121

Анонимен

преди 1 година

Ами на тая поддръжниците й я рисуват на икони... Затова от университета като са се нашмъркали са решили, че е чудесна идея да й дадат докторска степен по теология. Така гротеската е пълна.

120

В.

преди 1 година

Обикновено мразим онези, които се осмеляват да казват това, което ние се срамуваме да признаем. Тя не желае да живее в свят с мръсни заводи, димящи автомобили и планини от ***. Това, че някой е възпитал тези идеи, а други ги използват не омаловажава истинността им. Ако домашният и любимец е прасенце, а не хрътка, това недостатък ли е. Малките деца нямат развито отрицателно отношение към някоя животинка. За тях всички са хубави. Децата нямат комплекси. Те са истински. Тук никой не го забеляза

119

Нане

преди 1 година

Тоз е новият папа на ватикан.... Това ако няма фалос между краката си... Па на.... ===)))

118

Анонимен

преди 1 година

Тук необразованите/ тихо да не чуят ромите/,, да седнат пред парламента и хоп любимци на глобалистите. А пък и доктори по теология ще станат.*Освен бъдещата си научна степен по теология тя има изяви и в много други сфери. Пробва се и като поп изпълнителка.* Е как нема да се бута навсекъде, Божи доктор без средно, сега ако не, кога ще пробие, после картофи ще копа.

117

Анонимен

преди 1 година

Теология-съвкупност от религиозни доктрини за същността и божието слово и учение, което се основава на текстове, приети за свещено откровение.Терминът започва да се използва от християнските писатели. Той се среща в някои библейски манускрипти в заглавието на книгата "Откровение" - "Apokalupsis Ioannou tou Theologou" или "Откровението на Йоан Богослов".В съвременен смисъл "богословие" или "теология" се отнася както до дискусия за природата на Бога или боговете или на религиозна тема.

116

Анонимен

преди 1 година

Тука във форума всички коментатори са директори по дървена философия.

115

Анонимен

преди 1 година

Абе...наред си е .Но много агресивно употребявана. Никой не може да ме убеди в обратното.....не че някой е ръгнал да ме убеждава де.....хахахахаха

114

Анонимен

преди 1 година

спака бре подобни ги пъха в управлението и американския университет в българия

113

Анонимен

преди 1 година

Теологията не е лъженаука. Тя е много задълбочено и многостранно философско учение. Не бяха ли братята Кирил и Методий завършили теология?!

112

Анонимен

преди 1 година

Тази не е наред. Некачествени родители и ето го резултата. Тя щяла да промени света..

111

Юдеофашиста

преди 1 година

Айзък Азимов роден в грузинското село Петровичи бягайки от Хитлер проклина предателите на Юдеизма червените поляци да се пържат всичките в ада(Веста Папеса Йоана и Дзержински на Троцки)............Айзък Азимов намразил само поляците заради предателство и геноцид над юдеоевреите извършен от полските антифашисти но от омраза към Полша започнал да се заяжда с Чехия(робот) и други славяни..........Ако си фен на славяните трябва да мразиш Айзък Азимов чиито враг е Полша но странично не се знае

110

WHAT?

преди 1 година

И защо още няма средно образование като е на 20 г.? Ако и там завършват дванадесети клас когато са на 18/19, би трябвало да е завършила миналата година...

109

Анонимен

преди 1 година

Новата религия на климатичните промени и глобалното затопляне! Те вече дори не го крият. Проповедите на новата секта ще се водят от "доктор" макар и да е без средно образование. Разбира се това деликатно ще бъде спестявано на заспалата публика която бурно ще ръкопляска при всяка реплика и напътствия на новия "доктор" пророк, който ще завършва всяка лекция за плебейса с гръмките думи "как смеете".Прекрасна картинка не мислите ли ?

108

Анонимен

преди 1 година

Калинка!

107

Астрофизик

преди 1 година

Теологията е пълна измислица и лъженаука... И не трябва да бъде преподавана като наука в университетите, това е митология. Това все едно да се преподава астрология...

106

В.

преди 1 година

Колко много ненужна информация има на този Свят. Мой цитат.

105

18+(пояснение)

преди 1 година

Няма никакви климатични промени........всичко е както винаги..........климатът на планетата Земя продължава да е ВЕЧЕН защото Земята продължава да се Върти около Слънцето и собствената си ос а Луната около нея..........Всичко се ВЪРТИ и Климата си функционира както винаги за вечни времена.............Както казва юдеят Айзък Азимов "забранете секса" а Металика го допълват с тавата си:"Избийте абсолютно всичките"

104

Анонимен

преди 1 година

"Браво на детето! А вие без 2лв. в джоба си отглеждайте бъдещите берачи на малини в ЕС и касиерки в Лидл с 2-3к заплати.". Най-точният коментар. Евала!

103

До 121

преди 1 година

Викаш българските ценности с пърцуцата и софтата на пиедестал, са по-добри от европейските? Е затова и ще си умреш аутсайдер.

102

Анонимен

преди 1 година

Да не се окаже и тя човек на Путин?