65

Влади Горанов

преди 1 година

Аз сега не разбрах... откраднатите милиони да ги връщам ли? Или ще се правите че нищо не е станало и да си свиркаме? Предпочитам втория вариант.

64

12 години крадене

преди 1 година

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ! РАБОТА РАБОТА РАБОТА!

63

ЛОГИЧНО..

преди 1 година

КАТО НЕ СИ ХАРЕСВАТЕ ЖИВОТА, ЗАЩО ИСКАТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ ДЪЛГО..??... ДА СЕ МЪЧИТЕ ОЩЕ...??

62

Край

преди 1 година

Българите живеем колкото всички европейци. При изчисленията обаче се вземат предвид и ромите. А те живеят малко. Русия също има много малкоживеещи малцинства. Евенки ненци, чукчи, буряти и пр. едва го докарват до към 50. Та така.

61

Анонимен

преди 1 година

Важното е че има банани

60

Анонимен

преди 1 година

Днешните 90 годишни българи са живели в онзи гаден строй и са имали истинската храна, зъболекари, лекари и спокоен живот. Като започнат работа, там се пенсионират /не са имали сегашния стрес/. Сегашните поколения няма как да стигнат тази възраст.

59

циник

преди 1 година

Ами дори в Беларус са по-малко комунисти от българите. А че нашите изпукват е добре, може след 20 години като поизпукат повечето България да се оправи.

58

Анонимен

преди 1 година

Ами по " истински" са Беларуските! Ние сме Фалшива нация! Чуждопоклоници! " Атлантици" и така на татъка! И във връзка с това,на тези избори ще гласувам за Възраждане! Те не дават " евала" на САЩ! Останалите са Американофили! Е Аз Не желая да ставам " Американец"!-:)

57

Анонимен

преди 1 година

ЕПа оно след Бойко никой не сака и да живее

56

Анонимен

преди 1 година

Българите живеят най-малко в Европа, дори хората в Беларус ни надживяват... Тенкю Борисов, теню... Ние в Козяк сме доволни от твоето раболепие и усилията ти да ни дадеш златото на България почти даром, да прецакаш АЕЦ Белене, да направиш пенсионирането на 70 и повече години, а пенсиите да направиш недостатъчни за нормален живот... Добре се сети да сложиш "специалисти" на най-важните места в държавата. И резултатите не закъсняха.

55

Dim Stayn

преди 1 година

Според мен когато починеш всичко свършва... Няма отвъден живот. Това е най-гадното...

54

Каназирев

преди 1 година

Това е целта на занятието.По малко население ,по малко пари за заплати и пенсии.

53

Анонимен

преди 1 година

До Таня помисди си за теб и твоята българия за нас русия не плачи че се палите живи от глад и немотия вие от бг немате нищо дори и армия нямате унас в русия има всичко и пари си имаме работа имаме предостатъчно по рано пиехме швепс сега пием рич и евервест ама наше руско авие имате лимонада което го взехте от ссср

52

Анонимен

преди 1 година

Че то си е от столетия така. Гледаш ги по селата бабите- 140кг пингвини без 1 зъб (миенето им е вредно). Ядат просолени туршии домашни- много полезни. Стапят бъбреците на мига. Пърцуцата е домашна- с много пиниз. 0 пъти дестилирана отрова. Пpaceто се храни с отпадъчни продукти- био е, супер. Яйцата със салмонелоза. Супер са- домашни. Та от нулевата хигиена, нулевата култура на хранене и тоталната функционална неграмотност българинът (текезесарят) живее малко. Нормалните хора живеем много.

51

Някой си

преди 1 година

Никой не говори за бодибилдинг или да тренираш цял ден като луд. Тялото не е направено да го спукаш от спорт! Човек трябва спортува за здраве, да се храни умерено, и да поддържа нормално тегло! 98% от германците знаят да плуват. При българите тоя процент едва ли е повече от 25%. Да не говорим за елементарна медицинска култура и ежегодни профилактични прегледи. Важно е да има салата, ракия, едно буре вино и те така всяка вечер! Е явно, че не става така.

50

Най-малко и най-зле

преди 1 година

Е, поне бивша Украйна ще ни изпревари по този показател.

49

Анонимен

преди 1 година

ще ви се удължи живота ако ядете агнешко от 27 лв за кг. това да не ви е тошково време да живейте дълго това е американска демокрация -лъжи кради да не ти пукка за никои

48

Анонимен

преди 1 година

Това ще да е от хубав и спокоен живот.Стрес, отровна храна пълна с химии, работиш на 2 места за да свържеш двата края, отпуска ли, каква отпуска?!, като се разболееш, пари за лекарства и адекватно лечение няма и накрая, умрял 2 месеца преди пенсия (мечтата на всички политици).

47

До 45

преди 1 година

Всички мои колеги са по на 45-50 години и сме в перфектна форма. Всички спортуваме кой във фитнеса, кой тича за здраве.За разлика от бачкаторите,които на 50 години са развалини с по няколко дискови херния,пияници и пушачи.

46

Браво

преди 1 година

Повечето булгариcтaнци си искат с русията. Ето и тук са близо до любимата рассия. Само три години по-рано да заминават и съвсем ще са на едно ниво. Нищо, че е дъното. Расията си расия.