173

Анонимен

преди 1 година

Ясно е,че ГЕРБ са най-голямото зло, но злото не си отива само. Трябва да се гласува, за да махнем злото, иначе злото печели.

172

Анонимен

преди 1 година

В безидходица сме. Това е така, защото децата на комунистите от ПП,ДБ насърчавани от Козяк, рушат държавата на принципа" или ние ще управляваме, или България няма да я има". Някои среди в САЩ са против развита България, трябва им послушни и бедна България. Затова, не, на ПП,ДБ!

171

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ ще са първи само ако гласуват под 30% от имащите право на глас. ГЕРБ и ДПС са с твърди избиратели и имат полза да откажат хората от гласуване, за да имат по-голям процент и повече депутати.

170

това е мое мнение

преди 1 година

До Анонимен 191 Давай твоето да чуем!

169

Анонимен

преди 1 година

185 А какво ще се кажеш за шомара с незаконния арест в доклада за България на САЩ? Следващия Магнитски ще бъде Кирил Петков, Асен Василев, Лорер...

168

КПСС-БКП

преди 1 година

До ИСТИНАТА Е ТУК!!!!! Като е минало защо ги запазиха?Ами за да коригират изборите както на предните избори!Истината е,че Бойко не е за държавник!Крадлю на дребно е!Такъв му е манталитета!А другите ако ги изтървеш в Сахара ще се издавят!И ако тръгнат да я управляват ще почнат да внасят пясък!Такова головодие ги тресе!Да правиш избор сред тия измисленяци е безнадеждна работа!

167

Анонимен

преди 1 година

Ако гласуват повече българи ГЕРБ ще е първа политическа сила с най-малко 7 % преднина.

166

Анонимен

преди 1 година

Тези проценти са при 35-40% гласували. Ако гласуват 50-60%, преднината на ПП и ДБ пред останалите ще е значителна, Възраждане ще са втори, ГЕРБ трети, ДПС четвърти, БСП се на пето място.

165

ИСТИНАТА Е ТУК!!!!!

преди 1 година

Това с машините е минало. Тогава ГЕРБ имаха стабилна подкрепа. Беше преди шамара с МАГНИТСКИ. Тогава ГЕРБ си имаха реални 5-10% от реални гласоподаватели. ВЕЧЕ НЕ.

164

Анонимен

преди 1 година

181, Да, вероятно Петкови са роми. "Татко" изглежда, като стар, пиян ром. Те обичат да се женят на 20 години за руси жени. Затова ПП получи доста купени гласове от римските квартали, в последния момент, на предишните избори.

163

ElfBet

преди 1 година

Тоя червен дъртодришник на снимката голям европеец ще излезе - я го вижте как живее екологично и е намалил въглеродният отпечатък, като се къпи само веднъж в месеца. 6 Пъти в годината се къпи, само колкото да преплакне пожълтялата си, инфектирала от бактерии кожа. Дебa гнусьото. Той за това и лъже - защото целия му живот е една гнуc.

162

Анонимен

преди 1 година

180 Така ли? Защо тогава ГЕРБ бяха първи и втори, на предишните избори, когато нямаше хартиени бюлетини? ПП,ДБ са политически трупове, свързани с подземния свят.

161

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков е най-лъжливия и некадърен премиер който България е имала в историята си. За когото конституцията не струва нищо. Баща му е груб, нахал, който сипе обиди към инакомислещи, а синът му сръгва с лакти журналисти и им грабва микрофона от ръцете им. Заснет как чевръсто пъха ръка под полата на Лена, намерила лесния път до мечтаната кариера. Петкови вероятно са роми, рано се женят, лъжат, крадат, също като ромите. Нищо лично.

160

ИСТИНАТА Е ТУК!!!!!

преди 1 година

За ГЕРБ ще гласуват около 5% от населението. Още 5% с мушенгии около хартиените бюлетини. Станаха 10%. От тук, само им трябва да държат избирателната активност ПОД 50%, което ще им умножи резултата по коеф. 2 (колкото под 50%, толкова по-добре за тях) и ето ви ги "20-те процента" на ГЕРБ. Това е топ далаверата на века. Как правиш от 5% - 20%, даже и 25%, може и 30%. Ако Гласуват 10% от населението, ГЕРБ ще спечели 50% и ще има мнозинство. (обяснено простичко, за по-глупавитe от вас)

159

Анонимен

преди 1 година

До Иван Стоев Знаеш ли колко са гласовете от чужбина?На предните избори от над 2 млн човека са гласували 40 хиляди!Това са истинските цифри!Просто не разбирам защо се правят тези 12 хиляди секции!?И защо изобщо се гласува от чужбина!?

158

Анонимен

преди 1 година

Какъвто и избор да направите, гласувайте за наще. Те могат и знаят всичко. Те могат да вдигнат страната от мизерията.

157

Анонимен

преди 1 година

няма сини няма червени - има българи и американски слуги-тая песен с левите и десните е най голямата заблуда дето я пробутват ежечасно на българина - оказа се че той се хваща кото шаран за нея

156

Анонимен

преди 1 година

ако това е истина - българина си заслужава съдбата на бял идианец - никой не му е виновен- не съм допускал че това е възможно в тая красива земя - толкова кухи кр-атуни

155

Анонимен

преди 1 година

До stoedinТи не гледай тия читалищни постановки на Кратуната с докарани под строй хора с рейсове.

154

прав си

преди 1 година

До Анонимен 169 Да чакаш от червен канадски мушмурок да ти оправя живота си е дебилизъм от всякъде!