267

Анонимен

преди 1 година

Докато си стоите по домовете, така ще бъде! И това е справедливо! Който не се бори, ще страда, както който не работи, няма да яде!Така и за изборите! Чакайте и не ходете на избирите, а след това се питайте четири години, как така стана?

266

Анонимен

преди 1 година

Ако можете да си купувате от производител,направете го.Ако можете сами да си произведете,също го направете.Недейте да пълните джобовете на алчни търговци и прекупвачи.

265

Анонимен

преди 1 година

Най-големите фирми производители са на ГЕрБ и ДПС.Умишлено вдигнаха цените,за да ви покажат колко зле е без тях.Като сложим и прекупвачите,както и алчните вериги,картинката е пълна.Бойкотирайте ги!Няма да умрете от глад за известно време.

264

Анонимен

преди 1 година

За бога братя,не купувайте!

263

Анонимен

преди 1 година

Решението е да си отидем на село и да си гледаме градина и животни. Инак ставаме роби.

262

Анонимен

преди 1 година

А *** плашат, че с приемането на еврото цените щели да скочат ахахах Червената мафия плаши балллъците, докато ги щави за последно.

261

ИТ-та чао

преди 1 година

До redordead - Това въобще не важи за компютърния език, ИИ винаги ще е по-добър от човек защото това е НЕГОВИЯ език. Да, трябва да избираш, трябва да му даваш по-точни инструкции понякога, трябва понякога да го накараш да направи нещо по различен начин, но това отнема буквално секунди. Дори за най-тежките кодове, GPT показва невероятна успеваемост, намиране на бъгове, няколко решение и тн. Смисъл за кво говорим въобще?

260

Анонимен

преди 1 година

Бог е дал Свободната Воля на всеки човек Демокрацията също дава Свободната Воля човек да изразява свойте предпочитания и Избора е много лесен за Демократа Единствената Демократична КОАЛИЦИЯ е ГЕРБ и СДС, който се чества Демократ може само за тях да Гласува.Другите са етническа, и ПроРуски болшевики русофили патриоти все пак всеки сам си решава какъв да е свободен Демократ или зависим болшевик русофил или етнически

259

Българче

преди 1 година

Хе,хе! Едва сега започва скъпотията ! Я погледнете към тълпите некадърни бездарници , които са се юрнали да ни управляват - всичките са с празни чували и се надяват да ги напълнят с новите милиарди от Европа ! Затова , драги сънародници, гответе се за голямото крадене на мангизи от джобовете ви !

258

Програмист

преди 1 година

До 284 : Първо, архитекта не се занимава само с Data models. И второ - аз и сега ползвам машината да "избълва" 100 възможни. Ама опитай се да познаеш #КОЙ избира най-подходящият от стоте накрая?

257

Българ

преди 1 година

Не виждам никъде недоволство, хората си пълнят веригите въпреки скъпотията. Българина живее добре :)

256

Анонимен

преди 1 година

До 285 : Като дойде времето ще му мислим. Само че ти помисли сега, доколко е конструктивен диалога : бота може да вземе от мен, но няма да даде на теб, така че е безмислено да му се радваш. Засега статуквото остава каквото е, и е излишно да пръскаш злоба. По-добре помисли как да направиш нещо за себе си, отколкото как някакъв бот, хипотетично ще ми вземе работата. Аз имам няколко специалности, така че ще оцелея.

255

Анонимен

преди 1 година

Възраждане са на ред. Ако не друго, то поне ще спънат вноса на б.клуци от запада.

254

Анонимен

преди 1 година

Аз съм демократ и си гласувам само за единствената Демократична КОАЛИЦИЯ ГЕРБ и СДС, пп е лява социалистическа партия с млади агенти на ДС, дпс е етническа, възраждане и бкп_бсп са ПроРуски болшевики русофили, левицата и български възход също са болшевики русофили социалистическа партий, тъй че изборът за Демокрацията е повече от ясен КОАЛИЦИЯ ГЕРБ и СДС

253

До Програмист

преди 1 година

Хайде сега сертифициран архитект. Ми то е същото - докато ти направиш един модел от изходни данни, машината ще е направила 100. На една цена. Познай кое ще избере инвеститора. Ориентирай се към по перспективни алтернативи..

252

Анонимен

преди 1 година

Ще гласувам за този, който изгони украинците, осъди изпращачите на оръжие, осъди и затвори всички ковидмафиоти, махне България от ЕС и запази българския лев. ГЕРБ, МЕРБ, ПП, ДБ ДГД!

251

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 279 : Ползвай GPT тогава за да ти генерира по-смислено мрънкане против цените и лошите спекуланти.

250

Програмист

преди 1 година

До Анонимен 279 : Да са ти честити първите стъпки в областта. Не бързай да се радваш обаче. Има доста гадни проблеми и костеливи орехи, дето бота не може да реши. Продължавай да опитваш, само така се учи. И разчитай на собственият си интелект. За сега ботовете са на ниво третокласник - зубрач.

249

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ

преди 1 година

....иначе ще ядете само колците на скъпите ДОМАТИ и СИРЕНЕТО...!

248

Фен на ДъИБъ

преди 1 година

Нали искахте промяната. Сега защо ревете. Така ще е след повече от 2 години шарлатания. Венсеремус