143

Анонимен

преди 1 година

До 147Май единствено което със сигурност го няма е мозъка ти.

142

Анонимен

преди 1 година

Нищо ново под Слънцето. Те руските милиардери и без друго подкрепят фашисткия режим на путин. Нали точно той им позволи да натрупат милиардите.

141

Анонимен

преди 1 година

Бате дай 20 ст. че не ми достигат за автобуса. От асеновград съм :)))))))))))

140

Анонимен

преди 1 година

"Среща" при затворени прозорци и отворени портфейли от типа "говоря ти дъще сещай се снахо.. " и "га ядахте кфтетата - ни ривахти.." че за тая *** Вагнер,Кадировци тряат кинти в евро, долари- и рубли може ам те не ползват тоалетна хартия...и затова крадат и тоалетни...

139

...

преди 1 година

ми русия е много корумпирана държава! по скоро царство! понеже в нея само царя путин решава кое как и на кого да се даде! това се видя и сега войната показа, че дори армията е окрадена и опоскана! няма храна няма муниции съвременни, няма бронежилетки няма танкове няма нощно виждане няма реактивна броня за танковете няма каски за войниците! Абе НЯМА! питам се коя фирма би рискувала да е на такъв пазар!? Те дори руските милиардери не живеят в русия! дори децата на путин не са там! та така!

138

запознат

преди 1 година

Това не е нещо ново! Още когато в Русия се формира "вертикалата на властта", на олигарсите е казано, че принципно ще разполагат с богатствата си, натрупани основно от руските природни ресурси! При трудни моменти за страната обаче те ще бъдат задължени да помагат финансово за преодоляване на трудностите! В противен случай ги чака сътба, подобна на тази на Березовски!

137

паф

преди 1 година

путин е мъж и по мъжки говори със своите.....а зеления плъх е фашистка от-репка и проси от света оръжие да избие собствения си народ!

136

Анонимен

преди 1 година

Всеки го прави това. Всички политици се срещат с бизнеса. Като го прави Путин е новина.Давайте, бийте по клавиатурата коментари, па най-малкото ще се върти в леглото щото го сърби допето.

135

Някой

преди 1 година

Има ли желаещи да скачат от десетия етаж, или да се "самоубият" с... радиация! И да изгубиш Германия и ЕС като партньори и да молиш Индия да ти купуват петрола и газта , е повече от несериозно!

134

В момента за

преди 1 година

*** важното е да се бие за интересите на НАТО у Босна

133

Анонимен

преди 1 година

Шъ инвестират при намаляващо население в месомелачката и при все по-милитаристични порядки в обществото. Инвестициите и иновациите стават в свободни общества където няма да те обявят за луд или *** ако измислиш нещо ново.

132

Ганя

преди 1 година

Българина го докараха до там да яде коприва по Великден вместо агнешко .....скоро и орехи вместо яйца ! Иначе от световна икономика разбира ...като цяло от всичко ...знае как да оправи света !

131

Анонимен

преди 1 година

Дефакто санкционира Запада, като забранява на руските капиталови гиганти да крепят прогнилата система на Европа

130

Анонимен

преди 1 година

До 101. Уж русофиляк, а елементарен руски не знаеш? Що така?

129

Късата памет

преди 1 година

Санкциите не действат и всичко върви по план. Смях. Русия явно е 100 години след цивилизацията и още не са разбрали как работи икономиката. Ако ставаше така - царя нарежда да се инвестира в технология и всичко е ок, С. Корея щеше да е върха на технологиите. Още помня Путин как нареди да се разработят изцяло руски смартфон и лаптоп. Това беше преди доста години и към днешна дата резултата е 0. Даже не е нула, защото са похарчени (откраднати) милиарди на данъкоплатците.

128

Анонимен

преди 1 година

Както каза една журналистка в Брюксел, Путин го превъзнасят самите те. В Русия за Путин почти не се говори, но на запада не му излиза от устата. Правите го герой? Зебения вече не ви е интересен, но Путин от 20 години присъства във всички новини по 100 пъти. Ежедневно. Даже Хитлер и Чърчил не могат да се пофвалят с такава популярност.

127

Анонимен

преди 1 година

Очаквайте скоро по радиото новия руски хит - "нема денги действайте"

126

Да даде пример!

преди 1 година

Първо да прибере своите пари в Русия. Хай стига глупости ;)

125

нормален човек

преди 1 година

ли е путин?

124

Анонимен

преди 1 година

Събрал ги е за наздравица с новичок.