9

Не копувайте

преди 1 година

Пелетите бяха по 1200 лев сега са по 580/620.Спираш да копуваш и цената е надолу.До лятото ще са по 400 лева с транспорт.

8

MaйMyнaтa

преди 1 година

Зимата само идeoти купува краставици, эа да са баровци. Лятото да, эа салатата, или есента эа зимнината.

7

Гумичка за триене

преди 1 година

Лятото с кво ги грееш бре умник????? Но въпросът е защо му позволяват да си прави каквото си поиска. Миналата година юли краставиците бяха 5.80? Шанс да даде смислен отговор е равен на нула!!

6

Анонимен

преди 1 година

Малко по-долу е заглавието за най-топлата зима в България от 135 години. Митко не чете, Митко не помни, или помни избирателно, каквото му отърва, че онзи ден пак беше +15-20 в страната. Също и че, такива или малко по-ниски температури последното тримесечие не са както през зимата е по правило - изключение, а си бяха налични в необичайни поредици. Сега се мярнала някоя снежинка и Митко претенции че било зима. Каква зима бе Митко, тази година зима нямаше.

5

Анонимен

преди 1 година

Сливите на ква цена са?

4

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1 Като искаш- купувай. Но не се оплаквай от високите цени. Като купувате на тези цени, много ясно че няма да ги свалят. Няма търсене- цените падат. Пазарна икономика.

3

Анонимен

преди 1 година

Че... Аз вчера си купих краставици от женския пазар на 2 лева (верно, че ги премерих у нас и беха 960грама, ама все тая). Повечето българи доброволно подаряват парите си на някви супермаркети вместо да се метнат веднъж на седмица до родните пазари.

2

Анонимен

преди 1 година

така е,ако намалим с 30% покупките от веригите,цените ще паднат поне с 30-40 %.Не купувайте яйца за Великден и гледайте какво ще стане с цените

1

Анонимен

преди 1 година

Не купуваме.Следващата наредба каква ще е?"Не дишайте"?