9

Сатир

преди 1 година

В нашата държава липсва чест и достойнство. Тя се управлява от една политическа амнезия. Чест и достойнство - това беше веруюто на офицерството в България." Морфов, чест и достойнство изисква уважение към всекиго. Май при тебе е уважение към менеси и другите да го духат!!!!! И не ми говориза офицерство, най вероятно си служил някой трудовашки театър.

8

Някой

преди 1 година

Дрогата и алкохолът не прощават!

7

Анонимен

преди 1 година

Морфов може да говори само за култура на пиенето,когато се появи се чудих дали е гениален или бездарник с връзки ,според мен и всички познати е второто

6

Анонимен

преди 1 година

То всичкото хубаво, ама точно Морфов да обяснява за чест и достойнство ми идва малко в повече. Ако ги имаше, той отдавна щеше да е основал свой, частен театър. Зрители - бол, артисти - още повече.

5

Анонимен

преди 1 година

Грантояди, марш в Карлуково!

4

Когато хората

преди 1 година

на изкуството започнат да се занимават с политика и да се оценяват от политическа гледна точка,нямаме нито изкуство,нито политика.Морфов си позволи да дава оценки на колегите си от политическа гледна точка,да ги обижда.Не съм гледал постановките му,но нямам и желание да ги гледам,той за мен е политически търгаш от когото няма как да произлезе нещо достойно.

3

Майна

преди 1 година

НЕ НА ДЪРЖАВАТА, А НА ВАСИЛ ВАСИЛЕВ МУ ЛИПСВА ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО. ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ АХМЕД ДОГАН НЕ Е ПРОСТО ОТ ДРУГ ЕТНОС, А Е АГЕНТ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ И Е ПОЗОР ДА СИ СЛУГА НА ТОЗИ !!!!

2

Зрител

преди 1 година

Абе важното е да има Ракия. Другото е без значение.

1

Анонимен

преди 1 година

Вярно е това което казват за пари се продаваме нямаме чест и достойнство без пари