И ПОЛИТИЦИ. ВИНАГИ 23 ГОД СЪМ ГЛСУВАЛ, НО ПОВЕЧЕ НИКОГА АААААА. ПРОТИВНИ СТЕ. И ЗА ТОВА 65% ОТ ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ НЕ ГЛАСУВАТ

61

КупуванетоНаГласове

преди 1 година

...Е НЕЗАКОННО !!!! Другарю Иванов защо в рекламните ви пликове дето раздавате по време на кампанията ви има шпеков салам,лютеница,кашкавал и сирене ,а няма гроздова РАКИЯ ??? Така ли са ви учили в училище,как не ви е срам...!!!!Да отнемате радостта на народа-ГРОЗДОВАТА РАКИЯ...За това няма да гласувам за вас!!!!!

60

Анонимен

преди 1 година

Ще управляват само ГЕРБ и СДС болшевики болни и друг никой мнозинството от народа гласува за тях

59

Анонимен

преди 1 година

За *** гласуваме само от Психодиспансера в Курило Копейката е от наш клиент