151

Анонимен

преди 1 година

До Богатирь Богати тираджио, само много изплискал ум може да не забележи, че руската армия воюва с целокупното НАТО, ползващо украинска територия и украинско пушечно месо, за по-безопасно общуване с руснаците. И досега никак не се забелязва обединените сили на "Златния милиард"+Незалежнаята да прекършват решително руските сили на терен......Адски неприятен факт, не мислиш ли?

150

Кармазъ Сикиш

преди 1 година

Така се прави. Настъпваш 1 километър, после отстъпваш 1 киломентр. укро-катропите сами идват, избъхтваш ги, пак 1 километър напред и после 1 назад. Повтаряш упражнението докато идват все нови и нови укро-катропи. Няма да ги гониш по полята де, да разгръщаш отново артилерия, да копаеш нови окопи и т.н. Руснака си знае работата!

149

Нищо ново

преди 1 година

До Анонимен 164: Г'лупости са това. От САЩ отдавна съветват Зеленски да изтегли украинските войници от Бахмут, а той се прави че не чува. Търпят големи загуби и за "голямата контраофанзива" няма да има кого да изпратят в мелачката. Да си траеме докато Зеленски иска само пари и оръжия. Започне ли да иска и наемници или доброволци, ще настане трудно време за сателитите на САЩ.

148

До Найден

преди 1 година

До Найден Найдене, къде те намериха тебе такъв, с 500 века османска история в главата? Голяма работа си, братле ;)

147

Батьо Зеленския

преди 1 година

До Найден.Няма да ходя толкова далече,виж какво се случва с българите в *** и мачедония е това се е случвало и тогава и по зле,мн мн по зле.И ти ги защитаваш нагли..те бандерите.Слава кокайне!

146

Анонимен

преди 1 година

Бой по укронацитата никаква жал!

145

Анонимен

преди 1 година

До Русия е виц Тоя виц го разказват само хора, сигурни в това, че най-близкият до тях руснак е на поне 100 км. Продължавай да го разказваш, но не забравяй героично да се оглеждаш. Като украинец-богатир да се оглеждаш, че току-виж отнякъде се появи някой руснак и послеееее.........нали знаеш какво е после? Питай немците какво е после, ако не се сещаш!

144

Батьо Зеленския

преди 1 година

Няма да ходя толкова далече,виж какво се случва с българите в *** и мачедония е това се е случвало и тогава и по зле,мн мн по зле.И ти ги защитаваш нагли..те бандерите.Слава кокайне!

143

РККА

преди 1 година

До До РККАФашистите и нацистите са съюзници така че все тая.И едните и другите са империалисти слугуващи на световния терорист САЩ,спонсориран от антихриста Сорос и мафиотските корпорации.Техните израстъци ''Антибългарския Хелзински Комитет'',''Америка против България'',''Доносническа България'',''Световната Антиздравна организация'' организирала пандемията,''Световната Банка за (собствено)Развитие.Всяват разделение.Откога да признаваш,че има разлини етноси и раси стана расизъм.Слава на Русия!

142

да

преди 1 година

поредната "контраофанзива" - тоя път накъде? към киев, или към лвов?....защото лукашенко готви мощна атака от запад! белорусия не я отписвайте!

141

Найден

преди 1 година

До Батьо Зеленския - До двугънковия русороб, който се опитва да разсъждава. Ако сме щели да бъдем "турци" в рамките на Османската империя (която не е турска между другото ама тва е друга тема), защо тогава за 500 века не сме станали турци? Можеш сам да провериш, има публикувани преброявания на етносите в рамките на Османската империя, където ясно са описани българите, с български имена и тн.

140

Батьо Зеленския

преди 1 година

Колко и какви са тия леопарди бе разб..орач.Руснаците с голи ръце да тръгнат и ще ги изринат.Хабер си нямаш от оръжие/модерно западно хаха ха и старо съветско ха ха ха.

139

Русия е виц

преди 1 година

От втората армия в света до --> Слаба Армия - По-слаба Армия - Най-слаба Армия --> Блатная армия! Такаква гавра никога не съм си представял, ама добре са ни лъгали за "великата" червена армия :) "Хартиен тигър" дето му викат китайците.

138

Анонимен

преди 1 година

До Нищо ново -- ХАХАХАХ кво стана бе Село Бахмут така и не пада, ко е тва чудо?! Или каква е тая слаба руска армия, аз такова нещо досега и в учебницие не съм чел. Дай да събираме армия да ги изнасяме сами по 5 на щик пияни оркки.

137

Лео

преди 1 година

Леопардите се движат към Бахмут. Стигнат ли там - гейм овър!

136

След Чернобил

преди 1 година

казват украинците много деянели на радиация. Сега щели да им пращат британски бомби с обеднен уран да ги изпробват.

135

Пак по опорката?

преди 1 година

До До Батьо Зеленския: Пак ли извади копи/пейста с "путинофил" и "ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ"? Нещо ново да измислиш?

134

BG

преди 1 година

Чакат пудра захар.

133

Батьо Зеленския

преди 1 година

До 144 и 145 Не обиждам Христос,казвам че ако не бяха руснаците ти щеще да си турчин а 145 да има предвид какво са правили на,циските укри с българите в Одеса и цяла Укра?И по новините ги има зверствата на бандерите с българи.Слава кокайне.

132

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще има контраофанзива - украинските фашисти и наркомани отлитат на небето!