41

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Никой не го интересуват лъжовните ви изявления! Никой не го интересуват антибългарските ви избори.Погребете се живи ,мръсни турски и американски окупатори! Вие не ставате за нищо!Искате да има гласоподаватели,за да оправдаете фалшификацията нн изборите,ако въобще такава е нужна,имайки се пресвид,че всички партии са на вампирите Доган и Сакскобурготски! БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ И РЕВОЛЮЦИЯ !

40

Анонимен

преди 1 година

Бой по лошите търговски вериги! Не осъзнавате ли, че ако държавата им сложи таван на цените - те ще ви сложат таван на заплатите. И таван на изкупните цени, надолу по цялата верига и всички ще страдат от това?

39

МОНОПОЛ И ВЕРИГИ...

преди 1 година

...По селата НЯМА--и никой не ви кара зорлем да влизате в градските гета и панелките им!1-2 дка. и покрив над главата ви правят СВОБОДНИ И НЕЗАВИСИМИ ОТ ЧИНОВНИЦИ И КОНТРОЛЬОРИ!!!

38

Анонимен

преди 1 година

Киро спря корупцията и милионите от корупцията потекоха към народа както обеща. Българите никога не са били по богати и пазарят без значение от цените!

37

от бузлуджа

преди 1 година

а другарката нинова дето уж намали хляба няма ли да каже нещо по въпроса ?!

36

до 33 ГЛУПОСТИ

преди 1 година

Спекула има когато има спад на призодсенните разходи като електроенргия, горива, а цените вървят нагоре вместо да намаляват!!! !

35

Анонимен

преди 1 година

Това се нарича злоупотреба с монопол! Превземаш всички вериги на доставка (Лидл), изграждаш най-големите логистични центрове и почваш да диктуваш цените(Лидл). Ако някой производител изреве го изхвъряш от пазара, ако някой клиент е недоволен, просто... не яде! Ако държавата каже нещо, отговора е аааа.... пазарна икономика! Като наложим някоя смешна глоба получаваме писмо от някой европейски чиновник дето трябава да навие чивиите на онея корумпираните в булгаристаан дето пречат.

34

ПП

преди 1 година

Честита промяна!

33

ГЛУПОСТИ..

преди 1 година

"СПЕКУЛА" ИМА---КОГАТО ИМА ДЕФИЦИТ НА СТОКИ И ТЪРСЕНЕТО НАДВИШАВА ПРЕДЛАГАНЕТО!Другото са празни приказки и тарикатлъци на СКАПАНИ ПОЛИТИЦИ!

32

Анонимен

преди 1 година

Не разбрах - тоя за министър по Спекулата ли е?

31

MaйMyнaтa

преди 1 година

Стига ревахте бе тyм6aци ще ядете помалко эа да сте елегантни

30

Анонимен

преди 1 година

Всеки си намира извинение за да не прави нищо

29

до 23

преди 1 година

До до 23има стоки с надеценка по 300-400 % ...

28

Анонимен

преди 1 година

Послание от правителството - ний сме неспособни на нищо *** и не можем спрем лошите вериги, но сега ще им направим стена на срамЪ, и те ше съ засрамят и ще намалят цените

27

Елементарно

преди 1 година

Какво се оплаквате бе, Бойко Банкянски нали за 12 години е направил законите БЕТОН! Това е безпрецентен опит в законоковането и после поправянето на законите. За 12 години опит, компетентност и много работа, работа всички закони са добри, просто вие не ги спазвате и така се образува спекула. Елементарно.

26

до 23

преди 1 година

Тъкмо търговците ти слагат 90+ % надценка.Не били виновни...А кой? Арменския поп ли?

25

щастлив пенционер

преди 1 година

С нетърпение очаквам новата промоция на Лидл на сирене от растителни продукти в новите и много по-удобни разфасовки от 20гр. Купи 2х20гр и грабни едно кокоше яйце!

24

д0 19

преди 1 година

До Анонименмагистрали с окрадени материали налЕ ...смешен си

23

Име

преди 1 година

Купуваме едно-друго - не купуваме всичко - което удря пък търговците, които не са виновни, всъщност. Надценки има - но като няма пазаруване, хората са плашливи, обаче и не могат да се спрат напълно. Деца, възрастни - трябват им продукти, евентуално.

22

Мис Бикини

преди 1 година

Гласувайте пак за Винету Меси! Ще папкате топъл суджук.