505

Анонимен

преди 1 година

Какъв възпитаник на Харвард е Кокорчо, той дойде натегли бързи кредити като някой младеж зависим от хазарт и изчезна, сега се прави на невинен все едно по неговото време е било голям възход.

504

чупа бариери

преди 1 година

Толупа ,Кокорчо и Канасеца като дойдат на власт ще изтеглят 10 -15 милиарда дълг и ще се пооправиме.

503

Костадин Костадинов

преди 1 година

До 539Като взема властта,а това ще е скоро,ще те вкарам в затвора,а също и всички останали, които не са съгласни с мен! Русия ми плаща в рубли,но аз ги сменям за евро.

502

Анонимен

преди 1 година

Тя одавна е фалирала.Кара се само на заеми за да има за пенсии и за крадене.

501

Анонимен

преди 1 година

Европа и САЩ такива санкции наложиха на Русия, че като гледам финансовите системи скоро Европа ще мине към рублата, а САЩ към еврото

500

Анонимен

преди 1 година

Наливайте нашите пари в Украйна и после що потъваме!!!!!

499

ПроСоТо

преди 1 година

нещо не разбирам :..-На една и съща дата-15.03,четем заглавията:-"Доклад на министерство на финансите: България е заплашена от фалит" и в същото време :-"Държавата не е пред фалит, МС предлага бюджет с 3% дефицит"...?!?!?!...Някой наясно ли е каква е истината и защо,кой и как мъти водите по тоя ..шантав начин ?

498

Анонимен

преди 1 година

оставка на лъжците

497

Анонимен

преди 1 година

наглите радевци като има риск за стабилността с кой акъл решихте да дате за ммантинели никому ненужни пет милиарда лева. АЙДЕ ПРИ ГЕШЕВ И В ЗАТВОРА.

496

разследвайте онези -

преди 1 година

-- който Ви управляваха 11 г и Б- я ще се оправи -НЕ всички саме една пета който дърпат конците -- министъра на финансите им е във Магнитски според началника му това е дребна работа и той е невинен ,да не би да е зайнтересован да го оневинява ?

495

Анонимен

преди 1 година

Кого обслужва този доклад?

494

Костадин Костадинов

преди 1 година

До Кирчо и кокорчоНе можете,аз работя с рубли - най-сигурната валута в света!

493

Не забравил ........

преди 1 година

Помня че лани Славчо в предизборната си платформа се закле в децата си,че ако спечели изборите и влезе в Парламента,щял да намали дупетатите от 240 на 120.Та много хора които по принцип не гласуват,си обещаха че само заради редуцирането на броят на депутатските места ще пуснат за Слави.не защото го харесват и му вурват,ами защото им хареса на много хора идеята за икономисване на държавна пара.Слави спечели на изборите,и на момента забрави какво беше лъготил по медии и селски мегдани.

492

Костадин Костадинов

преди 1 година

Днес,да не сте от *** привърженици на Възраждане дето ми вярвате? Благодаря ви за подкрепата,ще си купя още една къща!По същия начин, както и аз и изкривявате фактите за да манипулирам моите овц... ааа избиратели.

491

Наблюдател

преди 1 година

До Анонимен 528: "Ние малкото останали работници останали в тази държава работим с всички сили за да изкараме средства за съществуването си...." Не си точен. Ние, работещите, изкарваме пари да храним още: Политици, Роднините и приятелите им, назначени на синекурни длъжности, Администрация като за 300 милиона, Кюмбета, Синьо-зелени, Бежанци, ... и всякакви други меркантили. Като гледам, когато на меркантилите не им стига - крадат пак от нас, а на нас ни е забранено да се защитаваме.

490

Анонимен

преди 1 година

Ние малкото останали работници останали в тази държава работим с всички сили за да изкараме средства за съществуването си.Управниците ни вземат данъците, увеличават цените и вземат заеми - за какво използват нашите данъци и заемие - предстои да разберам след изборите

489

Анонимен

преди 1 година

Ето до къде се стига след зелени и др политики, България не е богата страна, но можеше всичко да е наред, ако цени на газ, горива и ел енергия не се вдигнаха шоково и едновременно. В еврозоната България ще е още по зле. Газ с договор без посредници, горива и ел енергия без борси за България , запазване на ел централи и стратегически предприятия. Въпросът е изобщо България ще я има ли или след над 1300 г съществивание и лев 150 г ще ги харижат ли.

488

Ясно е

преди 1 година

Служебното правителство ще направи всичко, само и само да не влезнем в Еврозоната. Руски опорки.

487

Анонимен

преди 1 година

До ПуркоАбе Пурко! Заеми не се теглят заради тебе, а заради това, че в Канада си трябват пари за да се живее добре!

486

Пурко

преди 1 година

Ей сега паднахме на меките *** на банкерите. Ще теглим заеми за спасяване на положението пък тук управниците- разбойници и изпедерасчената и крадлива администрация ще крадът наволя. И така заеми и кражби до края на света.