85

Герб

преди 1 година

победа!

84

Аз

преди 1 година

Борисов, всички беди от 2009 година насам са по твоя вина и на твоите гербераси! Вие дори и в момента саботирате държавата, дори и в опозиция дърпате икономически към провал всичко, защото реалната власт продължава да е във вашите фирми! Тези дето си ги наприказвал, вървят единствено на партийната ви сбирка, другаде НЕ!

83

Анонимен

преди 1 година

Хаха Борисов да каже 12г. защо не ни откачи от Руската зависимост и продължаваше да ни обвързва, сега тръгнал да се измива с новите партии че те били виновни !Хайде стига бе не сме малограмотни като избирателите ти

82

Анонимен

преди 1 година

Хитър и умен имат различно значение, хитър е от същия корен като похищение, или разхищение.

81

Дирхам Хасан

преди 1 година

Когато Бойко беше Главен Секретар на МВР от НДСВ в пресата излезе английска Монархическа статия оплюваща варварската дивашка монархия Мароко досущ като спомените на вуйчото на Руши СУНАК от варварската дивашка червена БКП на Бойко от БКП на Банкя....Баце банкянски БКП и ДС червенотиквен англомонарх журналист ти намекват че Мароко като България нямат петрол.......Не сте за България червените фердинанд а трябва да сте шефове на банките Ротшилд,шефове на ОПЕК.......Бедни сме за вас

80

мак

преди 1 година

Как не ви омръзна да го отразявате. Едно и също всеки ден през 5 минути. Тоя сигурно обикаля на "инспекции", гледа - тук няма пеш. пътека, там има бо.луци, тук дървото е криво, записва си, а после в кампания изобличава управляващите. *** грандомански. А помните ли скапаните магистрали? А кражби в земеделието на танева? А апартаментгейт? Заемете се с други партии, те също имат предизборни кампании, а не само този ваш началник.

79

Анонимен

преди 1 година

Хитър национален предател и крадец -- още има наивници да му вярват, защо да не се пробва до последно.

78

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 83 Понеже говори несвързани глупости - така и не си успял дори един контрааргумент да представиш срещу казаното.....Забавно!

77

Зееви

преди 1 година

Сорос и Мосад на БКП и и офицера от родната ДС на Цвъ Цвъ :Гад Израели и в момента Ви строят новия СССР без национализъм.............то ест българи,руснаци,англичани и сие Няма да има..................Крайна цел на такива немарксистки е само един глобален съветски етнос на цялата планета

76

Мдаа

преди 1 година

Дядо Бойко ,10% от твойте простацищегласуват за Копейкин.

75

Чукча писател

преди 1 година

Когато си с биполярно разстройство, а хората те имат за лидер на една залязваща крадлива свита.

74

Анонимен

преди 1 година

Пак се крие и после несвързано говори тоя дебел страхливец

73

художника

преди 1 година

до Професора:Професорче, ти си професор, колкото аз съм космонаФт!

72

Казах

преди 1 година

ПП ,ГЕРБ ,ДБ,дпс , все сте еднакви -мошеници от класа !

71

Анонимен

преди 1 година

Бандит банкяски марш в затвора!!

70

Професор

преди 1 година

Преди години писах "изтървем ли Бойко изтървали сме България". Бил съм прав. Виждате че за две години България потъна като Титаник. Никой не може да управлява като Генерал Борисов!

69

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Този личи че като чавдарче и...пионерче е ял само варени...картофи и филии със свинска мас -приказва несвързани врели-некипели.

68

Анонимен

преди 1 година

Помните ли лъжeцa c eвтините горива, а? И отстъпката Ви премахна. При неговото управление успя да ни докара до най-голямата смъртност, най-ниски доходи, да прогони 1 милион българи и да натрупа чекмеджето си с кюлчета и еврацu!

67

да знаете

преди 1 година

По-голЕм циркаджия от Борисоff нЕма у таз държавица!

66

Анонимен

преди 1 година

Ама като беше Велкова зам министър на Асен Василев две години тогава беше хубава и ти не рева, а?