308

Алекс

преди 1 година

И с Бахмут и без нещата отиват към рухване.Още малко търпение да пристигнат Леопардите и времето да се оправи и новата украинска контраофанзива тръгва.

307

Анонимен

преди 1 година

До 375 Ще стане като с руските санкции.Ще си стоят освен без газ и без дрехи,а китайците и с малко могат.

306

Анонимен

преди 1 година

Шолц- ''Китай обеща да не изпраща оръжие на Русия '' Ще изпратят оръжие но веднага Европа и Америка ще спрат да им купуват *** за 1 лев и загиват китайците

305

Анонимен

преди 1 година

До 369 И кои са тия танкове онова чудо с гумите дето прилича на танк ли.Е ходи и се бий с него щом мислиш,че става.Това само в Африка където още са с копия може да воюва.

304

Анонимен

преди 1 година

До 369 Ми Вагнер не е руската армия бе шушляк.И Русия участва с много малко армия,Вагнер доказаха,че въпреки обучението украинската армия не става за нищо.Щото половината са просто промити мозъци.

303

Анонимен

преди 1 година

Първите френски танкове до дни ще са в Украйна ... И после бум , бум , бум - и ще хвърчат много дагестански и бурятски глави И много майки ще проклинат Путин Всичко това се натрупва и един ден Русия ще се разпадне на много части ... Заради изкуфелия дъртак който щеше да събира земи , но накрая ще изгуби всичко

302

неразбрал

преди 1 година

До 364 За Велика Кравария ли говориш?Краварите са тези които предизвикаха тази война ,както и десетки други по целия Свят-факт.От 75 години ФАЩ са световен жандарм и източник на терор-факт.

301

Анонимен

преди 1 година

До реалистТи си болен Лекувай се

300

Анонимен

преди 1 година

ЕДНА ТРЕТА ОТ РУСНАЦИТЕ НЯМАТ КАНАЛИЗАЦИЯ,АМА БЪЛГАРИЯ КАКВА БИЛА.ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ УБЕЖДАВАМ,ЧЕ МНОГО РУСКИ БОТОВЕ ДРАЩЯТ ЗА МУТРОФАНОВИТЕ КОПЕЙКИ И АКО ПУТИН И БАНДАТА МУ ПОИСКАТ ЧЕРНОМОРИЕТО НИ,ЩЕ РЕВАТ БЪЛГАРИТЕ СА ФАШИСТИ

299

реалист

преди 1 година

Никой ли не се досеща защо Краварите и послушното НАТО са се затъжили за укрофашагите и Зеле?С долната и подла фашистка Укранина ще се случи същото ,каквото се случи с Ирак ,Либия и Афганистан.Милиони укри ще гушнат букета ,за да угодят на алчния старец с напредващата деменция бай Дън.Цената ще я платим ние и послушковците от безполовия ЕС.Джобовете на алчните кравари се пълнят с нашите пари.

298

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам как нормален човек може да одобрява че една страна напада съседа си , убива хиляди мирни жители , и си присвоява териториите и Това се е правило през 15 ,16 век Тогава е било нормално Тия хора толкова изостанало мислене ли имат ?

297

уточнение

преди 1 година

До 360 анонимен евроджендър-натовец -Дженди ,Укрия е фашистка страна ,която не е нито в Европа ,нито в НАТО.Зельо и фашагите са оръжие в алчните краварски ръце.А външните тоалетни си ги има и родното БГ.най-вероятно и ти си излязъл от такава.

296

до 361

преди 1 година

А пък такива като тебе трябва да се тр*пят още в люлката.

295

Анонимен

преди 1 година

А пък ако руската артилерия се оттегли, Вагнер ще се разбягат :)

294

Анонимен

преди 1 година

Не може една бедна и изостанала страна с 200$ мин. заплата , с народ който си пропива моментално заплатата , в която 80% от хората имат външни тоалетни да спечели война срещу студени и дисциплинирани хора като Европейците и Американците И най -важното разбира се - за украинците това е тяхната ОПтечествена война срещу руските фашисти - а Путин праща срещу тях примитивни азиатци които се бията за да се сдобият с така мечтания тостер или кафеварка , откраднати от нечий украински дом ...

293

Анонимен

преди 1 година

До 358 .И като ги изтегли ще настъпи мир и тия от Лвов,ще си стиснат ръцете с тия от Донецк и Луганск ли? Как мислиш,че сте стане,ми няма да стане.

292

до 357

преди 1 година

Като на всички им е писнало, предлагам Русия да си изтегли армиите от Украйна, а Нато да ги изтегли от Русия и да приключваме... ааа чакай малко... : D : D

291

Анонимен

преди 1 година

До 355 Никой нищо не подкрепя,а това е отговор на вашите глупости,дето ги пишете.Гледай си твоя башибозук,щото на всички им омръзна от тях.

290

Анонимен

преди 1 година

До 354 Вярно е.Ми не е вярно, защото,за да я разбиеш трябва да атакуваш,а не да стоиш в градовете.И района на Бахмут не е единствения където се водят бойни действия нито,че Вагнер са само затворници,тях ги вкараха после,ама и като нямаше такива Северодонецк и Лисичанск и Попасная ги взеха руснаците.

289

ico

преди 1 година

Доживяхме 2023а, съжгражданите ни да подкрепят затвортнически башибозук и армия от насилствено мобилизирани роби, като ги нарича "освободители', какъв парародкс, какво падение.