69

Анонимен

преди 1 година

Бий малоумната Украйна до откат. Живо пиле там да не остане.

68

Бpogяra

преди 1 година

"Лъckaм чenици cтapи caмo зa gвe циrapи, вakca вakca..."

67

До 75

преди 1 година

Не няма да настане мир! Не забравяй, че хората в Крим и Донбас, коино са етнически руснаци или даже украинци си против правителството на Зеленски! ТЕ искаха амтономия и гласуваха 2 пъти на референдум 2014 и 2022, че искат автономия!!! Дори и Русия да се изтегли, войната ще продължи..тя е от 2014, не от 2022!!Запада се изплю нърху Минските споразумения и хравата на тези хора!

66

АнонимеН

преди 1 година

До ***/ МОРДОРСКОВИЯ НАРУШИ МЕМОРАНДУМА ОТ БУДАПЕЩА С КОЙТО И СЕ ЗАБРАНЯВА ДА АНЕКСИРА ЗЕМЯ ОТ УКРАЙНА! ТЪЙ, ЧЕ УКРАЙНА МОЖЕ ДА ПРИДОБИЕ ЯДРЕН СТАТУТ КОГАТО СИ ИСКА И ТОВА НЕ Е НАРУШЕНИЕ ! САМО СЛАБО УМНИ КАТО ТЕБЕ ТИ СЕ ВРЪЗВАТ НА ГЛУПОСТИТЕ!

65

Анонимен

преди 1 година

До От това става ясно Ясно е само че ако Русия напусне Украйна днес, мирът автоматично ще настане.

64

АнонимеН

преди 1 година

До ***/ МОРДОРСКОВИЯ НАРУШИ МЕМОРАНДУМА ОТ БУДАПЕЩА С КОЙТО И СЕ ЗАБРАНЯВА ДА АНЕКСИРА ЗЕМЯ ОТ УКРАЙНА! ТЪЙ, ЧЕ УКРАЙНА МОЖЕ ДА ПРИДОБИЕ ЯДРЕН СТАТУТ КОГАТО СИ ИСКА И ТОВА НЕ Е НАРУШЕНИЕ ! САМО СЛАБО УМНИ ТИ СЕ ВРЪЗВАТ НА ГЛУПОСТИТЕ!

63

Анонимен

преди 1 година

Решението е закъсняло с години

62

Берлин

преди 1 година

Ниесъщо се опитахме да осъдим Меркел за нелегалния трансфер на 2 милиона сирийци ( и деца) от Сирия в Германия през 10 сигурни държави, но ни казаха, че тя има имунитет..

61

На Запада

преди 1 година

Му трябват толкова повече символични победи, колкото повече военни и икономически загуби търпи..

60

Анонимен

преди 1 година

Ше зема да повервам вече в приказките за не знам какво си извличано от кръвта май беше на деца...Затва подивеха от злоба тия.

59

Това е войната 3

преди 1 година

План Андропов на Сорос,Мехмед Али Агджа,Мосад и Спилбърг за възстановяване на СССР минава през изкуплението шоушенк на Русия докато не нанесат истински ядрени удари по Вашингтон,Лондон,Брюксел нещо което отказал демонът им Горбачов............Слухове че Мосад краде Ядрено оръжие и СПИН от САЩ на Збигнев Бжежински.........Ако се очертае сватба между Вашингтон,Брюксел,Лондон,Москва да им се пуска червената СПИН класика Мехмед Али Агджа в името на РАЗВОДИТЕ

58

Говедо

преди 1 година

До АнонимеН..На теб няма ли да ти порасне мозък вече,Садам и Кадафи заплашили Щатите и веднага убийството на над 800 000 цивилни става законно!По тази логика,след като Зеле заплаши РФ с придобиване на ядрен статут на Украина,войната там си е съвсем законна.

57

След като не можаха

преди 1 година

Да осъдят Путин за Буча итн. даже в тази пародия на съд...Значи всичко това е било абсолютен фейк!!

56

Анонимен

преди 1 година

Путин спаси децата от лапите на педофилите и те ся му се гнявят. А и не само от педофилите, а робство,органи за присаждане,псевдоосиновяване и т.н. Затова чак от безсилна злоба стигнаха до смехотворния МНС, който не е признат от големите държави.

55

Анонимен

преди 1 година

А заповед за Американските президенти. За Виетнам ,Ирак ,Либия и Сирия кога

54

До 58

преди 1 година

Да но поне са видяли съд! Дори и скалъпен ( твое лично мнение). Тези в Гуантамо Бей не съ осъдини от НИКОЙ СЪД! Разбираш ли разликата?

53

Анонимен

преди 1 година

Не е признат и от нас, но решението му е правилно ха ха ха ха ха

52

МНС

преди 1 година

Се финансира от ЕС държави-той е инструмент на ЕС и бивши колонии като Канада и Австралия!

51

Анонимен

преди 1 година

Международния Валутен Фонд току що промени правилата си за да даде на Украйна още 15 милиарда евро! Защото тя не отговаряше на условията за кредит!!

50

АнонимеН

преди 1 година

До До 54/ ЩОТО В МОРДОРСКОВИЯ НЕ ЛЕЖАТ ЕДИН КУП ПРОТИВНИЦИ НА ВЛАСТТА В ЗАТВОРА СЪС СКАЛЪПЕНИ ОБВИНЕНИЯ :D