75

ЕС е пред колапс

преди 1 година

Масови стачки, протести, боеве и пожари!

74

дедо ви

преди 1 година

Мириканската доминаторска империя свърши вече,текат и последните месеци!

73

До до 82

преди 1 година

Разбрах още по Коледа!

72

Русия

преди 1 година

и С. Корея се готвят за огромна беженска вълна от ЕС....

71

Анонимен

преди 1 година

Като видяхме "втората по сила армия", направо нямам търпения да видим армията на С.Корея. От тея 800 000 колко ще дезертират в момента, когато от Ю.Корея им кажат че ще им дадат имигрантски статус? Армия ще остане ли?

70

Анонимен

преди 1 година

А ако Русия не бъде разгромена и ЕС загуби всички милиарди които наля в Украйна, освен това загуби и трилиони и си съсипа икономиката от санкциите? Какво ще стане с ЕС? Как ще го кара на еленджи 3000$, при това и за тази цена няма достатъчно.

69

Мдаа

преди 1 година

С Корея е пинчера на Китай и Русия , ако трябва нещо да се прикрие или оправдае насъскват пинчера ! Кюфтето колкото да е луд няма да си разбута спокойствието - щели да воюват , те няма какво да ядат ...

68

Анонимен

преди 1 година

Защо след 34 години 6лизане на западняшки *** България при капитализма не стана като Южна Корея, ами е по-зле и от Северна Корея която е под санкции? Нали България е в ЕС и НАТО, кой и пречи, кой я е изолирал? Путин, Русия? Комунистите? Извънземните.

67

Анонимен

преди 1 година

Икономическия съюз БРИКС в последната година официялно в най-силната икономическа организация в света с ръст от 26% за сравнение Европейския икономически съюз е а ръст от 12%. В БРИКС членуват Бразилия, Русия, Индия, Китай, Южна Африка. Това с други думи това означава, че БРИКС притежават 42% от населението на земята, 26% от територията на Земята и 16% брурния продукт на човечеството.

66

Анонимен

преди 1 година

Това не са Ирак и Либия тия само да рекат и ще изтрият САЩ от картата,

65

До72

преди 1 година

И за какво да ги нападат американците , ти не виждаш ли , никой не иска и да ги знае , те си избират враг и ще воюват !

64

До67

преди 1 година

Само един път да излязат зад граница и с 200 ...кой е излязъл никой не се е върнал!Да те Е и тебе в инфрмирания!

63

Анонимен

преди 1 година

Ти се смееш ама САЩ им пари отзад от страх имат балистични ракети носещи ядрени глави иначе до сега щяха, да, се разправят с тях като с Ирак и Либия

62

Анонимен

преди 1 година

Де да точеха "зъби" само Северно Корейците!-:) Ами Китай? Американеща е притиснат на последък! Има доста врагове по света! Европа е само 30% ,ако има и толкова!-:) С него са само по " върховете" в ЕС! И основно държави,като Белгия, Германия и Холандия! За Франция се съмнявам! Там може нещата да са 50 на 50! Хегемонът Хамелеон САЩ,не го очаква нищо добро в следващите години! И като включим и проблемите във Финансовата им система,съвсем са я забатачили! Нов Световен ред ще има! Времето ще покаже!

61

Анонимен

преди 1 година

Яко! Мачкай американските главорези!

60

Тия

преди 1 година

ракети Самсунг ли правеха?

59

Анонимен

преди 1 година

Те не са като българите бе те са патриоти ние бягам да гледаме бабки на запад да им бършем г... а те не ни имат за хора

58

Банчо

преди 1 година

Тоя дребния накрая такъв ще го поеме, че няма да му се вярва. Винаги в историята, когато една държава е разделена на две и едната част е демократична, а другата диктаторска, винаги пада диктаторската и нещата не свършват добре за самия диктатор. Срещу свободата не можеш да се бориш.

57

Ха-ха-ха!

преди 1 година

Ха-ха-ха!

56

Питър

преди 1 година

До Анонимен 56Малоумно ***, защо смятащ, че Китай и Индия са съюзници???? Ако някога има голяма война с ужасно много жертви, то тя ще е между.... Китай и Индия.... Толкова големи съюзници са, че граничарите им редовто се кютечат с железа и камъни до смърт