96

Емо

преди 1 година

Преди да стане главен прокурор Иван Гешев е бил главен разследващ по делото на Цецо Крадецо..... Сега разбрахте ли защо МУСТАКА иска да премахне гл. прокурор. Не бъдете като Сашо Диков наивни.

95

Това е Диктатура

преди 1 година

Личният назъбен Прокурор на Диктатора Бойко Борисов и МВР!Това е Диктатура!

94

Ели Скоклева

преди 1 година

Хубаво е хората заемащи висши Държавни постове да минават Психични прегледи защото заради Гешев умират невинни хора и никой не му държи сметка !

93

Анонимен

преди 1 година

неоспорими данни, че преди няколко години лицето Къро е подготвяло убийството на един общественик и издател ------///-------- Дали са неоспорими ДОКАЗАТЕЛСТВА, решава Съдът. А ДАННИ може да има всякакви. Прокуратурата продължава да се занимава с фабрикуване на мъглявини и кьорфишеци и това вече даже не е смешно.

92

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО Даже не е нормално записи, които са доказателство /каквото и да има на тях/, да се пускат по медии. Пак ни взеха за репички.

91

Сата НАТО

преди 1 година

Никъде в така изнесените записи няма и намек за заплаха.

90

Анонимен

преди 1 година

Всяка престъпна група в българия си има партия, някой дори 2-3. Няма отърване от мафията.

89

Анонимен

преди 1 година

За когото и да гласуваш все са свързани с мафията. Дали ще е мафията на статуктвото или мафията на промяната или пък руската мафия...все мафия ще управлява България.

88

Хм

преди 1 година

Каква е щетата?

87

Анонимен

преди 1 година

Нещо не разбрах.Страх било тресе боковата мафия,а истипосаните са опонентите на Боко.Как става това страхуване,това може да обясни само някой подръжник на ПП-ДБ и слуга на Прокопи,Маджото,Къро и Цецо от Белград.За тях е важно да вярват,а не има ли доказателства или не.Типично заробено мислене,без въпроси,досущ като секта,повтаряща мантрите си.

86

Българин

преди 1 година

1280 е обобщил и изчерпал темата. Няма какво повече да се добави. Лошото е че чак сега някои ще разберат това, а другите ще подготвят нови опорки.

85

sd

преди 1 година

защо не ги показват тези записи в съда, а по телевизиите? защото знаят че в съда нищо няма да излезе, както и нищо не е излязло- нексо, прокопиев, бобокови, нено димов, лилана, .....все измислени истории, балони, които се пукнаха. но много шум по телевизиите и арести. истинските герои за магнитски са гешефта и боко.

84

Анонимен

преди 1 година

Няма по-долни и отвратително племе от защитниците на мутрокаскета.

83

Анонимен

преди 1 година

Важното е,че са хванали някакви с дрога пък кой е прав и кой крив все ми е тази.Няколко дилъра и наркомана ще са аут.Хора,отказвайте наркотиците докато е време!

82

Анонимен

преди 1 година

Грамофона си върти една плоча,Пачки , снимки,къща в Барселона и т.н.Това че Ристю Маджото се среща с Бобока в неговия джип,нарушаващия законите Киро Шоумена,Кака Лена,назначена от него в държавна банка и в същото време интимна с КП,това няма значение.Няма значение и умишлено оскъпения газ,НЕКСО.Това е "черна кампания" срещу "добрите сили",нали така.Това е сектантство на злобата и простотията,която иска всички да са жалки и нещастни,като тях самите.Да ви се-ра на промяната на нещастниците злобни

81

Анонимен

преди 1 година

По развитите страни гологлави полотици са изключителна рядкост, защото хората по принцип имат инстиктивно недоверие към мъже с бръснати глави (признак за ниска интелигентност и лоши гени). Само тук лъскавите тикви са издигнати в култ и тъпчовците даже им се кефят.

80

Анонимен

преди 1 година

Вижда се защо и как бяха инсталирани т.н. борци за промяна.Промяната била,за да се вземе от едни и да се облагодетелстват други,но за сметка на народа.Защото трябва да има хаос и мътна вода,за да си ловят рибата.Тия които искрено вярват на Шарлатаните ,ги съжалявам,защото са от 80-те%,а си мислят че са от другите 20.Който сее вятър,жъне буря,а тогава не се знае кой кого.

79

перко

преди 1 година

Гледайте видеото със записите в Ютуб!

78

Ужас

преди 1 година

Откак гледах в ефир - христо бореца срещу престъпността на който звьни маджо не стъпих на нито един протест срещу баце повечеКиро даже не го коментирам с посредниците на газа

77

Анонимен

преди 1 година

Поредното пошло театро на хора, които вече години не могат да осъдят за корупция никого.