26

Днес сутринта поТВ

преди 1 година

някакъв шеф на асоциацията на птицепроизводители(вероятно бъркам длъжността)пространно обясняваше,че произвеждаме повече яйца,отколкото консумираме в БГ.Защо държавата не изпълнява регулаторните си функции?Защо се разрешава внос на яйца от търговците?Защото нашите яйца са по-скъпи от вносните.Само не ми казвайте,че са по-екологични от чуждите.Това с еко и био производството е голям мит.Липсата на контрол от държавата толерира използването на всякакви препарати от производителите на всички храни.

25

Shark

преди 1 година

Изобщо не ме интересува, няма да купя яйца от магазин. Ще отида директно в някое село и ще си купя оттам. Ако по 1,50 да е яйцето, украински *** няма да ям. Изследвани били, кой знае дали е истина, а и доколко са вярни редултатите. Разбира се че ще кажат, че са безопасни. Който ги е внесъл да си ги яде

24

Анонимен

преди 1 година

Милите наши производители, решиха да направят удара по Великден и да купуваме яйца по 50 ст. Други тарикати, пък се усетиха, че могат да вкарат яйца по 20 ст. да ги продадат по 40 и те да се нагушат. Аз пък погледнах кутийката дето жената си носи яйца от село, още сто цената от 1,39 за десет яйца, спомнете си до скоро такива бяха цените. Хубава кутийка, от полски яйца, поне до колкото личи. Нашите яйца са най-хубави, другите са менте, те и украинските искаха да ги изкарат наши и да са по 50 ст.

23

Ама разбира се

преди 1 година

кой се съмнЕва Ф обратното

22

Анонимен

преди 1 година

Е,малко полски салмонелено яйца изядохме,сега имаме избор с украински!

21

Анонимен

преди 1 година

Ясно е че яйцата ги вкарват у нас не защото са развалени,а защото има далавера! Никога май не съм ял украински яйца за Великден и въобще! Същата работа е и с месото,където пише мъглявото произведено в ЕС! Няма политика,няма качествено ядене,няма производители! Всичко живо се е хванало с далавери,не с производство!

20

Анонимен

преди 1 година

Имам 50 кокошки снасят през ден раздавам яйца на цялото село за да не купуват отровни от магазина. Хората усетиха разликата от прясното яйце и това дето е било замразено и хранени кокошки с отрови.. Вкуса е несравним. А тези от украйна са бъкани с тежки метали и радиация с какво ги хранят кокошките с био храна ли?

19

Видял

преди 1 година

В момента е който всеки има хубави домашни яйца в къщи. Ще пуснат птичи грип и с комисия от ЕУ и камери втренчени в бабичката ще и изколят кокошките. Да се знае кой е шефа. ЕУ.

18

Перниканец

преди 1 година

Ние като им даваме оръжие, те оти не ни дават яйца така - бадева ?

17

Анонимен

преди 1 година

Трябва да има кампания "ям само българско"!

16

Питанката

преди 1 година

А дали сега не е ред и на българските, да ги изследват като вдигнаха такава врява, с цел да вдигат цените?

15

До предният

преди 1 година

Те не са минали през петел яйцата че да се излюпят. Само през носачки. За да се излюпи пиленце не става само кокошка...трябва и петел. От там излиза също, че първата кокошка и петел са донесени също от нашите предреци астронафти. И се губи смисълът кое е първо кокошката или яйцето защото яйце без петел не е пиленце.

14

Анонимен

преди 1 година

Това дали са здрави тези яйца не е въпроса! Въпроса е защо не си пазим пазара и производителите! Кой е отговорен и защо няма мерки!

13

само питам

преди 1 година

А пробвахте ли да ги люпите? Интересно ми е какво ли животно ще се излюпи?

12

Анонимен

преди 1 година

Безопасни са именно защото ги няма на пазара..

11

Анонимен

преди 1 година

От урките отрова нещем тия ше ми продават яйца. Да си ги ядат.

10

Демократичн България

преди 1 година

Разбира се,не е демократично да не са безопасни, украинските яйца са най демократичните яйца

9

Анонимен

преди 1 година

И тия нагушиха от далаверата. Всичко е точно!

8

Анонимен

преди 1 година

нашите производители в канала,щото Урсула разпоредила..

7

Анонимен

преди 1 година

Колкото и Украйнското жито на Монсанто не е отровно, а нашето по ЕС стандарти заминава на запад.