47

Венци Манов

преди 1 година

Днешната не биела....Сещам се за вица за Асан, дето го арестували и на сутринта се оплакал на началника "Вчера полицаите ме биха". "Как така те биха?! Днешната полиция не бие" - отговорил началника."За днешната не знам, ама вчерашната ми натрошиха кокалите"

46

Въпросче?

преди 1 година

Само д апитам, след като САЩ може да пишат ''доклади'' за НАС, Ние можем ли да напишем доклад за тях???

45

Жоро Павето

преди 1 година

Държава, в която престъпността е до нивата на Бразилия, където по улиците се валят бездомници, където всеки е въоръжен и може да те застреля, където самата полиция стреля за щяло и нещяло ...седнала да дава ''акъл'' на останалите :) Тия ме кефят ! хахахахаххахахаххахахаххаха

44

Анонимен старец

преди 1 година

Полицията вече спря и да бие, тоест, нищо не прави...

43

Анонимен

преди 1 година

Хващат служители на мвр с дрога, други носят стълби на престъпници, случаи на побой на граждани са само част от случаите за които се е разчуло. Вицовете на господина да си ги разправя в Москва.

42

Люси

преди 1 година

Нашата полиция ''бие'' американската направо стреля .

41

ФАКТ

преди 1 година

Така е, само в САЩ полицията има право да бие, навсякъде друго е анти-човешко, при тях обаче не е -оправдано е !

40

Анонимен

преди 1 година

То проблема на полицията е не толкова дали бие или не , а че никаква работа не върши освен да мятат слънчогледа за да изпросят някой друг рушвет

39

Анонимен

преди 1 година

Хмм да... Цветя раздава :D

38

Анонимен

преди 1 година

Нагъл популист както и останалите сладкодумници на Радев, къде са ви действията къде резултатите, толкова се изтървани, че бежанци залавяте чак в София и то ако се блъснат някъде или ги зарежат.

37

ФАКТ

преди 1 година

Да де, ама като сте ''слуги'' на американците, че се оправдавате и , че мъцате са ! :)

36

Хахаха

преди 1 година

да вече не бият "мигрантите", а ги ловят и лекуват. Затова пък нахълтват неправомерно, без документи за обиск, в жилищата на българите, правят се на велики и после обясняват, че било грешка, и всички такива "акции" се покриват от началниците им...

35

Анонимен

преди 1 година

Не бият ли?! Съвсем скоро имаше случай с някакво пребито момче от полицаи, за което баща му май заведе дело.

34

Бай Дрън

преди 1 година

Аз не мога да разбера, какво лошо има полицията да бие. Американците нека гледат себе си по-добре, че се нареждат редом с Ислямска държава по терор. А нашата полиция си е вършила работата...само че за жалост малко бой ядоха ония, та след това Кирчо ни разката фамилията. Трябвало е доста як бой, да се скрият по дупките си и да не се показват разни отровни триа, кандци и гендарофили!

33

Анонимен

преди 1 година

Рудньовата Калинка пак ръси абсурди, печели време, мандат да мине друг да дойде

32

ген. Деникин

преди 1 година

По този повод имаше един виц от времето на социализма.Отива сутринта на работа един човек и колегите му го гледат целия посинен от бой, и го питат абе какво стана ?. И той им отговоря абе снощи в милицията ме прибраха и ме биха. И колегите му викат как бе нали днешната милиция не бие, а той им отговаря абе днешната може да не бие ама снощната как биеше.

31

bb

преди 1 година

полицията я няма въобще, ти дали биели?!когато ти трябва са на сигнал за вдигане не шум в люлин, когато има безредици в центъра -имало 2ма пешаци за през нощта, които не можели да дойдат толкова бързо еле пък да приберат/глобят пияниците!

30

Анонимен

преди 1 година

Нигер мавър копър. Чичо Джо като говори да мълчиш и да казваш само Йес Сър, йес сър.

29

SS

преди 1 година

В Западна Европа най много бие френската жандармерия ! Преди де, сега не знам ,но не вярвам нещо да се е променило !

28

вярно е

преди 1 година

Не бие. Бият вър Франция, в Брюксел, в Берлин. А послушното стадо никой не го бие, в България няма размирици и протести.