434

tzeko

преди 15 години

а така де. тия *** да видят какво е страх. смърт за ***

433

...

преди 15 години

А кой ги избра ... кой ги натика там горе ... народа .. тея слепите отдолу ... дето се "продадоха" за едно кебабче и кюфте ... за тея мизерни 5 лева увеличение на пенсии ... заплати ... казано честно малка съм ... да ама май очите ми са по отворени от тея на продажните ... Сами си градим и рушим ... Само трябва и този проблем да решим ..

432

Митака от варна

преди 15 години

ЗА КРАДЕЦ НЕ СТАВАШ, СИНЕСтар крадец си, тате, крал си кво ли ненаучи ме, тате, да крада коне.Че една кобилка все ми е в съня,цяла нощ препуска - как да я ловя.Припев:За крадец не ставаш, сине, ти си будалащом сърцето ти е взела, някаква женаСтар крадец си, тате, крал си сто нещанаучи ме, тате, жица да крада.Примка ще направя за кобилката,ако не я хвана, ще се беся сам

431

Иван Вазов

преди 15 години

Поредна вечер е без ток цял един квартал,а *** мазен в своята колиба на топло е заспал.Тая долна *** има милиони левове задължения,а българина честен-за жълти стотинки го режат,без възражения.Ей сомалийци недорасли България не е курортно село,от нас нежелани-измитайте се с чумата,която Ви е довела.Всяка педя земя е завоювана и отстоявана с кръв,чест и пот,а те са решили да я направят на компот.*** с още 12 деца пред социални грижи,а защо ли само в леглото толкова старателно се движи?Не си тръгва без скандал,докато не вземе парите,и настоява "Вие моите деца сте длъжни да осигурите" .Имат късмет,че държавата е със слаба политика,иначе щяха да сте праисторическа музейна антика.С ДДС това мерзавско племе източва държавната хазна,Хитлер,Черния орел,пречупения кръст-нека изберат си знак.Имали са късмет някои от тях да оцелеят,и до ден днешен труда на нашия народ с лека ръка да пилеят.По улиците просят,правят се на бедни,за обществото са в графата "фактори вредни".Броят им расте по-бързо от този на немски ***,такава бързина не е виждана и при българските нестинарки.В транспорта се качват,пътуват без билети,още малко ще искат и от кондукторските солети.*** гета непрестанно се множат,от мизерия,болести,инфекции винаги гъмжат.Всички общини пред тези факти са безсилни,мазни,неокъпани,отблъскващи,но иначе мобилни."Аз съм български гражданин" се бият в гърдите,а не знаят владетеля разширил България до моретата-и трите.Нови цветущи фрази към езика ни от тях се носят,Кирил и Методий за тях щяха да ги анатемосат.На групи се движат,с *** пръсти обират пазарски чанти,заслужават раирани ризи с тежки окови,вместо тиранти.Една от главните причини са те за упадъка на тази нация,заедно с тази апликирана американска демокрация.Само аз мога да им покажа светлината,приготвил съм им казан и една локомотивна лопата.Вгробове,обрасли с черни рози нека до един да изгният,майката родина познава своите чеда,в нея няма да попият.

430

Аликанте

преди 15 години

Евала Рали напълни ми душата!!!

429

Иван Вазов

преди 15 години

...тоя луд, беше единствения , който се опита да простестира.

428

преди 15 години

Рамбо-Президент!!!

427

преди 15 години

Браво, Рамбо!

426

преди 15 години

haha predstavete si *** da imat tqhna darjava,4e te 6te q oserat cqlata..to nie balgarite q,pak kamoli te

425

WAR

преди 15 години

Това е човека !!!

424

voivoda

преди 15 години

Hora idva kraq ...o6te malko i 6te iznesem vsi4ki - komunisti, *** i ***... o6te malko.

423

CaSuAL-1936

преди 15 години

sMart za sI4ki roMi i *** te ne zaslOjavat da jIveqt ...

422

stakiman

преди 15 години

БРАВО! БРАВО! ЗАСЕГА Е САМО ЕДИН, НО ТРЯБВА ВСИЧКИ ДА СЕ ВДИГНЕМ И ДА ГИ НАКАРАМЕ ТУРЦИТЕ И *** ДА СЕ МАХНАТ ОТ ТУК!! (зависи кой как ме тълкува)

421

КМЕТА

преди 15 години

Така се действа , не да гледам по кАНАЛ 1 ( еБНТ ) как *** от Ихтиман казват - "смърт за всички Българи , ще ги избием ! " и това е политика от америка - да направим от *** човек. Те техните маймуни от гражданската война до сега не могат да ги оправят , та ние нашите ли ..

420

баща ти

преди 15 години

имаше един случай, стопанин на вила беше минирал двора си , тогава 2 *** пострадаха едната беше с откъсната ръка, та тогава се вдигна голям шум естествено човека беше съден и го изкараха виновен едва ли не за опит за убийство, а не споменаха нишо за това че *** влизаха да крадът ....само това е начина...как се дресира едно животно или с храна или с бой 2рото е за предпочитане щото не се правят разходи

419

Християнин

преди 15 години

4ове4е те ядат и пият някьде в момента, те живеят в други свят , техен си и смятат 4е са хванали господ за шлифера , но вси4ко си има граници и 4ашата се пьлни, пьлни и малко остава и ште прелее и тогава / това което смятам да направя не го коментирам никьде за мога да си го свьрша /. Виж 4ове4е филма за Петко Войвода / последната серия - какво пишеше на знамето / ТЕ ПРОДАДОХА БЬЛГАРИЯ --- нижто ново за 120 години!!! жив и здрав

418

ataka

преди 15 години

Добре казано :D

417

преди 15 години

направо предлагам за него срокът на задържане да е 12 часа... пускат го, той пуца и после пак го прибират за 12 часа, да си почине човека, да го пазят и ... после пак да го пускат

416

ataka

преди 15 години

бе те полицаите си праат гавра с *** , нарочно го пускат след 24 ч , нали преди нема и 2 дена тъпите *** пребиха двама от техните..

415

Anonimen

преди 15 години

Ако има политик тук - виждате ли какво пишат хората - 400 коментара за 1 ден? Усешате ли колко е наболял проблемът? Хората предлагат финансиране на някой, който убива ***? Предлага се създаване на организация за борба с тях? Нищо ли не ви говори това? Имаше и досега частични прояви на скинхедс, но такова масово недоволство не ви ли плаши поне малко?