40

Трагедия

преди 1 година

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА

39

Сарказъм Радомирски

преди 1 година

"Инфлацията падна, цените растат" - ярък пример за двумисъл камеиева... Оруел нервно пуши и завижда.

38

Анонимен

преди 1 година

Добре че са големите вериги че ще видите едни 16 %.

37

до 35

преди 1 година

В интерес на истината пазаруваме от отбрани производители и рядко в големите магазини. Никакви двойни цени не виждам за последните 2 години. Аржентински рибай скочи с около 10% заради транспортните разходи. Японско телешко- и то толкова. Нашенското скочи повече заради цените на фуражите, но пак около 25%. Свинското- 25%. Немско масло- 3.60 за 250 грама, ако знаете откъде да го купите, кашкавал- 16лв. истински на конци от малка ферма. Сирене- 15лв. разкошно.

36

Фильо

преди 1 година

До Хаха.Добре де!Дай акъл за кого да гласуваме?При Герб имаше голям застой.Като при Брежнев.Пенсиите не мръднаха със стотинка.Така е.Слави ни излъга,другите окрадаха де що има и само заеми теглиха.Да,ама и децата ще ги изплащат.Оръжие продават,парите ги няма.Днес четем:инфлацията я топим,а разходите растат.Ха сега де!Гимназистите,и те се изнасят в чужбина.

35

Анонимен

преди 1 година

Краставиците поскъпват с цели 32,7%, пипера - със 17,7%-Стига лъгахте с тия краставици бееее днес си купих краставици на 3.5 лева и домат на 2.50 лева от едно гаражче в лъскавата и скапана Би.ла може и да са 20 лева.

34

Анонимен

преди 1 година

Как стават тези работи? 16% нова инфланция на база вчера ли!?

33

до 31

преди 1 година

Твоят живот може и да е поскъпнал двойно, но не и моят. Ток- не е мърдал. Вода- също. Мобилни услуги- с 5%, вноска за автомобилите ни- няма разлика, ипотека- няма разлика, потребителски кредити- няма разлика, цени на развлечения- 10-20% нагоре, цени на строителни материали- 20% нагоре. Кое е поскъпнало двойно?! Храната ли? Някои неща- да. Но, ако си стигнал дотам да те интересува само храна, зле за теб.

32

селянин

преди 1 година

крайно време е да се хванем на работа пръво да си изпечем един бут да си направим салатка да си сипем каничка с ракийка че с тоя мръзел жаден ке си легнем

31

Мишо

преди 1 година

Как не ви е срам! Спрете да пишите врели на кипели! Това са пълни глупости за година и половина живота поскъпна двойно, всичко е по две. Само доходите са си същите. Спрете с тази простотия в парламента няма инфлация при тях всичко е в бели магистрали. писна ми да лъжете и да мажете!!!!!!!!!!!!!!!!

30

Иванов

преди 1 година

Работата по систематичното унищожение на Българския народ, ПРОДЪЛЖАВА...!

29

ужаст

преди 1 година

много ми е мъчно за инфлацията... дали се е ударира при падането?

28

Анонимен

преди 1 година

Изчитам коментарите и наистина хем ми е жал колко е беден българинът, хем обаче- не, защото сам си е виновен за мизерията. То само плюскане във функционално неграмотната му глава...

27

абе

преди 1 година

у нас цените винаги растът, независимо дали доларът, бензинът, токът - се вдигат или падат. Цените винаги се вдигат поради оредните причини

26

Анонимен

преди 1 година

Още 300000 проверки! Толкова много да са, че да няма време веригите да работят и така да фалират!

25

кирил путков

преди 1 година

промяната ни излъгаха

24

Я па я..!

преди 1 година

Инфлацията падна , но цените на храните растат.Две взаимно изключващи се икономически понятия.Нещо не познато ли се случва в законите на икономиката у нас ?

23

Анонимен

преди 1 година

До 7 "ЗАТРИХМЕ ДЪРЖАВАТА Е НЕМА ТАКЪВ НАРОД"__ НЕ Е ТОЧНО ТАКА, ВЪПРЕКИ ЧЕ Е ВЯРНО - ТАКАВА Е ДИАЛЕКТИКАТА НА ВСИЧКИ ОБЩЕСТВА В СЪСТОЯНИЕ НА РЕГРЕС. ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ БИВШИ СОЦ. СТРАНИ В ЕВРОПА,ПРОСТО ПРИ НАС ТОВА БЕШЕ НАПРАВЕНО ПО-НАЙ П-Р-О-С-Т-А-Ш-К-И-Я-Т НАЧИН !!!

22

Анонимен

преди 1 година

Ако искате инфлация като в Зимбабве гласувайте за ГЕРБ. : )

21

Анонимен

преди 1 година

Т.е. инфлацията се качва. Защото е от значение каква е потребителската кошница на българина. И когато, а то е така, тя се състои основно от цели на ток, вода, телефон и основни храни, а всичко това се катери лавнинообразно, голям пр аз, че била свалена цената на поставянето на силиконови инпланти, примерно. Спекулата е налице точно при стоките, без които човек не може да живее. Останалите са без значение за тази ситуация.