204

анонимен

преди 1 година

ТОВА КОЕТО Е НАПРАВИЛА ДЪРЖАВАТА Е ЧЕ ВСИЧКИ ЧАСТНИ КАБИНЕТИ СЕ ВОДЯТ ПО ТЪРГОВСКИЯТ ЗАКОН ЧЕ СА ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА ТО ВА НЕ Е НОРМАЛНО

203

БКП създаде мафията

преди 1 година

Поколението расло в комунизма е доста елементарно и първично.Промито е с измислена история и насаждане ,че сме мъничка страна.Насаденото от Съюза внушение, че сме мъничка и безпомощна страна с песни и съчинени разкази и филми е в съзнанието им .Оня ден дори президента ни го каза в новините "малка страна".В навечерието на ПСВ война бяхме 5 тата армия в Света! В шок ли сте -България пета армия в Света!В навечерието на ВСВ -6 та икономика в Европа ! Педесетте години комунистически геноцид СИГАТ!!!

202

Ton

преди 1 година

По скоро европейски упадък!

201

Точен

преди 1 година

Фактите не доказват, че "европИйското" развитие е най-доброто в света.

200

Чеченц

преди 1 година

Костов колко завода присвои открадна.Кои окраде обурудването на АТЗ Ст Загора и си построи завод в Египет??Колко още завода присвои с поставени лица. А то да е само това.Имбаргото на Сърбия цяла композиция с петрол и не знаеш на кого е ами на жена ти бе крадец.Цял роман мога да напиша за твоите кражби.Така че не се показвай повече да дразниш.

199

Hristov

преди 1 година

Костов 97г къде ми изчезнаха парите от банката

198

Ром'с

преди 1 година

Батко Ваньо щом излезе на "сцената" , то нещата не са добре.. да ходя да си вадя парите от банката..

197

Анонимен

преди 1 година

Не слушам решипофили

196

анонимен

преди 1 година

ТРЯБВА ДА ЗАПАЗИМ БЪЛГАРСКОТО ПРОИЗВОДСТВО ТРЯБВА ДА ЗАПАЗИМ БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ И ТРАДИЦИИ А НЕ ДА ВЕЛИЧАЕМ ЧУЖДОТО

195

Име

преди 1 година

Аз не съм убеден дали трябва да имаме европейско "развитие" или да си отстояваме независимата политика кочто трябваше да стартира след 1989г.

194

Класика

преди 1 година

Костоф, ти си отклонен от хетеросексуaлните си способности.

193

анонимен

преди 1 година

ЕС ИСКА ДА НИ НАКАРА ДА СИ ЗАТВОРИМ ВСИЧКИ БЛОКОВЕ НА АЕЦ КОЗЛОДУЙ И ДА ЗАПОЧНЕМ ДА ВНАСЯМЕ ЕЛЕКТРИЧЕСТВО ИЛИ ДА ОСТАНЕМ НА ТЪМНО ТОВА НЕ ТРЯБВА ДА СТАВА

192

Анонимен

преди 1 година

От сайта манипулират форумите яко. Но каквото и да правят, Русия си остава отпадъкк.

191

анонимен

преди 1 година

ИКОНОМИКА НЕ СЕ ГРАДИ САМО ОТ УСЛУГИ И ТЪРГОВИЯ ТРЯБВА И ПРОИЗВОДСТВО А ПРОИЗВОДСТВОТО В БЪЛГАРИЯ ИСКАТ ДА ЗАТВОРЯТ ВСИЧКИ ЗАВОДИ БЪЛГАРСКИ

190

Бог ще ги победи

преди 1 година

Умните хора, като Иван Костов, за много пари, съзнателно стават слуги на богатите ционисти; стават национални предатели и продажници на цели народи. Глупавите хора - не ги умеят и не участват в такива работи. В Библията пише, че Бог избрал глупавите хора за да посрами имащите се за много умни.

189

ЖОЖЖЖ

преди 1 година

до 203 да така трябва да е да си плащаме осигуровки и да ги ползвамедо 196 той расъждава така защото е лекар

188

VladTepes

преди 1 година

Браво на големия учен политикономист доц. Лостов - разбира и от политика и от икономика. През тоталитарния режим не е приет с един глас в БКП и не успява да се хабилитира, това става в началото на демокрацията.

187

Анонимен

преди 1 година

Най-големия грях на Костов е, че не успя да реформира правосъдната система, от там идват всички беди на България.

186

анонимен

преди 1 година

до 196 аз не съм в мизерия а искам като си плащам осигуровките и да ги използвама не хем плащам осигуровки хем ходим по частни доктори

185

Анонимен

преди 1 година

Жан Виденов ни докара до 10$ заплата, но БСП само след 4 години, пак дойдоха на власт. Матеряла да се сърди сам на себе си за това до къде стигнахме.