18

Анонимен

преди 1 година

Не вервам - била е дебела, с дибет и сърце - ваксините не увиват

17

Анонимен

преди 1 година

Превод: "колкото и да въртяхме, този път не можахме до го изкараме Съвпадение или предизвикано от Климатичните Промени"

16

От Берлин

преди 1 година

Хахахаха.... В Германия десетки хиляди в първите три-четири месеца след ,,ваксината"...Но, никой не иска да ги аутопсира и ги пишеха Корина или нещо друго... Имаме Нов Холокост -Ваксинационен! Бог с Вас и пазете децата

15

Анонимен

преди 1 година

Едно видео в Тик- Ток преди месец показа Албърт Бурла, изпълнителен директор на Пфайзър, в Давос. Той беше обграден от група журналисти от малки медии. Те му задаваха въпросите от кога знае, че ваксината причинява смърт, колко милиарда е печалбата на компанията от ваксината и т.н. Рептилът мълчеше като партизанин.

14

НЕваксиниран

преди 1 година

Къде е оня Програмиста дето си наби всичките възможни ваксини плюс бустерите, дето ни обясняваше в коментарите какви будали и полоскоземци сме, щото не се бодем.... Който се е прецакал с игла - прецакал се е, който оцелял - оцелял. На умрелите лека им пръстт, а на оцелелите нека им е обица на ухото и другия път дано имат акъл и не вярват сляпо на глобалната пропаганда.

13

ЦъЦ до 10

преди 1 година

НЕ. НЕ Е САМО 1 СЛУЧАЙ. ТОЗИ Е НАЙ- ДРАСТИЧНИЯТ И ЛЕСНО ДОКАЗУЕМ. Мноооого хора измряха, но ги броиха като инсулти и инфаркти, а те са от повишена съсирваемост на кръвта и от увреда на пропускливостта на кр. съдове ОТ ваксината.

12

Анонимен

преди 1 година

Гледайте какви ги пишат, пък после се чудят що никой нормален не вярва на мисирките. Що народ измря от отровите, тия пишат за първи случай!

11

999

преди 1 година

НЕ СА ЧАКАЛИ 1 ГОДИНА. СЛУЧИЛО СЕ Е НА 5 НОЕМВРИ М.Г. ТОЕСТ 4 МЕСЕЦА ДОКАТО ТУК, У НАС, ГО СЪОБЩЯТ.

10

Трибунал!

преди 1 година

А, ам чи не е ли от синдрома на внезапната смърт бря?

9

Анонимен

преди 1 година

Е и? Един смъртен случай на милиони ваксинирани! А не, както антиваксърите твърдят, че едва ли не всеки втори получил усложнения

8

Анонимен

преди 1 година

Наййй-много един случай да е! Нааааай-много!

7

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ха, това требе да е шегичка на мисирките. Великобритания изплаща обещетения на убити или увредени от експерименталките от юли месец минала година.

6

Обективно

преди 1 година

Това е РЕваксинация специално срещу по- безопасния Омикрон. На фона на вече манипулираната имунна система от предишна ваксинация - това вече е много токсично за имунната система и тя атакува собствените си кръвоносни съдове, предизвиквайки излив на течности извън тях, тоест белодробен оток. Много неща в имунологията са учени, недоучени.

5

Анонимен

преди 1 година

Може би най-срамната статия в историята на човечеството. Искрено съм потресен от безсрамието и наглостта.

4

Анонимен

преди 1 година

И са чакали една година да го съобщят, за да може повече вярващи да приемат сиропа?

3

потвърден случай

преди 1 година

Значи, едва сега, ей така междудругото споменават за един случай? А колко хора умряха преди това? Дали не е пак от ваксините? Убийциии!

2

Анонимен

преди 1 година

чудо! току виж тръгнал световен процес и затвор?

1

fsfs

преди 1 година

сума ти хора измряха внезапно, тея па