77

българина

преди 1 година

за родените след 1989, да знаят, че България беше беше беше. Сега остава остава и остава.... но седесарчетата, за които продължават да гласуват хората ше ни довършат

76

КПСС - БКП

преди 1 година

Това беше заложено през45-51г.след унищожаването на бар скотовъдство земеделие със създаването на ТКЗС и по късно на АПК, чудно е дали в страните откъдето внасяме има ТКЗС и АПК

75

VladTepes

преди 1 година

Браво на покойния голям философ и мислител проф. Ж. Желев - идеолог на реформата, настоял земята да се върне в реални граници както и на неговия ученик Р. Христов с голям принос в успешната реализация на реформите.

74

до 42, е ти намери

преди 1 година

за какво да се хванеш! Цената на цигарите. Откажи цигарите, живей здравословно!

73

Анонимен

преди 1 година

Нема лошо! Ние лежим оти нищо не моим праим и ни мързи, ес плаща минимална. Пак ще гласувами за ес дет дава кибапчитата!

72

ставри

преди 1 година

В последното народно събрание най- противните физиономии бяха Настимир Ананиев и Ивайло Мирчев.

71

дедовия

преди 1 година

За тези, които не знаят, България си върна много от местата по производство на плодове и заленчуци, зърнени храни. На някои места, ние имаме нови върхове. Тоест не пишете глупости, имаме много добро производство. Нямаме единна държавна политика, което води до турски дерибейста от руско гравитиращи олигарси. А това става с помощта на бълраги на власт, взели пари и/или подписвали декларации за вярност към Русия.

70

Анонимен

преди 1 година

Рядко неприятен тип! Повеч отблъсква избиратели!

69

Анонимен

преди 1 година

Моята баба беше цял живот на село, земеделие бачкаше, в началото на 90-те я пенсионираха с 5 лв. пенсия!

68

Lina

преди 1 година

криптомире,миличък на село има всичко. Повече трябва да те притесняват резултатите от изборите, всички партийки трябва да се притеснявате. Но ще си получите , колкото сте се погрижили за избирателите си. А не... Вие се погрижихте за бюлетините и Украйна. Ами. ...

67

Анонимен

преди 1 година

Наглеците от ПП и сие викат дръжте крадеца .

66

дедовия

преди 1 година

Това не е вярно.Едно време държавата управляваше процесите в държавата.Сега руско гравитиращи олигарси ИЗНАСЯТ почти цялата българска продукция в Европа, където я продават дебело в евро. В същото време внасят по-некачествена продукция от външни страни (Гърция, Търция, Полша и т.н.).Така това, което виждаме на рафтовете е подменено и напълно може да се замени с наша собствена продукция.Същите олигаси организираха и инфлацията, на която станахме свидетели.

65

Анонимен

преди 1 година

ако бяхте останали от ПП и въздух ще купуваме

64

буден гражданин

преди 1 година

Преди три години се подигравахте с труда на хората като замеряхте Народното събрание с яйца и домати! Сега ревете,. Ходете и произвеждайте или ги търсете на жълтите павета!

63

Едно време....

преди 1 година

Нашите баби и дядовци от село произвеждаха с любов,без да се оплакват и без да се жалват с по 40 лева земеделски пенсии.Отгледаха достойни деца и внуци и си отидоха тихо.Бог да ги прости!Сега я накарай някой да иде на село и да си накаля обувките,или не дай си Боже да види как се гледат животни и как се копа,плеви и полива!Скъсала се е нишката предавана от баща на син и след безумията в политиката не останаха хора по селата.Това е положението - Интереса клати феса!

62

Анонимен

преди 1 година

От години се води война срещу българското село. В момента е тотална щета.

61

Анонимен

преди 1 година

Вижте снимката на този противен плъх. Гнусен индивид. Противен психопат. Чудя се какви хора ще гласуват за това нещо. Гнусно и противно нещо.

60

1

преди 1 година

тия дето в ТКЗС работеха за 20 стотинки на ден умряха затова внасяме сега всичко

59

калъпа е един

преди 1 година

ШАРЛАТАНИ....Про100 Киро,Кокорчо,Пиникио,Гнома,Парапета,Баджанака.НастанимирАнманиев и т.н. да не изброявам всяАстаналаяСволач,че няма да ми стигне място във форума!!!

58

Анонимен

преди 1 година

Този ми изглежда ментално нестабилен.