42

едно ангелче ми каза

преди 1 година

В тялото на Владимир Путин живее 6-тото си прераждане душата на княз Владимир! Неговата мисия е да възроди Русия и да унищожи нейните врагове! На Земята няма друга душа от 6-ти ранг! Душите от 6-ти ранг имат правото сами да избират планетата където да се преродят, а Земята е отвратителна за живеене планета! В тази вселена има къде, къде по добри места за прераждане! Душата на княз Владимир самостоятелно и без външна намеса е взела решението да се прероди на земята и да изпълни мисията!

41

Анонимен

преди 1 година

"Показал си е кeлeшa извън бyнкера, ама има 14 хилядна армия охрана! Сами преценете колко е смел и колко му треперят гaштите!" - А пкрай Байдън бяеше цялата украйнска амрия ... your point?

40

Епа

преди 1 година

Нали Крим бил украиндки, оти не го арестуват укрите....ха ха ха. Смешки. Айде, арестувайте го бе......

39

999 до 55

преди 1 година

Явно не са уцелили с височината! Не им е лесно.:) Желаещи явно няма много!

38

Анонимен

преди 1 година

А как върви операцията по ареста му? Щракнаха ли му белезниците вече?

37

Анонимен

преди 1 година

"Има награда от 1 000 000 евро," - Тея пари няма ти покрият рушветите за първата година, в която се опиваш да оцелееш ...

36

Маг Минчо

преди 1 година

След обявяването му вчера за международен престъпник,Украйна е предложила политическо убежище на Путин! С обещанието, че няма да стигне до съда в Хага:-))

35

Я па я..!

преди 1 година

Браво. Смелчага щом не е пристигнал с влак.На снимката е с бронежилетка.

34

Анонимен

преди 1 година

И кой гарантира че това е Путин,а не двойник? Като си го знаем колко е параноичен от 2-3 г.и как се крие в бункера и комуникира през 10-метрови маси или онлайн,чак не ми се вярва да е оригинала на Путин!

33

Леле до 48

преди 1 година

И що така? Няма ли да има ядрена зима, както обещаваше Путин? Язък. Сега пък ново 5. Ще оцеляваме. И ше сме благодарни за това точно на путин.?

32

Анонимен

преди 1 година

Дроновете атакуваха населеното място Новомосковск, където бе ударен голям железопътен възел, където няколко часа преди масираната атака пристигна влак, натоварен със западни бронирани машини, и най-вероятно танкове Leopard 2, прехвърлени от Полша.

31

Анонимен

преди 1 година

Зеления веднага да почва да беснее и да му забрани да ходи там. Понеже всяка година ходи, а на зелената марионетка заклинанята не хващат дикиш. То не беше вуду кукли, то не беше призраци от киев.

30

Анонимен

преди 1 година

Мощни взривове унищожиха много западни танкове и бронетехника, пристигнали току-що в Украйна

29

Някой

преди 1 година

Все едно Хитлер да отиде на визитация в Аушвиц! Все едно, след някой друг месец, ще замирише яко на пушечно месо ! Нека му се порадват, като за последно!

28

Борнео

преди 1 година

Фототапет е.В бронирания влак дето се крие, последния вагон е с тоалетна хартия и памперси.Няма как да изкара до Севастопол с тях.

27

Цъ

преди 1 година

Птин си карал сам джипа!:)))))) Свалили са му шофьора 5 минути преди Севастопол. А и по всяка вероятност Не е той. Кгб няма да го изложи на риск, пък бил той и 1%.

26

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 година

Дори зеления наркоман каза, че са двойници. Колкото и да е друсан, той познавале реалния Путин.

25

Анонимен

преди 1 година

Путин е умрел от 10 години. Това са двойници бе хора.

24

Анонимен

преди 1 година

Путин си е в бункера... Преди малко го гледах по телевизора.

23

Анонимен

преди 1 година

Има награда от 1 000 000 евро, за Путнин да се закара в Хага. Търся трима доброволци, че ако сме повече парите ще станат малко, а така ще си разделим по 250 000 евро. Трябва само да отидем в Москва или където е , да му сложим едни свински опашки на ръцете и да го натоварим в колата и направо в Хага. Работата е за два дена и парите са добри. Колата ми е на газ, така че пътя няма да ни излезе скъпо пътя.