110

Анонимен

преди 1 година

А краварите нито партии, нито медии финансират, нито издаването на учебници, с които променят историята ни. Те са чисти като детска сълзица! Мръсни ***, промихте мозъците на цяло 1 поколение!

109

Анонимен

преди 1 година

Краварите пак се изкарват невинни душици!

108

noFreeman

преди 1 година

А твоята партия американците... толкова е просто еди..

107

Анонимен

преди 1 година

Проблема е че ние сме глупави и вместо да се възползваме и от САЩ и Русия, бедните се караме по между си, а престъпниците в политиката играят театър и прибират пари. За тях дали са руски, американски или китайски, няма никакво значение. Време е да пораснете малко и да спрете да се карате с хора, които нямат власт.

106

Анонимен

преди 1 година

Каквато и тема да се обсъжда винаги ще се намери коментар '' БОЙКО Е ВИНОВЕН '', то вече е смешно! Крастовицата съдържа 90% вода.....

105

Анонимен

преди 1 година

Копейкин?

104

Анонимен

преди 1 година

Е, той Еди Рама нали много се харесваха с Боко...

103

Ехооо

преди 1 година

Защо ли са пропуснали България....тук много партийки са финансирани от кремлин

102

Име

преди 1 година

Православните ни мразят от едно време - може би вече 1000 години - заради идеологии. Няма нищо толкова неприятно в славянската ни психика. Когато сме заедно с обикновени хора - примерно - на курорт или изобщо - няма разлика и се разбираме - и немци и англичани и всякакви, има общуване. Но когато станат нещата - много важни - ето такива са ни всъщност характерите - изведнъж ставаме неприятни.

101

Анонимен

преди 1 година

А САЩ им диктува безплатно, привиква ги в посолството един по един. Еди, а ти защо говориш в минало време, его на нашия президент и техен, Възраждане и пред и това Атака, да не говорим колко журналисти лапат грантове и от Америка за България и от Руzzиа.

100

НАТО ВЪН

преди 1 година

а пък едни други партии директно от Козяк получават заповеди , пари и разпореждания

99

ББ

преди 1 година

благодаря на приятелите си,че можах да изразя мнение,баща и ограбен съм, вярващ,че можем да създадем Справедлив Свят за децата ни,внуците на путин да са приятели с нашите,да се забавляват,да просперират,да завладяват... Космоса а не съседите си,има Бог...Бъдате здрави!

98

ББ

преди 1 година

след ВСВ Израел намери всички убиващи еврей и ги изби безмилостно...Украйна...е Свободна ...Слава на Украйна!!!война е!!!

97

Ама нема лабаво

преди 1 година

За убийците на жени, деца ще има Трибунал в Мариопул....

96

ББ

преди 1 година

До Анонименда славиш убиец на жени и деца в опит да отнемеш Свободата дадена им от Бог...е грях пригожин и кАмпания!!!Украйна свободно е време да намира робите на путин по Света и да им отдава заслуженото!!!ще е Богуогодно и Справедливо!!!...и децата им...както убиват невинните деца на Украйна!война е...раша я обяви на Света ни!!!искате война???

95

Мдааа Дааа

преди 1 година

А че то кой не знае, че 80% от партиите у нас или целата жълтопаветна соросня е финансирана от Америка за България!!!

94

Анонимен

преди 1 година

СЛАВА РОССИИ!

93

Анонимен

преди 1 година

Руснаците правят това което правят и американците, разликата е че руснаците го правят в пъти по-малко. Може би само ядрените оръжия са в другата посока и още няколко вида въоръжение.

92

Анонимен

преди 1 година

Руснаците ли дадоха 5 милиарда за майдана, руснаците ли създадоха сдс, което ограби България, руснаците ли строят бази на хиляди километри без да плащат, руснаците ли натискат медиите са пропагандират извращения и да излъчват пошли риалити формати и екшъни с убийства, и *** вулгарни песни?!

91

Бойко Тулупа

преди 1 година

Имам орден Ломоносов от Руското Посолство за това, че съм пазител на Мoча. Не е грешно да ме наричате и Батмана на ***. Или Комунистическия Superman. Имам и партийна книжка от БКП, все пак. Чел съм и учебника на КГБ. Аз съм голям милиционерин, нема лабаво.