33

етна

преди 1 година

Не облекчиха,а задълбочиха последствията.Тая кво се оправдава?

32

Анонимен

преди 1 година

"неваксиниран" аз - три-четири дни с температура и нищо повече. "ваксинираната" ми жена - три седмици с всички симптоми - кашлица, главоболие и тн. ЯКО ОБЛЕКЧАВАТ НЕ БЕ ЧЕСТНО "Според нея страницата с ваксините не е затворена, защото те ще бъдат актуализирани при необходимост в бъдеще" АМА НЕ ГИ ИСКАМЕ БЕ! Ако ще седемстотин пъти да ги актуализират!? За кого поръчаха 13 милиона дози в началото! За кого са поръчали до 2025 още милиони! Това е въпросът, прасоалександрова! Не ми говори реклами!?

31

Бено

преди 1 година

Искат да се измъкнат и от отговорността за похарчените милиони за ваксини, които сега трвбва да се изхвърлят. А ги натискат от ЕС да продължават да купуват...

30

Бай Ставри

преди 1 година

Како Раде, хайде към Сливен с една торбичка, там колежките те чакат

29

Анонимен

преди 1 година

Изключително висока смъртност в най-ваксинираните държави. Ако сте ваксиниран до края на живота си ще живеете в страх да не ви прасне някой тромб или нещо по-страшно.

28

Глупости!

преди 1 година

Три ваксини! три боледувания! Никаква разлика преди и след тях! Тази трябва да бъде съдена за геноцид! Дебела мъррлла!

27

Анонимен

преди 1 година

Докога ще лъжете? Някак искате да се измъкнете от позорното врънкане да се ваксинираме с. Всичките ми ваксинирани познати изкараха вируса и то тежко. Как ваксините са ги облекчили според тая баба цоцолана?

26

Анонимен

преди 1 година

Ха стига ръсехте глупости. Че и писахте.

25

Другия брат Грим

преди 1 година

Тази професирка , ако се снима с флаконче от тия "ваксини" ще е като вещиица от приказките, която бърка отровна отвара

24

Акад. Джони

преди 1 година

Мила колежке, защо беше нужно дечицата да се набоцкват при положение, че те дори не усещаха Ковида, а беше пределно ясно, че елексирите не предпазват от заразяване и предаване на болестта, а вече беше ясно, че има в стотици пъти повече странични реакции в сравнение с другите ваксини? Това не е ли престъпление? Как ще коментираш скандала с екс-здравния британски министър? Стана ясно, че всичко е по план- от плашене до смърт до пускане на Нови Варианти!?

23

Кур за русофилите

преди 1 година

Това чудовище р по страшно от всички вируси

22

Акад. Джони

преди 1 година

Како Раде, що на Север смъртността от почти нулева при първите по-опасни уж щамове се вдигна след започване на ваксинацията? Защо? Защо какче, при една уж страшна опасност изведнъж се пуснаха ваксини, които са по неизпитана технология вместо ясните и правени столетия и с малко проблеми? Не беше ли РНК технокогията разработвана за Онко заболявания, тъй като може да е брутална, а там все пак рисковете са оправдани?

21

Анонимен

преди 1 година

Как така в разгара на цялата епидемия всичко секна като отрязано с нож

20

Анонимен

преди 1 година

Тази вместо да дава укклон, да хване да обясни защо в най-силно сиропираните държави с експерименталните генни терапии има огромно повишение на смъртността!

19

Анонимен

преди 1 година

Предстои трибунал, цуци.

18

Анонимен

преди 1 година

Избирайте Възраждане! Още ли не го разбрахте?

17

Анонимен

преди 1 година

Долна лъжа!!! Хората масово видяха, че е просто една настинка и това е една отрова, а не ваксина.

16

Анонимен

преди 1 година

Тая ги е надрънкала едни... То ни едно вярно няма от това, което е казала! Да се чуди човек откъде да я почне! Аман от такива мошеници!

15

Профессор Кавалджиев

преди 1 година

Колежката Радостина, както и колежката Радка- откак изчезна интересът към т.нар. ваксини, рязко обедняха. Преди всеки ден кръстосваха трите казионни медийни мастодонта, че някогаж и по два пъти дневно. И изведнъж спряха да ги канят. Съответно нямат приходи. Звънят, молят се- Тодоре, дай. Аз съм си постлал, за мене си имам какво да пия. Викат, поне ако знаеш стар фасул къде най- евтино да си купим. Не знам, викам. И им затварям, че не ми се занимава хич с тия изтрещели кукувици. Наздраве.

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "В нормалните страни изследваха хората от до и лекуваха всичките им болести, а тук само ковида." -------- ГЛУПОСТИ! Навсякъде по света "лекарите" бяха насърчавани да УБИВАТ "болните" от ковид за да се достигнат определени цифри! То не бяха принудително интубиране, "лекуване" с препарати, които водят до бъбречна и чернодробна недосатъчност, отравяне/изгаряне с промишлен кислород или неправилно настроени кислородни машини! Куп истински лекари загубиха работата си защото казаха истината