235

Роко2

преди 1 година

Жалко за младите жертви на войната.Представете си стоите си в офиса идват униформени товарят те в камиона и след седмица две си на предна линия щото си без военен опит и нямаш никаква стойност и те пращат да щурмуваш окопи . В подобна битки може да оцелееш само 1,5 битки максимум...

234

до Крим не е руски

преди 1 година

Русофилите мечтаят да отворят фронт на наша земя и да проведат народен съд.

233

Крим не е руски

преди 1 година

нашите русофили няма ли да ходят на фронта.. ще ги изпратим с цветя и да знаят че ще утешаваме техните вдовици..ха.ха да са спокойни.

232

Анонимен

преди 1 година

Това не е мобилизация, това е операция по специално набиране на армия.

231

История даге

преди 1 година

Трагедията на България е Първата световна война тогава сме били с 51% по-големи по площ и сме били наистина 5 тата по численост армия в Света-исторически ФАКТ!Сравнени с Русия сме с малка площ ,но пък в площта на България може да съберем Холандия,Белгия и Швейцария ,а трите имат по-голям вътрешен продукт от Русия.Русия на година върти 1,7 трильона $ ,а само Белгия и Холандия 1,6 трильона $+ 0,7 трил. на Швейцария= 2.1 трильона -Русия само 1,7 трильона....

230

Хляба!

преди 1 година

До Боя е за земятаТака е истинските пари това е зърното! Златото е въведено като разменно средство за зърното.Парите и богатството всъщност е зърното всичко друго е с цел лесно разплащане за зърно.Зърно-злато-банкноти-акции-биткойни-зърно ...България е голяма и богата държава с плодородна земя и водни източници.Само руските агенти във фълшивите си литературни измислици представени като история ни втълпяват,че сме мънички робички .Преди ПСВ сме били Петата армия в Света! Повтарям в целия Свят!

229

До твърдо

преди 1 година

До твърдоСлава има право човек до говори само за Бог Творец! Всичко друго е кощунство!Конкретно в ситуацията е просто антинормалното, защото режимът на украинското правителство в момента е тоталитатен и нацистки.

228

Военен брокер

преди 1 година

Какво стана с кадировските брадати модели май немогат да се покажат от окопите да снимат победни клипчета за фейсо.Старите чеченци от старата школа дето навремето са избягали в Украйна им разказаха играта.

227

Нафарфорий

преди 1 година

Войната трябва да спира вече иначе Путин рано или късно ще използва един локален ядрен взрив като в Япония .Путин ще каже убихме 100 000 славяни с една бомба за да спасим славянството....

226

Боя е за земята

преди 1 година

Тази война е за чернозема ,слаед края на петро-газовата ера с въвеждането на водорода и синтеза земята и водата ще са новия петрол.Който контрулира храната контролира хората.Украинския и руския чернозем изхранват 1/3 от населението на планетата като цяла Африка почти на тях гледа.

225

Жокера

преди 1 година

Да ви светна само, че украинската армия вече не съществува хо-хо-хо

224

викинг

преди 1 година

То те руснацита не са даже и славяни - шведи/финландци някакви... варяги... сами си го признават, а се разглеждата като "покровители на славянщината" искат да правят "панславянски съюз"... жалки империалисти!

223

Зозо

преди 1 година

Хахахаа, имаше навремето лаф - "Елате повече" :)))))))))))))))))))))))))))

222

Българин

преди 1 година

До ВЪПРОС - "целия свят ..." - То бива заблуда бива... Кой цял свят видя? Аз лично бях голям почитател на русия... Тази война ми отвори очите! Поинтересувах прочетох и разбрах - русия е била винаги агресор и конкретно враг на България и българските интереси! Нашата трагедия българска е че са ни промивали мозъците от малки! Аз имах задължителни уроци по руски в детската градина - 1977-79 когато бай Тошо искаше да ни набута в СССР...) Долу руските агресори!

221

Анонимен

преди 1 година

Аз гласувам само за ГЕРБ!!!

220

Космонавт

преди 1 година

Доктрината "да замерваме враговете с хора" отпадна, защото отсрещната страна произвежда или се снабдява с достатъчно снаряди за да стопи побеснялата биомаса. Сигурен съм, че натовските генерали са били дълбоко учудени за правдивоста на докладите на разузнаването, в които се е твърдяло, че Русия ще приложи вечната тактика "колона от бронирана техника към столицата". Следващите ходове също са предсказуеми и вече се вижда позорното поражение на блатниците. Русофили, мадър раша ви иска на фронта :)

219

Анонимен

преди 1 година

Ще наемат войници от южна Русия-зулуси,масаи и от другите южни райони.През лятото -бива.Вместо на крал Шака ще козируват на Шойгу.Те са известни с издържливостта си.Ще си пеят постоянно"Нас не догонять".И така до Владивосток!

218

До 245

преди 1 година

Руската армия изчезна с разбричкването на 60 километровата колона. Остават им космическите вайски надлежно паркирали на опаковката страна на Луната. И след това, прашчай Матушка Любимая Блатная.

217

До ВЪПРОС

преди 1 година

Вземи се в ръце и си свери часовника Сейко-Сергейко. Пропуснал си Северна кУрея, Куба и Тасманския главнокомандуващ.

216

Цялата истина !

преди 1 година

Русия не иска да занимава редовната си армия с украинските фашистки oтпaдъци ! Те , заедно с англичаните и краварите не заслужават битка с редовна руска армия и съответно воинска смърт , те са гангрената , която трови човечеството и трябва да бъде изрязана и изгорена, за да съществува човчеството !