25

Анонимен

преди 1 година

Територията е на Дания и взривяването на някакъв чужд обект е било на нейна територия,както и за Швеция на чиято територия е бил взривен другия обект също чужд по собственост на един и същи собственик,ако са били взривени,а не контролирано изпуснати заради превишено налягане или някаква имитация на спукан тръбопровод.

24

Анонимен

преди 1 година

Слава Украйни, ама ако Путин и е шеф. Иначе слава Украйни таратанци. Наркоманът ме отврати от всички украинци.

23

Анонимен

преди 1 година

и да ревеш и да не ревеш, пазара в Европа затвори за вашта газ и петрол, а и малките деца знаят че вие си го взривихте та да неплащате обезщетение, ама както е казал народа, който каквото сам си направи, никой друг неможе

22

Владимирович

преди 1 година

Абе оставете ме спокойно да си бомбя, бе ей!

21

.Русофили педерасти

преди 1 година

тук всеки божи ден адвокатстват на фашисткия режим в Кремъл...

20

Слава Украiнiе

преди 1 година

Северен поток не съществува вече! Колкото и да плачат за него Руснаците, това е минало. Било каквото било, живота в цивилизования свят продължава и без него! На никого в Европа не липсва, само на ***!

19

Анонимен

преди 1 година

Вова сега газ п$кае!

18

ДържаваТерористСАЩ

преди 1 година

гръмнаха потоците... ноо пак без кръчмаря са им сметките... :) Европа като изкара още 1 две зими с "атлантическите" цени на газа, като спре още 1/3 от индустрията ----- е тогава тая територия нема да е привлекателна дори за американците.

17

Анонимен

преди 1 година

Хубава мацка. Нищо общо с бабите урсула и макароновица.

16

До 14

преди 1 година

Те са си го взривили така ли? Русия не беше допусната до разследването. Разследваха Германия, Дания и Швеция. Германия и Дания мисля се отказаха от разследването по средата. Швеция оповести че не можели да изкарат никаква информация защото било секретно. И това при положение че като почваха разследването с фанфари обявиха че почват с презумпцията че Русия го е взривила. Това какво ти говори?

15

Тролски

преди 1 година

Да я затваряме тязи кошара, всички под ножа, а жени като тоз потенциал да ги взимаме в Европа да мият чинии и ....

14

Анонимен

преди 1 година

Никой няма право да гърми най-свидното на Вова - петрола, газта и природните ресурси на Русия. Само Вова има право да гърми чужда инфраструктура. Това е държавен закон, не го ли знаете?

13

Ето я истината

преди 1 година

https://youtu.be/6cOWwd6zShM За тези които имат очи да я видят и мозъци да я проумеят. Останалите си вярват на каквото пускат по новините.

12

Анонимен

преди 1 година

не се прави на улавва бре, всеки нормален човек знае че СП2 си го взривихте Вие та да отървете плащания за неустойка, а и пазара в Европа за вашта газ е затворен, така че може да си ...

11

БелитеХораСаРуснаци

преди 1 година

а ти ромче какво търсиш тук?!?

10

Анонимен

преди 1 година

А защо не пуснат и повече новини неща за разкритията на журналиста Seymour Hersh (носител на наградата Пулицър), който извади неоспорими доказателства че Америка стои зад взривяването на СП2. Но точно в този момент се появи един БАЛОН и всички бяха заети с него седмици наред.

9

Анонимен

преди 1 година

най-големият борец срещу тероризма извършва терористичен акт срещу критична инфраструктура на ЕС.това пряко рефлектира върху икономическото бъдеще на Германия и респективно и на България.терористична държава като САЩ трябва да бъде наречена с истинското и име. И да си понесе последствията.

8

?!?

преди 1 година

Когото кремълският самозабравил се обитател признае, че предостави оръжието и нареди атаката , която свали пътническият самолета над Украйна. Тогава въобще може да искате да бъдете до белите хора заедно! До тогава от тая очаквам само да продължава да изрича лъжи до безкрай.

7

БАНко

преди 1 година

Стига бе , МЕРКЕЛ ПРАВЕШЕ С СП1 И СП2 ГЕРМАНИЯ ДА ПОЛУЧАВА САМО ЕВТИН РУСКИ ГАЗ И ДА ГО ПРОДАВА С ТРАНЗИТ ЗА ЦЯЛА ЕВРОПА !!! ТЯ СИ ЗАМИНА С 90 % ХАРЕСВАНЕ ОТ НАРОДА , А ШОЛЦ ...20% !!!

6

Анонимен

преди 1 година

Като не може заметен, го прахоизсмучи!