232

Анонимен

преди 1 година

То вече е нещо. Но ООН явно не знае за престъплението в Одеса, което не е предполагаемо.

231

Истината е истинска

преди 1 година

До сега тъгувах за украинските хора, до сега до като не осъзнах че Украина ни се предствя като държава загубила повече граждани от колкото СССР,Германия, Франция, Чехословакия, Полша, Югославия.Да бе навсякъде са разбити паметнмиците на благодарността към Червената Армия.За похаржените финанси, оръжия и боеприпаси ако еквивалент е бил даден на ЧА не през 1945 а през 1942 войната щеше да приключи и нямаше да има загинали и ранени над 20 мильона невинни хора.Првителството на УКР са лъжци и подлеци

230

п.п.

преди 1 година

който е тръгнал срещу Русия, хубаво не е видял!......пък вий си дрънкайте....

229

Анонимен

преди 1 година

247 da ti dam pistoleta a ti isberi sam ste go natisnes ili da ti pomogna

228

neo

преди 1 година

Всички руски военнопленици са за разстрел.

227

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Така, така, скоро ще стигнат до прозрението, че укрофашистите са извършвали престъплениия още през 2014 г. Тепърва се започва с обръщането на палачинката.

226

Анонимен

преди 1 година

ООН зае прокремльовска позиция! Сигурно знаят че у нас идват избори.

225

Куку

преди 1 година

Каква логика!!!Някой ти влиза в къщи в 4 ч.сутринта,след което го пребиваш със секирата и се оказва,че аз съм военнопрестъпник!!!

224

Дзивко

преди 1 година

Винаги е било така, за да станеш пленик, някой трябва и да иска да те плени, щото може и да иска по бързия варианта, тук новината е че едвам едвам се покрадва че и Украйна има грехове

223

Анонимен

преди 1 година

До 237....А ти бе мушама, като си исторически наследник на Индия, защо не си ходиш в Индия

222

Анонимен

преди 1 година

До 235....Болшевиките и техните наследствени комунистите дойдоха след гражданска война на власт.Комунистите ги подлъгаха , като им обещаха равенство и справедливост и свобода на предвижване.Излъгаха ги и започнаха масови преследвания , терор и едновластие.Народа стана подчинен, но на други....Така , че...какво лошо видя в гражданския бунт на украинците срещу произвола на комунистическия режим.

221

Анонимен

преди 1 година

Име виждам връзка бе другари русофили между ,,краварите" и интересите на всеки украинец в настоящия момент Украйна воюва за свободата си.Какво общо и а американския начин на живот .С този на момента в Украйна.Украйна воюва.Да , тя воюва срещу нашественик.Не срещу Америка.А срещу Русия.

220

Анонимен

преди 1 година

Абе господа русофили....Това не е военен сблъсък на две сили оспорващи територия ..Така ли ви се ще да го представите...,,украинските сили" и ,,руските сили'...Не,...Това не е война на две сили за територия.Това е отечествена война на Украйна за нейната цялост и суверинитет

219

Гъзопърдялниците

преди 1 година

в България чакат Дядя Ибанушка да им се притече на помашч и да го посрещнат с лебец и солчица, да му отстъпят жените и децата си за временно ползване и накрая да му се надупят с широко разтворени бузи. Това са моралните устои на нашего брата, русофила.

218

УСАняк

преди 1 година

Е затова във всяка къща, всеки дом в САЩ притежават достатъчно оръжие и боеприпаси, за да се противопоставят на всеки чуккунндур решил да нахълта в тяхната обител и ако го тръшнат прострелян със сто куршума държавата САЩ плаща на домочадието сумата 6000 долара награда, особено в Ню Мексико. Ако това се случи в Западна Европа, отиваш в панделата.

217

Анонимен

преди 1 година

Прави са от ООН. Някой ако ти дойде в къщата да те убива и да ти взима къщата, трябва да внимаваш да него нараниш.

216

До 228

преди 1 година

Защото превеждат текста от английски!! С гугъл транслейт ;)

215

Крим не е руски

преди 1 година

украинските герои не са предоставили бели чаршафи,кафе и рум сервиз на руските окупатори..ха.ха липсвали и цветя за посрещане..ха.ха

214

Анонимен

преди 1 година

Някой мисли ли когато допуща подобни текстове.Има ли мислеща редакция.На колко години сте.Живял ли е някой по време на комунизма.Знае ли що е комунистически строй.С тази непремислени заглавия може ли да се нарече общественик.Този , който нарича армията на държава ,,сили".Тези ,,сили" са част от украинския народ.Децата им и бащите им.Те не са паднали от небето.

213

Анонимен

преди 1 година

Кога украинската законна армия се превърна в ,,сила".....Ами русофилски остатъци ...защо не пишете направо украинските бандити.Та да ви разберем намеренията за внушение.Че това не е армия на Украйна А сбор от полувоенни формирования Ез лигитимност и лице.Започвам да си мисля , че в тая държава България ,,силите" на страната на Путин са повече от силите на проевропейското ни развитие.