336

LICEMER

преди 1 година

КОГАТО НА ОФИЦИАЛНА ИНСТИТУЦИЯ ОКАЧИХТЕ УКРАИНСКОТО ЗНАМЕ СИ ТРАЕШЕ КАТО ПЪР...ЕШ В ***, А СЕГА ЛАЕШ ЗА ДА СЕ ПОДМАЖЕШ - ЛИЦЕ...МЕР ДОЛЕН И БОК...ЛУК

335

Анонимен

преди 1 година

Радев за твоя информация Берлинския Мирен Договор е истинския Договор,а не Сан Стефанския.В Сан Стефано има проект договор.Радев не ни излагай пред международната общност.Боккллукк Рускииии Доллленнн.България няма тогава ,а има две територии ,които имат частична автономия ,но те остват в част от Османската Империя.И те са Княжество България с Княз Александър (Руснак) и после Фердинанд (Австриец) и Източна Румелия.Руската империя е срешу обединение на двете,защото.отиват под Австрийско влияние.

334

Анонимен

преди 1 година

Гнусен хибридчик

333

БРАТСТВОТО..

преди 1 година

УМРЯ СКОРОПОСТИЖНО И ВЕЧЕ НЕ Е НА МОДА ПРИ КОМУНИСТИТЕ!ЗАБРАВЕТЕ!!!

332

"Братството&quo

преди 1 година

ВРЕМЕ Е ЗА РАЗПЛАТА И СЪД!!!!!!!!!!/...за власт и пари и Иван Грозни уби сина си в Русия.../ТОВА Е НАЦИОНАЛЕН ДЕФЕКТ НА НАЦИЯТА!!!!!!!!

331

Какви братя са:

преди 1 година

РУСИЯ И УКРАЙНА --КОГАТО СЕ ИЗБИВАТ И ПОГУБВАТ ВЗАИМНО ОТ АМБИЦИИТЕ НА ЕДИН ЛУД НОВ ФЮРЕР ????!!!ТОВА СА СМЕШНИ И ЖАЛКИ ПРИКАЗКИ '!!!!!!

330

Един фатмак...

преди 1 година

..НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОЛИТИК - ОЩЕ ПО-МАЛКО АКО Е БИВШ КОМУНИСТ И ЧЛЕН НА БКП/ делегат на 14тия КОНГРЕС на БКП/...! ----СРАМ ЗА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ ПРЕД ЦЕЛ СВЯТ!

329

Миналото не помага..

преди 1 година

....И В КОШАРА НЕ ВКАРВА..!!!!!СВЕТА ВЪРВИ НАПРЕД И ВСЯКО ОБРЪЩАНЕ НАЗАД----Е ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕ И ПАРИ!

328

Анонимен

преди 1 година

Ударихте дъното писачи. Колко ви плащат за да се подигравате с подвига на всички загинали за нашата свобода -това е 3 март. Играйте си игричките на компа и не се мъчете да разсъждавате публично. А словото на президента е достатъчно смислено, но нямате мозък да го разберете.

327

ГЛУПОСТИ РУНДЬО..

преди 1 година

България е част от ЕС на рамото на който РЕВЕТЕ за пари ----ЗАТОВА АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ДОБРЕ ЩЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАТЕС НЕГО И ТРЯБВА ДА СТЕ СТЕ ЛОЯЛНИ СЪЮЗНИЦИ, ЗАЩОТО САМИ СТЕ ГОЛА ВОДА И КАЛ ПО ГЪРБА....!

326

Анонимен

преди 1 година

По-голямата част от войниците за така нареченето освобождение на Княжество България и Источна Румелия са Сърби,Румънци и Черногорци(над 50%), Българите са под 3 %. От Руската империя са 45% като там има Руснаци,Украинци и Финландци. Пише че от Руската империя са най-много Украинци.Румънците са най-много от всички100 хиляди,а Българите са под 7500. Сърбите са 60 хиляди и Черногорците са 56 хиляди(Черна Гора е 300 хиляди тогава

325

Анонимен

преди 1 година

Това не е никакъв Български празник.Това е ден на признателност на България към Руската Империя.Ден в който ние навеждаме глава пред Руската империя. Много бъркате ,че някой ни е освободил през 3-ти март 1878 година.Ние остваме част от Османската Империя до 1908 година катомпредимтова фязрешават съединение,като в този си вид (днешния)България не съществува.Има Княжество България и Источна Румелия.И отново Ние тогава сме част от Османската Империя!!!

324

Анонимен

преди 1 година

Абсурдни неша стават в тази страна.3-ти март е празник в България за да се покаже признателност към Русия.За нищо друго не е.В борбата на Българска територия по време така наречената Руско-Турска война(тогава няма държава Турция),най-много са Украинци,Финландци,Сърби и Черногорци.Руснаците са също много но са под 30% от изброените.Българи също участват,но те са под 5%.Така че незнам на какво са Ви учили.

323

Анонимен

преди 1 година

Хубаво е че почиваме,но децата трябва да знаят какво се е случило на 3 Март. На 3 Март Русия и Турция подписват договор за край на войната им.България осатва в състав на Османската Империя,с повече права(частична автономия).България е самостоятелна или независима (свободна?) през 1908 година.Тогава започва да развива Германски зависимости,вместо Руски,после пак Руски. Така не започват ,а продължават националните катастрофи и до ден днешен.

322

Анонимен

преди 1 година

България не е свободна на 3 март,когато се подписва мирен договор между Руската Империя и Османската Империя.Тогава се решава България да остане в Османската империя ,като да има автономия.Но така или иначе тя е част от Османската Империя.За каквасвобода говорим?Години по-късно се обединява и още няколко се освобождава(става самостоятелна) на практика деня на свободата фиктивно е 1908 година.А до ден днешен ние сме си Руска република,въпреки че сме част от НАТО и ЕС и Радев го доказва!

321

Анонимен

преди 1 година

Национален предател да ни лъже на национален празник! Кощунство!

320

Анонимен

преди 1 година

С наглите си лъжи това нищожество назлоби българите едни срещу други! Национален предател!

319

Анонимен

преди 1 година

3 март е приет за празник в знак на признаването ,че сме слуги на Русия.За нищо друго.СанСтефанския договор е обикновена хартия,която не е договор защото не е валиден и един ден. Това е абсудистан в действие.А Радев ще се радва на Руския флаг ако е поставен в България.

318

Анонимен

преди 1 година

Хайде сега някой да го сравни като риторични умения с Про100Киро. Впрочем би било некоректно, котето срича написано кой знае от кого текст. Ако му се наложи да говори ще спре на второто изречение.

317

Анонимен

преди 1 година

Руското знаме за Радев е държавно. Той има предвид знамето на НАТО,Укрина и на ЕС.долен Руски роообб!!!